216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 359
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Под моя " лик" Ш, нямам аватар, искам да напиша нещо.
Как да го правя?

Всичко е толкова променено..Линк или снимка, не зная как се прикача. Cold Sweat
Аватар, разбрах как, но искам видим подпис.

Подпис - горе вдясно на името си - настройки - въртиш надолу и търсиш Подпис .

# 691
  • Primum non nocere !
Панда, намерих, написах,но не се вижда.
Да не би да е свързан с аватара?
Нещо не ми се получи? !

# 692
Панда, намерих, написах,но не се вижда.
Да не би да е свързан с аватара?
Нещо не ми се получи? !

Вижда се, вижда се. Малко бледо, ама за без пари - толкоз.

# 693
  • Primum non nocere !
Написах го на Местожителство.
За информация на другите!
Панда, тенкю!
На подпис–  не излиза, да уведомя ли администратор??Laughing
Криси, Данке!

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:04 от Шехи

# 694
  • Deutschland/HE
Шехи, на подпис също излиза. Аз го виждам от компютър.

# 695
  • Berlin
На mobile се виждат само аватара и ника, друга информация само на десктоп.

# 696
  • Primum non nocere !
Благодаря ви момичета! Ще го коригирам.

# 697
Аз в момента гледам "Мостът" - Brön. Интересен е, но надали ще ви изненадам, защото, който гледа скандинавски кримки, няма как да не го е гледал. Препоръчайте някой друг скандинавски, но да не е криминален, че вече сънувам отрязани глави.
Апропо, тука малко заприличва на змиярник Simple Smile

Пристрастена съм към всичко свързано със скандинавието. Любим филм - Борген, има го в netflix, любима книга - четирилогията на Анне Рагде - започва с Берлински тополи, Раци отшелници, Сред злачни пасища...
От цитираните заглавия се подразбира, че не обичам филми с  оръжия. А видя ли жена с оръжие, рязко губя интерес. Това без филми за войната, разбира  - там е ясно.

# 698
  • Primum non nocere !
Оооо, Г.Д. Много си изпуснала!! Laughing
Голям кеф е да запалиш на шеста, да отидеш на стрелбище , да си купиш две кутии патрони за двуцевка и под вещите иструкции на 30 годишно яре, да бумтиш по панички!
Всеки да си визуализира мишените по собствен маниер.

# 699
Шехи ти имаш лека грешка в SH или аз имам грешка. Значи викам си я да букна 4 дена с този брюкентаг и ще правя тест ... Но реших преди това да звънна на някое хотелче да попитам как стоят нещата. Ами не може . Само от техния регион гости приемали.
Нещо с тези Моделпроекти не съм доразбрала ли какво ли ?

ПапаПанда аз нищо ново не виждам. Какво виждате вие? Къде бледо ?
G.D. квоти има сега на всякъде. Жени с всичко можеш да видиш. Не губи интерес Simple Smile
Шехи това яре ми стана интересно ... и една приятелка имам , която освен ярета друго не ядва . Голям лаф пада с нея , но се изнесе преди 10 дена да си оправя къщата във варна. С едно яре се изнесе. Сега я чакам да се върне. И съм приготвила любимото вино и ще печем орехи със сол ..
и ще разказва за варненските ярета.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:59 от bella_ciao

# 700
Миналата година, докато висях у нас по време на първия локдаун, освен че трупнах едни 7- 8 кила, изгледах и сума сериали. С две ръце препоръчвам Хартиената къща и чакам последния сезон с нетърпение. Но сигурно повечето от вас са го гледали, доста нашумял е. Другият, много сладък и добре направен беше  Защо жените убиват. Може да е излязъл и втори сезон, но нямам в момента време за кино.

# 701
  • Primum non nocere !
ИИИИ Белллаааа!
Ей така се пишат градските легенди! Край!  Излезе ми име...Scream
С ярешко още не съм закусвала. Има едно яре, на работа се върти около мен вече от месеци и иска да пием заедно, то така се започва, нали...но не зная....80% съм на отказ. Пък и на работа...Да беше някъде отвън...
Ярето на стрелбището беше служебно лице..Първо ме гледаше с насмешка...После почна да се пули от резултата.
Жалко ,че нямаше движещи мишени от рода на зайци или диви прасета.
Не беше лошо..изпуснах парата.

Хартиена къща съм си го запазила и чака , когато имам почивни дни. Предупредиха ме,че мога да не излюча ТВ. Може би по Пфингстен. 
Ей така гледах два дни без прекъсване друг сериал..." HHow to Get Away  With Murder, Няма спане, съмва се и мръква се с него..Още не съм изгледала края. От тогава гледам само игр. филми...сериали Не!

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 15:21 от Шехи

# 702
да .. зайците и дивите прасета можеш да ги гърмиш. Яретата ... не ги гърмиш с пушката за зайци и диви прасета!

# 703
  • Primum non nocere !
Сега я чакам да се върне. И съм приготвила любимото вино и ще печем орехи със сол ..
И аз ще дойда!  Satisfied
С вино, но с бадеми, солени, разбира се!

Прасета, само с бренекета!

Пипи, ще си отбележа " Защо жените убиват" Нали не са някакви семейни и фамилни драми?

# 704
Шехи това яре ми стана интересно ... и една приятелка имам , която освен ярета друго не ядва . Голям лаф пада с нея , но се изнесе преди 10 дена да си оправя къщата във варна. С едно яре се изнесе. Сега я чакам да се върне. И съм приготвила любимото вино и ще печем орехи със сол ..

Във Варна са млади лъвчета, няма яренца.

Общи условия

Активация на акаунт