Колко е нормално?

• 24 106
  • 700
  •   1
Отговори
# 525
С негативен уклон е, крашнали ценности.
Ще се завъртим ли на 360°?

# 526
  • София
Може ли след януари, че мисля да се отдам на ретроградната Венера?

# 527
Фризьорката ще те пипа, но така ти няма да можеш да я пипаш. Ако искаш да се награбите ще трябва да й платиш. Я с красив външен вид, я със забавни шеги, със статус, кеш, или поне едно стихотворение, съчинено в нейна чест.

Някоя, дето едва се сдържа да не се задави, докато се лигави с чичко паричко ще да му е голяма бройка. Хеле ако не правят и кой знае какво друго след двеста годишнината му.
Плащаш си да те пипат...значи фризьорката ми е бройка.

# 528
  • София
Стиховете да пряк път към малобройството.

# 529
трябва ли всичко да се приравнява на пазар и стоки?Flushed
обмен и взаимодействия е по-добре... Joy
Горджи, на 360 градуса означава да си такава каквато си сега...

# 530
Може ли след януари, че мисля да се отдам на ретроградната Венера?
За отбраното общество с крашналите ценности питах. Неотбраните явно са с висок морал.

# 531
  • София
Знам бе, Анонимче, умна съм, помниш.

Нарциса, крашнали ценности наблюдавам повече при малограмотните.
Па кой в кой кръг се върти сам си преценя.

# 532
  • София
Колко от нас биха избрали външността и начина на живот на Мимето ако имахме избор? Толкова от нас биха и избройкали кварталния коцкар. 🤩

Бих избройкала кварталния коцкар, ако е млад и стегнат, докато 80 годишен не би се класирал и със всичките си милиарди. На Мимето (както описана от съфорумките) външността не бих избрала, ама и на Памела не я искам, не и след операциите, пък живота й ептем. Та добре, че не е или/или Joy

# 533
  • София
На мен ми е добре да съм си аз.

# 534
Често успешността се бърка с количество или общоприети стандарти за успешност. А то. Simple Smile

# 535
  • София
На мен ми е добре да съм си аз.

Ами аз моята външност за ничия не бих я заменила, честно казано.

# 536
Мимето може да е достатъчно готина и естествено красива, докато разни тунинговани и накифлени никога не съм ги харесвал кой знае колко. Точно Памела не ми е била мечта, предпочитам някои по-достижими, примерно от Миметата най- най:)

# 537
Ами аз моята външност за ничия не бих я заменила, честно казано.
Всеки зрял, осъзнат и приел себе си човек, нормално функциониращ, без значение мъж или жена, не би заменил външността си за друга. Другото са липси или отклонениея.

# 538
  • София
Всеки си има вкус, някои и безвкусие.
Така и всеки по своему е щастлив.

Лъвица, ако искам да се видоизменя или напълно заменя с нечий образ, следва да се лекувам.

# 539
Всеки зрял, осъзнат и приел себе си човек, нормално функциониращ, без значение мъж или жена, не би заменил външността си за друга. Другото са липси или отклонениея.
Тес Холидей в групата на ненормално функциониращите ли спада? А Ребел Уилсън?

Общи условия

Активация на акаунт