Колко е нормално?

• 24 109
  • 700
  •   1
Отговори
# 510
Разбира се, че платеното не е бройка. Плащаш си, получаваш. Там го няма момента неочакваност.
Бройка е да има флирт, игра или дори само първичен секс. Важно е да има някакъв импулс, това е бройката. Сега, за един / една импулсът може да е външност, за друг статус, за трети общуване, заигравка и т.н.

# 511
Една мадама със сериозна кариера, социална професия, среща с много хора и т.н. веднъж (провокирана от друга) каза ехидно за бройнатите покрай работата ѝ - ми то ние с еди коя си (колежката) след 30-тия спряхме да ги броим. Е това е чиста работа, бройка за удоволствие. Другото е сделка без тръпка.
Тази е е*ати селяндурката. Разбирам нейната да си хвали, ама чуждата?

# 512
Разбира се, че платеното не е бройка. Плащаш си, получаваш. Там го няма момента неочакваност.
Бройка е да има флирт, игра или дори само първичен секс. Важно е да има някакъв импулс, това е бройката. Сега, за един / една импулсът може да е външност, за друг статус, за трети общуване, заигравка и т.н.
Чакай малко, бройката не е ли това в онова?

# 513
И какво толкова. Беше си някакъв приятелски разговор по женски...ъм, плюс мен.

# 514
А, бях останала с впечатление, че в по-о(т)брано общество движиш, нищо повече.

# 515
Баш в "отбраните" общества, каквото и да значи това, пада разврата.

# 516
Еми нямах още регистрация форумна тогава.

# 517
  • Пловдив
Тотално ме объркахте! Тъй да знаете! Виновни сте всичките.

Аз си мисля, че като има туй в онуй е бройка. Платил-не платил  - няма значение.

# 518
Аз за простащина говоря. Развратът е съвсем друго.

# 519
  • София
Бройката всеки я докарва както може - кой с пари, кой с чар, кой по служба. Голямо умуване му дръпнахте!

# 520
  • София
С плащане и баба знае, така че и аз казвам, не се брои.
Винаги си плащате Wink

# 521
  Уточни ще е то разврат?

# 522
  • София
С негативен уклон е, крашнали ценности.

# 523
  • София
Няма категоризация на бройките - не е като да ги разделиш на колони - колона1 (любов), колона2 (служебно положение), колона3 (барове и дискотеки), колона4 (пари и други облаги), колона5 (комшийски свалки) и т.н. Който както се уреди.

# 524
Някоя, дето едва се сдържа да не се задави, докато се лигави с чичко паричко ще да му е голяма бройка. Хеле ако не правят и кой знае какво друго след двеста годишнината му.
Плащаш си да те пипат...значи фризьорката ми е бройка.

Общи условия

Активация на акаунт