🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 37 201
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Много добре се представиха с хапките, радвам се, че Стилиян и Мартин остават. И аз искам да видя на финал Стилиян, Мартин и Мария. Мария искам да е победител, но Мартин ще се бори докрай. Бих предположила да си заминат в тази последователност: Цвети, Нела, Александър, Теодор.
И на мен ми избоде очите това "Чисто" на щафетата, те нямат време да се обърнат, старателно бършат. Но в рекламите са парите, няма как.
Обичам ги тези шефове, даже и Силвена ми хареса в този епизод. Simple Smile

# 226
  • София
Ами грубиян си е, но не е безсърдечен. 😂

# 227
Стилян какво направи с доматите?
Финала е ясен ,освен ако Теодор не ни изненада. До сега реда на отпадане съвпада с очакванията ми ,с малки изключения.Хубавото е,че между останалите няма такива участници ,които да ме изненадат с големия си късмет.

# 228
Много предвидимо е тази година това предаване, никакъв съспенс няма.

# 229
Много предвидимо е тази година това предаване, никакъв съспенс няма.
Точно! Ще съм шокирана, ако Цветелина не е следващата отпаднала. Никаква тръпка няма при тези елиминационни готвения. Знаеш кой ще отпадне ощи преди да са започнали със задачата.

# 230
Ааа, нищо не се знае. Както се караха на някой от мъжете в следващия епизод, може и мъж да изхвърчи другата седмица. А не ми се иска.
Подреждам ги така  - Цвети, Нела и Александър. И да останат силните и интересните.

Кажете ми, че видяхте как Александър плака за Мая😁 Не е безсърдечен грубиян явно.
Дали за Мая,  дали защото не Стилиан си тръгна... Sunglasses

# 231
  • Майничка
Стилян какво направи с доматите?...
Доколкото разбрах, ароматизира олиото с тях, след което го прецеди, за да не остане червено.

# 232
Всъщност според мен Алекс е недолюбваният в компанията, а не Стилиян. Когато Стилиян поведе в задачата биене/рязане/белене/стъргане на балкона взеха да ръкопляскат, като вдигна ръка накрая пак му се зарадваха много, а не бяха толкова радостни, когато се оказа, че все пак Алекс печели. Алекс си измисля някакви драми и сюжети, навива се и се пренавива, затова не съм учудена, че и за Мая се разплака накрая. Но не ми е симпатичен и готвенето му не ме кефи, и честно казано ми се щеше отдавна да си беше тръгнал.
 Щафетното готвене никога не ми е било интересно.
Затова пък задачата на елиминацията ми допадна много. На Стилиян всичко беше супер. На Мартин кюфтенцата върху бобец бяха топ. На Мая желая успешно майчинство.Simple Smile

# 233
Дали за Мая,  дали защото не Стилиан си тръгна... Sunglasses
Хаха, да.
Аз се учудих, чак пък толкова да я харесал Мая...🙄

# 234
  • Майничка
Много обичам щафетното готвене и онова през преграда, все се надявам на съвършените предаващ и приемащ.

# 235
Само не разбрах защо Стилиян така е мъчил доматите. Много префърцунени ми се виждат тези работи. Само, който не е комуникирал с прохождащ актьор- само той не знае колко буболечки имат в главата. Ние виждаме едно лице на Стилиян, участниците виждат други работи. Мая беше много сладка на щафетното готвене- като заслепена от фарове сърничка...

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 08:16 от victoria vassileva

# 236
  • София

MasterChef - Епизод 20, Сезон 7 (28.04.2021)

# 237
Нито Стилиян, нито Александър искам на финал. Мартин, Мария и Теодор за топ 3!

Aбсолютно.Теодор започна много да ми се издига в очите,след като излезе от зоната си на комфорт.
Преди време бях гласувала за Мартин,Мария и Александър,но последния е неприятен..откъде това его,какво е това чудо..
Стилиян за мен е на приливи и отливи,въобще не мога да го наредя в 5цата.
Мая се представи най лошо тази седмица и заслужено беше изгонена.Ред е на Нела и Цветелина.

И в готвенето на къмпинг темата и за амюз буш,за мен Мартин се справи най-добре от всички.За мен вече са решили победителя и това е Мария.Едно такова усещане имам спрямо коментарите им.

# 238
  • Sunshine state
Аз не знам колко му е помогнал курсът, но е факт, че е професионален такъв, а предаването е за любители готвачи. Пак повтарям, че за мен не е коректно.

# 239
  • Манчестър
Аз не знам колко му е помогнал курсът, но е факт, че е професионален такъв, а предаването е за любители готвачи. Пак повтарям, че за мен не е коректно.

Един курс, какъвто и да е той няма да те направи професионален готвач...особено, ако пък и кулинарията не ти се отдава.....все едно аз с двете леви ръце да отида да изкарам курс и да се рекламирам като професионален готвач. Няма как да стане, ще понауча и нещо друго, но оттам насетне е желание, практика, опити и т.н...

Общи условия

Активация на акаунт