Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 47 363
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • до най-прекрасния мъж
След трансфера препоръчват 10дни да се почива. Има ли запознати със това,защото от другата седмица започвам със стимулачията.  Но нещата много на са ми ясни,а работя и как ще се случат нещата със работата.
Повечето клиники дават 15 дни болничен от деня на трансфера. Те стигат и за теста. Ако ще правиш пункция и свеж трансфер, някои клиники дават 30 дни след пункцията. Ще ти стигнат и за трансфер, и за теста, че и за след това. Ти си прецени дали и колко дни болничен да си вземеш.

# 166
Здравейте  борбени момичета,
Тъй като за първи път минавам по този път, всичко ми е пълна каша.
Днес ходих при доц. Андреева и се очаква да започнем началото на юни, но ми изписа Рековелле май беше, каза, че са някакви нови иновативни писалки и само 5 дни ще трябва да ги слагам. Много съм притеснена, и не разбрах това по къс или дълъг протокол е или на естествен цикъл. Тя не говори много, а и беше асистентка ли или специализантка при нея и двете си говореха повече. Ако на някои са ви изписвали такива,ще съм благодарна да ми пишете и ако някой също е при доц. Андреева да обменим опит. Успех на всички, дано всичко видим заветните две чертички скоро.

# 167
От днес съм вече в стимулация по дълъг протокол.
Като прочетох листовките на лекарствата и инжекциите ми стана зле.
Някакви съвети за хранене или като цяло ще съм благодарна

# 168
Здравейте дами,имам няколко въпроса.  Аз ще бъда стимулация при къс протокол,или поне аз така си мисля. Защото много яснота по този въпрос не ми бяха дадени. Но очаквам другата седмица започване на цикъл.  И доктора ми каза,на първия ден от цикълът ми да му се обадя. Да се разберем кога до отида,за да се започне със стимулация. Затова си мисля,че ще бъда по този  начин,на къс протокол.Ние сме с мъжки фактор.
И при направена операция на мъжът ми имаме вече замразен материал. Какво мислите вие? Как ще се случат нещатата.

# 169
Здравейте дами,имам няколко въпроса.  Аз ще бъда стимулация при къс протокол,или поне аз така си мисля. Защото много яснота по този въпрос не ми бяха дадени. Но очаквам другата седмица започване на цикъл.  И доктора ми каза,на първия ден от цикълът ми да му се обадя. Да се разберем кога до отида,за да се започне със стимулация. Затова си мисля,че ще бъда по този  начин,на къс протокол.Ние сме с мъжки фактор.
И при направена операция на мъжът ми имаме вече замразен материал. Какво мислите вие? Как ще се случат нещатата.

Здравей,
да, по къс протокол си. На мен също ми предстои стимулация. И ние сме с мъжки ф-р и имаме замръзен материал.
В клиниката, която съм аз се ходи през ден, за да се следят стойностите и на база на това се определя какви медикаменти ще ти изпишат.
Желая ти успех.

# 170

Здравей,
да, по къс протокол си. На мен също ми предстои стимулация. И ние сме с мъжки ф-р и имаме замръзен материал.
В клиниката, която съм аз се ходи през ден, за да се следят стойностите и на база на това се определя какви медикаменти ще ти изпишат.
Желая ти успех.
Благодаря, на теб също желая много успех.

# 171
Здравейте, на мен ми казаха да спра противозачатъчните и от 2ри ден на цикъл ми дадоха да започна Менопур .Предполагам, че това при мен също е къс протокол, и ние сме с мъжки фактор.Желая  успешни стимулации на всички Hug

# 172
Здравейте, на мен ми казаха да спра противозачатъчните и от 2ри ден на цикъл ми дадоха да започна Менопур .Предполагам, че това при мен също е къс протокол, и ние сме с мъжки фактор.Желая  успешни стимулации на всички Hug
А за какво са ти дали противозачатъчни,на мен не са ми. Само единствено витамини,защото ми са много ниски стойностите на Витамините Б,Д.

# 173
Галя правих хистероскопия миналия месец,казаха че е неравен ендометриума.Пих 7 дни Примолут нор,след това на 3 ден изследвах хормони и доктора каза да започна противозачатъчни, изпих 15 таблетки и вчера ходих за сондиране и кръвни изследвания,каза да спирам хапчетата и да чакам цикъл и започваме. Не ми каза защо  изписва противозачатъчни .

# 174
Галя правих хистероскопия миналия месец,казаха че е неравен ендометриума.Пих 7 дни Примолут нор,след това на 3 ден изследвах хормони и доктора каза да започна противозачатъчни, изпих 15 таблетки и вчера ходих за сондиране и кръвни изследвания,каза да спирам хапчетата и да чакам цикъл и започваме. Не ми каза защо  изписва противозачатъчни .
Здравейте , при кой доктор сте, ако не е тайна. На мен също ми правиха това сондиране и ми беше странна процедура, май не се практикува навсякъде?

# 175
Beny,при Д-р Димитров съм Simple Smile

# 176
Beny,при Д-р Димитров съм Simple Smile

И аз съм в тази клиника. 🤗

# 177
Здравейте! Първо искам да пожелая много късмет, здраве, и успехи на всички тук които се борят!
Искам да попитам, момичета как вашите семейства приеха факта, че ще продавате документи за инвитро, за финансовата част.
При нас е много сложно положението, оперираха ме от  ендо, установиха запушени тръби. Лекарят ни посъветва да пробваме естествено до 6м,вече започнахме. Изписаха ми Неофолик. С приятеля ми се оправяме сами, за финансовата част няма кой да ни помогне.
От неговата страна "свекървата" трудно приема факта, че имам репродуктивни проблеми.

# 178
Нещо не мога да схвана ,denitsaxx , хем пишеш , че си със запушени тръби, хем пишеш , че ви пратили да опитвате естествено 6м...
При нас и двете семейства ни подкрепиха, ама не виждам и какво да ги бърка финансовата част. Ние сме самостоятелни и не зависим финансово от родители, в противен случай даже и не бихме помислили да създаваме деца.
Ние правихме 2 процедури , финансирани по фонда, като за първата сме доплатили около 3хиляди лв, а за втората- около 4 хиляди лв. Фондът покрива 5 хиляди лв - лекарства за стилулация, прегледи и изследвания по време на стимулация, пункция, СЕТ и 1 ЗЕТ. Всичко си е описано на страницата им. Изследванията и прегледите преди процедурата и допълнителните по време на процедурата не се покриват от фонда, не се покриват и допълнителните лекарства, както и такива за стимулация, ако се надвиши предвидената от фонда сума.

# 179
  • Пловдив
Дени, не обръщай внимание и не страдай.Една нормална жена, майка, не може да реагира така 🙄, баси! И никой не е застрахован.Рядко вече има хора без такива проблеми.
Ние в началото тръгнахме от едно варикоцеле на ММ и си мислихме, че това е проблема, после моята инсулинова рвзистентност се откри, после цветна снимка със супер смотани тръби, спермограмата се пооправи, лапароскопия правих, 2 неуспешни инсеминации, документи за фонда и днес първи ден стимулация.🥰
Подкрепят ни и от двете страни, свекърва ми (душа човек е тя 🥰 ) не е казала нищо лошо, дори подхвърляне.Още повече, че са турци и пак няма нито една лоша дума за мен.Даже всеки ден чете молитви за нас 💜 Нашите и те помагат, всички са зад нас.
Гледай си мъжа ти и не обръщай внимание на останалите.При възможност подавайте документи за фонда, заповедта важи 1 година, не е задължително веднага да започнете, но поне е голяма помощ.Успех ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт