🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 140
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
Остават само още 2 предавания? Тогава ще изгонят двама във вторник?

# 736
Наистина до сега никой не е подвиквал на Стилиян да се стегне или да го окуражи някак. Все викат за другите. Може би това го е жегнало малко, а според мен просто се страхуват от него и от възможностите му.

# 737
  • София
Наистина до сега никой не е подвиквал на Стилиян да се стегне или да го окуражи някак. Все викат за другите. Може би това го е жегнало малко, а според мен просто се страхуват от него и от възможностите му.
Ами според мен викат на този, който го виждат, че е изостанал или нещо не му върви. На Стилиян като му вървят нещата, какво да му подвикват.

Остават само още 2 предавания? Тогава ще изгонят двама във вторник?
Според мен така ще стане.

# 738
  • София-Младост

Краси от миналия сезон е затворил. Вчера минах да си взема азиатско за обяд и беше празно. Жалко. Не можа и 2-3 месеца да издържи.
Временно изпълняват само доставки.

# 739
# 740
  • София
Ами излезе ми промоция, че почва черешката от 25.05.2021 г. освен през тази седмица черешката да е в някакъв орязан вариант.

# 741
  • Пловдив
Черешката е по друга телевизия.

# 742

Краси от миналия сезон е затворил. Вчера минах да си взема азиатско за обяд и беше празно. Жалко. Не можа и 2-3 месеца да издържи.
Временно изпълняват само доставки.
Вероятно на друго място готви, помещението беше напълно празно.

# 743
според мен просто се страхуват от него и от възможностите му.

много ме съмнява, а и не виждам какво чак толкова е показал като възможности.

# 744
  • София
Колкото и да се твърди, че Алекс не е злоупотребявал с правомощията си, аз пък точно това си спомням.

Какви правомощия? Какви злоупотреби?!

Стилиян според мен е единак и затова не се е сближил особено с някой от останалите участници, а те си подвикват и по приятелска линия отгоре - освен окуражаването на изостаналите. Нито е слабак, нито е страшна сила, та да се боят от него.

# 745
  • Пловдив
Моля, ако някой е дочул нещо за финала да подшушне.

# 746
Моля, ако някой е дочул нещо за финала да подшушне.
И на мен, че ми е интересно 😀

# 747
Не разбрах защо не спечелиха сините, шоколадов мус само! е много тъп десерт.... Не виждам какво толкова супер вкусно може да има, обясниха ли нещо по - подробно, дори и да е най най вкусни мус, без добавка е скучен .. .... Кексчетата съм яла в оригинал и са много вкусни, но може би по-необичайни на вкус от шоколада. Нела ми допадна като капитан, отново , мисля че има някакво странно чувство за хумор, което остава криворазбрано.
Цвети се изсили с бутер тестото, не мисля, че е възможно за 1 час да се направи, предвид, че трябва няколко пъти да се ламинира и да престоява в хладилника, физически няма как да стане, за което и падна. Явно паниката си оказва влияние, всички направиха тъпи грешка....
На Роу и беше криво за Цвети според мен....
Оказа се, че Алекс не е единствения псуващ, Мартин два пъти го бибиткваха, може би такъв е маниера на общуване между участниците , та затова се е изненадал Алекс, че са го изкарали грубиян...
Стилян с това театралничене ми е много досаден, може би и на участниците,затова гледат да не се занимават с него....

# 748
  • София
А Мартин сготви някакво свинско коремче, на мен ми хареса и ми се прииска да го опитам.
В България не продават свинско с кожа.Питах в месарницата, казаха ми, че кожата отивала  за друго.

# 749
само джолан с кожа има и то рядко.

Общи условия

Активация на акаунт