Отговори
# 375
И аз мисля, че ще е полезно да обменим информация и за цените на тестовете, някои нямат цени на сайтовете, на Prenatest ги има на сайта им:
https://prenatest.bg/ceni/?gclid=CjwKCAjwt8uGBhBAEiwAayu_9ZYXPsC … NV3BoC6kYQAvD_BwE
Vision, аз имам брошура със същите цени:
http://visiontest.bg/vision_test_ceni/
Cellgenetics нямат цени на сайта?

# 376
Здравейте,

И моят термин е януари 2022, началото. Желая на всички ни успех.  Flowers Four Leaf Clover
Вие насочили ли сте се вече при кого да раждате?

П.С. Нова съм в групата и в БГ мама, та  около 20 минути търся как да напиша мнение. Предполагам, че е възможно това да излезне като отговор към Kas4as и се извинявам. Надявам се да ме упътите Simple Smile

# 377
Добър ден Simple Smile аз днес чух сърчицето на нашето геройче. 9си1д според апаратурата, върви екстра. Всичко е наред, дори видяхме с док как си врътка дупето, зачатък на ръчичка и на краче.

Днес ми предложиха и на мен тест, на cells4good обаче баткото си е вкъщи и нямах възможност да разгледам подробно брошурата. Много се чудя, док каза около 1000лв. Много ми се вижда, но според него това е най-смисления тест за цялата бременност.

Имам още малко време да мисля, ще го измисля Simple Smile

Добре дошла Боряна, ще свикнеш Simple Smile лека и безпроблемна бременност на всички.
П. С. Кога ви назначи ха кръвни и др изследвания, на мен никой нищо не ми споменава по въпроса? И за ЖК се разбрахме в 11с да ме посъветват, че аз съм в частна клиника и там няма опция ни за болничен, ни за нищо. Дали чак тогава ще се почне с другите изследвания? Пълна каша ми е, толкова го чаках, че сега не знам какво се случва и от къде да започна Simple Smile

# 378
Добър ден Simple Smile аз днес чух сърчицето на нашето геройче. 9си1д според апаратурата, върви екстра. Всичко е наред, дори видяхме с док как си врътка дупето, зачатък на ръчичка и на краче.

Днес ми предложиха и на мен тест, на cells4good обаче баткото си е вкъщи и нямах възможност да разгледам подробно брошурата. Много се чудя, док каза около 1000лв. Много ми се вижда, но според него това е най-смисления тест за цялата бременност.

Имам още малко време да мисля, ще го измисля Simple Smile

Добре дошла Боряна, ще свикнеш Simple Smile лека и безпроблемна бременност на всички.
П. С. Кога ви назначи ха кръвни и др изследвания, на мен никой нищо не ми споменава по въпроса? И за ЖК се разбрахме в 11с да ме посъветват, че аз съм в частна клиника и там няма опция ни за болничен, ни за нищо. Дали чак тогава ще се почне с другите изследвания? Пълна каша ми е, толкова го чаках, че сега не знам какво се случва и от къде да започна Simple Smile

Чак сега ми правиха изследвания и скрининга - 11 седмица (според ехографа 12 седмица) - на първата женска консултация

# 379
Дали има някаква разлика между всички пренатални тестове или всеки лекар препоръчва този, от който взима някакъв процент....Защото предполагам, че има такава практика както за лекарства.

# 380
Dreaming_girl на всеки тест пише какво изследва и каква информация дава. Със сигурност всеки си бута нещо, няма как, но може да се запознаеш с всички тестове в Интернет.

# 381
Кога ви назначи ха кръвни и др изследвания, на мен никой нищо не ми споменава по въпроса? И за ЖК се разбрахме в 11с да ме посъветват, че аз съм в частна клиника и там няма опция ни за болничен, ни за нищо. Дали чак тогава ще се почне с другите изследвания? Пълна каша ми е, толкова го чаках, че сега не знам какво се случва и от къде да започна Simple Smile
На мен още на първият преглед в 7 седмица ми пуснаха изследвания - кръв и урина. На предния преглед пак ме караха да давам урина, но не знам защо 😁 но с баткото и аз се следих в България на частно и там ми пуснаха 7-8 седмица първите изследвания 🤗 Радвам се, че сте успели да видите нещо като ръчичка и краче, че нашето на предния преглед лекаря едвам го измери, че нон стоп се въртеше 🤣

# 382
Доколкото разбрах високия процент на достоверност на всички тестове (99%) е само за Даун,  Патау и Едуардс.
Останалите синдроми са достоверни на 70%.
Или нещо съм объркала....?

Dreaming_girl на всеки тест пише какво изследва и каква информация дава. Със сигурност всеки си бута нещо, няма как, но може да се запознаеш с всички тестове в Интернет.

# 383
На мен ми назначиха изследване на щитовидната жлеза, кръв и 2 пъти урина още на първият преглед в 6 г.с

# 384
На някой "отшумяха" ли му симптомите като гадене и повръщане ... 😢 Започвам 11 г.с и стане ли вечер започва кисел вкус в устата, гадене и вече всеки ден повръщане ..... 🤬

# 385
Момичета, днес мина и моята първа ФМ. Ще си имам още едни сини гащи 🙃 Засега всичко изглежда наред с бебочето, утре ще ходя да ми вземат кръв за БХС. Дано и там всичко бъде наред. На мен симптомите почти ми отшумяха като изключим умората 🥵

# 386
  • Ботевград
Аз не съм повръщала.. И не съм имала гадене, НО от вчера умирам от главоболие.. Ама такова ужасно, че ми се  пръска мозъка😡 Сноши пих половин парацетамол и като гледам тази вечер ще изпия другата половинка, за да мога да заспя 😫

# 387
Моите също не са отшумели 9+4.
Гадене почти през целия ден, главоболие всеки следобед. Но мисля, че по-скоро е свързано с работата. Вчера почивах, нямах главоболие... днес беше ужас цели 3 часа, на косъм бях да взема парацетамол, но се разминах.

# 388
Моите симптоми също ги има 10+3(по ехограф 9+4).Нон стоп гадене от всякакви миризми+сутрешното гадене. Повръщане 1,2 пъти на ден, понякога имам и главоболие. Апетит имам чувствам глад, но не мога да хапна нищо като нормалните хора, каквото и да си опитам ми става отвратително. Заради това, че не мога да се храня вече 3та седмица, две не виждам, нищо не мога да правя, усещам, че скоро ще започна да треперя цялата. И въпреки всичко това бебо има разминаване между ехографа и календара. Не мога да си го обесня вече.

# 389
И аз имам разминаване. По ехографа съм 1 седмица напред. Не са ми казали, че е  проблем.

Общи условия

Активация на акаунт