Отговори
# 360
  • Ботевград
Аз вчера си запазих за 09.07. в Щерев 💕
За Пловдив синямам и на идея.
Искате ли вече да узнаете пола на бебенцата ☺️ или аз съм единсвената луда, 🙄🤐Днес дори маникюр си направих по темата 😍

# 361
Здравейте момичета, реших да се запиша и при вас, терминът ми е 31.01, но надничам и при февруарките Simple Smile
При мен бременността протичаше почти без неразположения до преди два дни, когато започнаха едни болки в корема и кръста вечер, които АГ определи като контракции и изписа само но-шпа. Имам супер много стрес на работното място, с човек по-малко сме и работата е много отговорна и натоварена и съм сигурна, че това е причината. Започвам да се чудя дали да не опитам да си взема болничен, но от друга страна много ми се искаше да работя до последно, защото месечните ни бонуси много ще помогнат за майчинството. Чудя се и дали е основателна причина за болничен, стори ми се, че АГ не беше много впечатлен от болежките ми..

# 362
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Вчера бях на преглед, в 9 г.с. съм, видяхме бебчо, чухме и сърчицето, всичко на този етап е наред. Днес си пуснах обичайните изследвания за начало на бременността и докторът ми каза, че вече мога да си запиша час за фетална морфология и БХС. Понеже сме от област Пловдив, се колебая за тези изследвания между двама лекари - д-р. Апостолова и д-р. Борис Стоилов. Пише, че и двамата са специалисти по фетална морфология и всички съпътстващи изследвания. Вие имате ли наблюдения и може ли да ми кажете мнения за някой от двамата, към кой да се ориентирам според Вас, защото след две седмици трябва да ходя и искам да си запазя час тази седмица, ако изобщо успея да се вместя. Simple Smile

Съни и аз съм от Пловдив, за др Апостолова не знам, но за др Стоилов съм чувала само хубави неща. И аз се замислям за него.
Днес мина и моя преглед, чухме сърчице за първи път ♥️, мн.се вълнувам, доктора каза термин 26 януари по дата на последен цикъл, но по скоро за него 28 януари, предполагам след първото секцио ще съм с 10тина дни по-рано от датата на термин. Каза ,че има няколко дни отклонение, което било уж нормално. По приложение съм 9та седмица от днес, той измери 8+5. Каза,че вижда лека деформация в сакчето заради контракциите ,които наистина на моменти и аз усещам доста силни и ми увеличи но шпа 3*2 + дуфастон+ витамини и след 2 седмици пак на преглед. От 13та седмица ли започваше женската консултация? Вече нямям търпение да излезна в болнични, тук при нас е адска жега. Вкъщи на климатик , това е спасението. И аз нямам търпение да разбера пола, сякаш пак ми се иска да е момиченце, дъщеря ми ще направи 4 няколко месеца преди раждането, но каквото и да е , най-важното е всичко да е наред.

# 363
днес попаднах на гостуване на д-р Стоилов на списание 9 месеца - имат онлайн лекции и той говореше точно за изследванията бхс и подобни. ако искате впечатления от човека : втората част от видеото
https://www.facebook.com/uchilishte.9meseca/videos/340138174175703

# 364
_Мама_ аз нямах търпение, сигурно и аз съм от лудите...но вече знам де...някак си ми е розово вече Simple Smile

# 365
Мили момичета,
Тази събота и неделя Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата" и Деца на борда ви канят на безплатни обучения „Как да возим бебето си в колата!“ Sign Children Crossing

Обученията са специално насочени към бременни и родители на новородени и ще засегнат важни въпроси като:
    -   защо е важно децата да са винаги в столче и със закопчани колани;
    -   как да изберете правилното столче за детето си;
    -   как да сте сигурни, че сте монтирали и ползвате правилно столчето за кола;
    -   кога е време да преминете към следващо столче и др.
В събота, 26 юни, от 10:30 ч. – онлайн на живо във Фейсбук страницата на Деца на борда, където ще можете да зададете всички въпроси, които имате по темата. Не се изисква регистрация.

В неделя, 27 юни, от 10:30 ч. – присъствено в градината на SOHO в София, на което можете да дойдете с кошницата на бебето си, за да получите съвети за правилен монтаж на столчето и допълнителна безопасност за детето Ви. Участието в това обучение изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени

* Обученията са част от събитията, посветени на Националния ден за безопасност на движението по пътищата – 29 юни.

# 366
И аз съм на 9ти в Щерев при доктор Билчев.

Искате ли вече да узнаете пола на бебенцата ☺️ или аз съм единсвената луда, 🙄🤐Днес дори маникюр си направих по темата 😍

# 367

И аз вече нямам търпение вече да разбира ❤
А в Щерев са много добри, с баткото се следих там при д-р Арабаджи, а финалната и скрининг ми бяха при Стратиева 😊

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 23:36 от dimsito

# 368
Понеже вече съм на тема скрининг тестове и подобни, попаднах и на информация за пренатест. Скъпичък е, но заслужава ли си? Наистина ли е 99% сигурност или просто добра реклама? Как мислите?

# 369
Здравейте момичета, реших да се запиша и при вас, терминът ми е 31.01, но надничам и при февруарките Simple Smile
При мен бременността протичаше почти без неразположения до преди два дни, когато започнаха едни болки в корема и кръста вечер, които АГ определи като контракции и изписа само но-шпа. Имам супер много стрес на работното място, с човек по-малко сме и работата е много отговорна и натоварена и съм сигурна, че това е причината. Започвам да се чудя дали да не опитам да си взема болничен, но от друга страна много ми се искаше да работя до последно, защото месечните ни бонуси много ще помогнат за майчинството. Чудя се и дали е основателна причина за болничен, стори ми се, че АГ не беше много впечатлен от болежките ми..

Аз бях така между 7-8 седмица, но ми изписаха утрогестан (прогестерон) и болките спряха. АГ ми каза 2-3 дни на легло и да се пазя повече, на втория ден болките спряха. Според мен само нош па няма да помогне, а в началото на бременността контракциите не са нещо много хубаво. Аз бих ви посъветвала за второ мнение. На чет урогестана ми е изписан до второ нареждане и не спирам да го взимам вече съм 11г.с. Болничен без мнението на АГ няма да ви издадат. Аз ходих при личната за направление за нефролог да ми видят бъбреците да не би да има проблем, че задържам много вода и тя ме резна и каза, че направления, болнични и т.н.. вече всичко минава през наблюдаващия АГ и при нея нямам работа.

# 370
  • Ботевград
 Той ме гледа с третото, а ми е и познат. Таа моят час е в 12.30.Ще отида в 9 да дам кръв и ще изчакам за резултатите и прегледа в 12.30.

# 371
Понеже вече съм на тема скрининг тестове и подобни, попаднах и на информация за пренатест. Скъпичък е, но заслужава ли си? Наистина ли е 99% сигурност или просто добра реклама? Как мислите?

Аз правих пренален тест днес в cells genetic в 10 г.с и 4-5 дни. Отзивите за тях са страхотни, резултатите на 100% ! Simple Smile
Дори ако има (недай си боже) положителен резултат, повтарят теста безплатно, безплатна консултация с генетик също.

# 372
Моят час е от 1о , но за доктора нямам никакво мнение. При него правих цветна снимка през февруари и само неговото име ми беше познато.

Той ме гледа с третото, а ми е и познат. Таа моят час е в 12.30.Ще отида в 9 да дам кръв и ще изчакам за резултатите и прегледа в 12.30.

# 373

Аз правих пренален тест днес в cells genetic в 10 г.с и 4-5 дни. Отзивите за тях са страхотни, резултатите на 100% ! Simple Smile
Дори ако има (недай си боже) положителен резултат, повтарят теста безплатно, безплатна консултация с генетик също.
Аг  ми препоръча Vision тест в Афродита или Nifty pro в Геника. Още не съм правила, не съм решила и кой.

# 374

А какви са цените на тези тестове, разгледах сайта им и не можах да видя цена.

Общи условия

Активация на акаунт