Отговори
# 510
Аз съм с 3 кила отгоре а съм 14+2
Но аз не съм повръщала или да ми се е гадило много и от началото си хапвам стабилно.

# 511
Момичета,сега ми звъннаха от фирмата към която правих пренаталния тест...оказва се,че не са могли да извлекат достатъчно днк от кръвта или нещо подобно и ще се наложи повторно да се прави проба...момичето ми обясни,че това не означава,че нещо е положително,но аз доста се притесних 😔😔😔 и сега като дам пак проба се започва отново едно чакане,което ме побърква... Не знам какво да си мисля...

# 512
Аз съм си същите килограми като през март-април. След Нова година се ограничавах доста, че бях качила 3-4кг, които тъкмо свалих преди бремеността и не съм ги качила още Simple Smile, но гледам да не ям повече от преди. Предната бременност бях по кило нагоре първите 5 месеца, които така и не свалих до сега. Сега тежа толкова, колкото тежах в 5м предната бременност Simple Smile

# 513
Нормално е и често се случвало и аз правих пренатален тест и ме предупредиха за това, трябвало да има достатъчно фракция. Аз го правих почти в 11 г.с Simple Smile Случайно да не пиеш нещо за разреждане на кръвта?

Момичета,сега ми звъннаха от фирмата към която правих пренаталния тест...оказва се,че не са могли да извлекат достатъчно днк от кръвта или нещо подобно и ще се наложи повторно да се прави проба...момичето ми обясни,че това не означава,че нещо е положително,но аз доста се притесних 😔😔😔 и сега като дам пак проба се започва отново едно чакане,което ме побърква... Не знам какво да си мисля...

# 514
Нормално е и често се случвало и аз правих пренатален тест и ме предупредиха за това, трябвало да има достатъчно фракция. Аз го правих почти в 11 г.с Simple Smile Случайно да не пиеш нещо за разреждане на кръвта?

Не,не пия нищо такова.Есна фолиева к-на и вечер слагам Кринон гел -нищо друго...сз дадох кръв в 10+6 дни...

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 19:01 от katencetyy7

# 515
Къде прави теста? Не се притеснявай, отиди да ти вземат допълнително кръв и мисли позитивно!

Бе,не пия нищо такова.Есна фолиева к-на и вечер слагам Кринон гел -нищо друго...сз дадох кръв в 10+6 дни...

# 516
Къде прави теста? Не се притеснявай, отиди да ти вземат допълнително кръв и мисли позитивно!

Бе,не пия нищо такова.Есна фолиева к-на и вечер слагам Кринон гел -нищо друго...сз дадох кръв в 10+6 дни...

Теста правих към cells4good ...сега се поуспокоих,ще дам утре др проба и дано вс е наред 🙏🙂

# 517
Аз до 12 седм бях 1 кг надоло, сега съм си на моите Килограми (13+4) като от обяд до вечерта ми личи корема, сутрин не! Странна работа Simple Smile
И моят корем е така, сутрин няма, следобед и вечер си личи доста, но изглеждам повече като преяла, отколкото бременна Grinning

# 518
И при мен е така с коремчето, сутрин нищо, обаче вечер почва да си личи. И наистина малко като претъпката стои, все едно цял ден съм "плюскала".

Катенце, не се притеснявай, според мен сте избързали с теста. То е малко като чхгто. Казват, че днк на бебето има в кръвта на майката от 10гс, но според мен тогава започва да се натрупва и при всеки е с различна скорост. Може би при теб е трябвало да изчакат повече за да се натрупа достатъчно. Аз за това ще правя чак в 11+ за да е минало все пак малко време.

Стискам палци всичко да е наред с резултата и всички тия нерви и чакане да си заслужават и да ви дадат заслужено спокойствие.

# 519
Здравейте,
Моля за мненията Ви,къде ще правите биохимичния скрининг и защо?
При д-р Борис Стоилов от Пловдив. АГ ми го препоръча. Добри отзиви от познати за него.

# 520
Аз съм 2.5кг нагоре. 11г.с+2
Но също си хапвам... и не съм повръщала. Само веднъж и по-скоро е било от храна. Като ми се гадеше 2 седмици нон стоп що сухари изядох, солети и печени филийки... нямаше как да не кача. Отделно те само гърдите ми са +1 🤣
От 75 B минах нa 85 C
Същото е и при мен. Сутрин никакъв корем... следобед и вечер х2.

# 521
Аз съм 2.5кг нагоре. 11г.с+2
Но също си хапвам... и не съм повръщала. Само веднъж и по-скоро е било от храна. Като ми се гадеше 2 седмици нон стоп що сухари изядох, солети и печени филийки... нямаше как да не кача. Отделно те само гърдите ми са +1 🤣
От 75 B минах нa 85 C
Същото е и при мен. Сутрин никакъв корем... следобед и вечер х2.
Как се оправи със сутиена, аз не нося такъв с подплънки и т.н. само с банели, също съм 75B, но сега имам чувството, че всичко ми стяга и даже си мислех, че от сутиена ми се гади... взех си от H&M някакви без банери без нищо, ма май пак ми стягат и ми пречат...С миналата бременност не помня да съм имала такива драми. Снощи пак се мерих, ми тва кило +1 пак го няма...но корема вечер си ми е доооста голям.
Междодругото вчера бях на Фетална морфология при др. Стратиева, всичко е наред, спря ми фолиевата киселина, каза да сменя с някакви по-леки витамини. Отделно моя АГ ми спря всичко други лекарства (утрогестан и но шпа), които пиех в доста големи дози Simple Smile много съм доволна Simple Smile Със спирането на лекарства и гаденето понамаля драстично.

# 522
И аз със сутиена съм малко нагоре Grinning
Но поне спряха да ме болят гърдите, че беше ужасно.

# 523
  • Пловдив
UnderThePalmTree, в коя седмица прави феталната? С какви впечатления си от Стратиева, обмислям в крайна сметка и аз да се запиша при нея.
С килограмите ме е срам да кажа, +3/4 кг. 10+6 , но сладкото ми е голям проблем. Много ама мнооого ми се яде сладко 😳 и отделно, каквото видя ми се дояжда. С предната бременност качих 15кг.и ги свалях 3 год.,тъкмоооо да си върна старите килограми и забременях +3кг.от старите. Ама с тоя апетит се страхувам да не прекаля този път. Имам чувството,че и дуфастона и но-шпа-то допълнително допринасят за бавен метаболизъм и подуване. Силно се надявам в 12-13 гс да ми ги спрат.

# 524
Varki много съм доволна от Стратиева, много е подробна и много голям специалист според мен. С предната бременност също бях при нея на фетална. Направих в 13+3, на ръба, но когато звънях нямаше по-ранни часове при нея. Нещата там вървят напред, ако си решила да е при нея те съветвам да се обадиш скоро.

Общи условия

Активация на акаунт