Отговори
# 630
  • Пловдив
Днес и аз казах на работодателя. Разбрахме се ,че до септември живи и здрави ще поработя и после мисля вече да си взема болничен.
И аз нямам търпение за морето, ние тръгваме края на месеца, дано всичко е наред и да си починем малко.
Абсолютно съм съгласна за липсата на време и възможността да се прекара всяка минута с децата, а не на работа. Сега ако ме успеем да отделим малко време, то после едва ли 😆 Запланувала въм 100 неща за вършене ама дано септември имам нерви и сили 😆

# 631
На мен ми е много тревожно.
Аз съм в изпитателен срок и съм решила да кажа края на този месец или началото на другия, като ходя в офиса. Ясно ми е какви може да са последствията, наясно бяхме и като почнахме с опитите, та не ми е толкова ужасна мисълта да ме уволнят, колкото каква ще е първосигналната реакция. В крайна сметка каквото сабя покаже.
БХС мина добре, по-късно ще разкажа по-подробно, понеже аз не намерих много информация, а смятам, че винаги е полезно за бъдещи родители.

# 632
Welt, къде прави бхс?
Може пък да излязат хора и да не те махнат, за работодателите мисля е минимален разход, само здравни осигуровки трябва да плащат през майчинството. В крайна сметка това са хубави неща, не поднасяй информацията все едно си сгафила, а им кажи, че имаш добра новина и да го пиемат както искат. Според мен наистина много зависи как ще кажеш, мен също ми е притеснено, въпреки че шефовете ми са готини и знам, че ще се зарадват.
Мама, каква количка избрахте? Ние сме избрали столче за кола на прег перего и във вис виталис много похвалиха и количките - само естествени материали- памук и лен, всичко се сваля и пере, кошът за новородено има задогната позиция, в случай че бебето има рефлукс, като цяло хубава изработка. Само модел остава да изберем, там вече ми е тъмна индия.
Аз се бях хванала за mutsy, на цената на перегото са, но всичко е полиестер и картон, та ме отказаха веднага като ми обясниха.

# 633
  • Ботевград
Добро утро 🌞
Взехме Stokke Xplory V5   лимитираната серия - корал и сиво ☺️.
С номер 3 имах V3 и съм доволна.
Иначе се чудех и на Cybex Priam, но в крайна сметка взех тази ☺️

# 634
Мами, какво са ви казали лекарите за яденето на мед? Намирам доста противоречиви данни, а ми се хапва Grinning

# 635
И аз съм в изпитателен срок. От днес пускам болничен, не вярвам с болничен за бременост да тръгнат да гонят, а и се съмнявам , че може.
На мен ми е много тревожно.
Аз съм в изпитателен срок и съм решила да кажа края на този месец или началото на другия, като ходя в офиса. Ясно ми е какви може да са последствията, наясно бяхме и като почнахме с опитите, та не ми е толкова ужасна мисълта да ме уволнят, колкото каква ще е първосигналната реакция. В крайна сметка каквото сабя покаже.
БХС мина добре, по-късно ще разкажа по-подробно, понеже аз не намерих много информация, а смятам, че винаги е полезно за бъдещи родители.

# 636
Мами, какво са ви казали лекарите за яденето на мед? Намирам доста противоречиви данни, а ми се хапва Grinning

От седмица насам эакусвам 2 дебели филийки с масло и мед всяка сутрин (опитвам се да кача кг по-бърэо). 😄 Не съм чувала да има проблем, само эа колбаси и сирена ме предупредиха да внимавам при иэбора.

# 637
  • Ботевград
И аз ям мед. По принцип в големи количества 😁😄Но сега се старая да е веднъж.. Два пъти седмично. Започнах да ям от краставиците ни и тиквички.. Много съм щастлива, че градината е толкова добра тази годината. И бебето да похапва домашни. 😁
Много е хубаво да се събудиш сутрин в 6и30 и да влезеш да плевиш и връзваш домати 😄Хладно е. Пеят пиленца.. Наистина зареждащо. След номер 3 си купихме къща във вилната зона на града и наистина разликата е огромна☺️

# 638
Мама, като ти чета постовете ти личи, че си на седмото небе от щастие и че си много всеотдайно мамче. Това между другото. Grinning Gift Heart

# 639
  • Ботевград
Наистина имах голяма нужда от всичко, което ми се случва към днешни дни ☺️
Работех на 3 сменен режим и е имало дни в който не виждах децата дори..Естествено идваше и момента на обвинение, че не се справям добре с тях.. Че им липсвам.. Сега съм щастлива дори и да викам на моменти 😂🤣Явно е от хормоните 🙃 Децата са щастие💕

# 640
Здравейте и от мен,
Мина бхс + фетална, 12+5 по ехо, чакаме резултати другата седмица, но доки каза, че всичко изглежда добре.
70% ще имаме госпожица ☺
Аз не реагирах по никакъв начин, очаквах да е момченце, но като цяло си бяхме казали само да е здраво. Другото няма никакво значение. Бях измислила идеалното име за момченце, сега ще измисля и за момиче😀☺
Шегувахме се с мм на връщане, че ще трябва да се уча да правя панделки и плитки...понеже неведнъж съм казвала, че съм с две леви😀 и хич не ме бива в "женските неща" ама Господ е решил да се науча❤🙏🏿

# 641
Поздравления! И аз вчера бях на БХС и ФМ и док каза проектомомиче, но засега не е сигурен. Аз нямам никакво име за момче! Имам син, който е кръстен на дядо си (защото му харесвам името, иначе нямаше да получи тази привилегия Grinning) Сега живот и здраве искам да кръстя на майка ми, производни на Илия, но единственото, което ми харесва е за момиче - Илина. Какво е вашето идеално име за момче? Подарявате ли го? Satisfied
Здравейте и от мен,
Мина бхс + фетална, 12+5 по ехо, чакаме резултати другата седмица, но доки каза, че всичко изглежда добре.
70% ще имаме госпожица ☺
Аз не реагирах по никакъв начин, очаквах да е момченце, но като цяло си бяхме казали само да е здраво. Другото няма никакво значение. Бях измислила идеалното име за момченце, сега ще измисля и за момиче😀☺
Шегувахме се с мм на връщане, че ще трябва да се уча да правя панделки и плитки...понеже неведнъж съм казвала, че съм с две леви😀 и хич не ме бива в "женските неща" ама Господ е решил да се науча❤🙏🏿

# 642
Моето за момче май е Виктор, но като цяло усещането ми е за момиче.

# 643
  • София
Няма проблем да се хапва мед, стига да е в умерени количества. Иначе на бебета и малки деца не се дава заради риск от ботулизъм.
Аз този път имам предчувствие за момиче, но да видим дали ще ми се оправдаят очакванията. Миналият път усещанията ми бяха правилни, че ще е момче, но все пак шансът е 50:50, та не е много трудно да познае човек Simple Smile

# 644
  • Ботевград
Много хубава тема за имената подхванахте ☺️
Честити момиченца 💗
Нашето момиченце ще се казва Дивна ☺️
В името има всички първи букви на нашето семейство и на всички баби и дядовци ☺️Отдавна измислено.
Ако беше момченце щеше да е Димитър.
На свекърва ми. Общо взето се бяхме насочили на имена с "Д", в нейна чест 😂

Общи условия

Активация на акаунт