Отговори
# 105
Здравейте и от мен! 😊
Записвам се с термин 08.01.2022 г.
Първа бременност ми е, сега съм в 7 г.с. и днес чухме сърчице. 💕
Симтомите ми от началото са главно глад, който се появява от нищото - ако не хапна в следващите няколко минути и ми прилошава много; ярки сънища; често пишкане; често падане на кръвно; лесна уморяемост; от няколко дни и леко гадене, засега без повръщане.
Открита ми е лека мутация свързана с тромбофилия и за сега съм на Аспирин протект и Неофолик Мета. Отделно приемам и чисти форми на витамин Д, желязо заради анемия и Еутирокс за висок ТСХ.
Пожелавам на всички лека бременност и  най-хубавите новогодишни подаръчета! 👶

# 106
Момичета. ,може би се повтарям с въпроса…но имате ли болки в тазобедрените стави?Това започва много да ме притеснява🥺

# 107
Момичета. ,може би се повтарям с въпроса…но имате ли болки в тазобедрените стави?Това започва много да ме притеснява🥺

Аз имам болка в таза ако прекалено много съм лежала. Буквално започвам да се схващам. Но аз усещам, че е болка в мускулите, не бих казала, че е кост.

# 108
Здрасти, аз съм с болки в кръста, и тази и миналата ми бременност беше така. Много гадене, повръщане и болки в кръста. :/ неприятно е, но е част от нещата, не се притеснявай. Гледах, че има Йога за бременни в Интернет, мисля да видя някое друго клипче, може пък да се понаместят нещата.

# 109
Вечер особено в леглото не мога да си намеря място.😕Ако е така до края направо незнам как ще се издържа .

# 110
Главоболието ми от вчера не е спирало, не мога да разбера защо така, а не мога да приема и никакви медикаменти 🙄😑

# 111
Шери,има магнитни бури тези дни .Освен от това да е.

# 112
Здравейте,
6г.с чува ли се сърчицето на бебето?
На 20.05 бях на преглед. Док каза след 10тина дни да отида отново... само ме е страх да не се окаже рано и да се психирам спр много... ако е рано да се чуе пулса. Добра му е апаратурата.😬

# 113
Здравейте,
6г.с чува ли се сърчицето на бебето?
На 20.05 бях на преглед. Док каза след 10тина дни да отида отново... само ме е страх да не се окаже рано и да се психирам спр много... ако е рано да се чуе пулса. Добра му е апаратурата.😬
Аз също съм в 6та седмица и вчера бях на док, но не успяхме да чуем сърчице, понеже е било още малко, и каза, че ще успеем следващата седмица, тоест когато съм 7ма

# 114
Ясно, благодаря. Ще поизчакам малко тогава.

# 115
  • Ботевград
Привет и от мен 🙃Вчера мина и моя преглед. Всичко е наред.Бебчето е там. Пораснало е доста от 20 😄
Сърчице след седмица. И после на преглед чак след 20ти юни 🙄🤐
Аз ще отида сигурно и при някой друг 😄
Няма да издържа цял месец.

# 116
Привет и от мен 🙃Вчера мина и моя преглед. Всичко е наред.Бебчето е там. Пораснало е доста от 20 😄
Сърчице след седмица. И после на преглед чак след 20ти юни 🙄🤐
Аз ще отида сигурно и при някой друг 😄
Няма да издържа цял месец.
В пета седмица ли си, както пише на снимката

# 117
  • Ботевград
По календара ми съм 6.0 г.с  днес.Но и тя каза,че това е ориентировъчно и като са много мънички дава някакви дни разлика. Да не се притеснявам.

# 118
На моята снимка от 5+2 пише 2,76 мм и 5w0d.
На следвашия преглед в съботя ще е 6+2, надявам се да е пораснала точицата, че из интернет четох много неща за размера, който трябва да е в 5-та седмица.

# 119
И аз преди малко минах преглед. По ехограф 6седмица и 6 дни, не разбрах размер. Чух сърчице. Вика ме пак след 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт