Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 78

• 47 506
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Незаконно е в България. Предполагам в Турция е правено ин витрото и ще им кажат пола, защото са чужденци. Иначе зетят и за мен е т@п@н@р.

# 451
А може ли като се съди по другите ембриони какви са били и дали са се развивали еднакво да каже така убедително,че и то е женско.Не е ли малко несериозно.

# 452
  • до най-прекрасния мъж
А може ли като се съди по другите ембриони какви са били и дали са се развивали еднакво да каже така убедително,че и то е женско.Не е ли малко несериозно.
Ами вероятно знае по други критерии, но няма как да го каже директно. Затова го казва завоалирано. За БГ ли става въпрос?

# 453
Здравейте, мъжът ми иска да се ваксинира срещу Ковид, а ни предстои инвитро следващия месец ( с мъжки фактор сме). Наскор му откриха и диабет. Искам да попитам могат ли ваксините да намалят  качеството на сперматозоидите и да качат кръвната захар, защото и без това резултатите ни са зле и ако вашите мъже са се ваксинирали, това отрази ли им се по някакъв начин? Чела съм, че след преболедуване от Ковид резултатите от спермограма могат да са трагични, но ваксината не е ли пак заразяване със същия вирус?

# 454
Здравейте, мъжът ми иска да се ваксинира срещу Ковид, а ни предстои инвитро следващия месец ( с мъжки фактор сме). Наскор му откриха и диабет. Искам да попитам могат ли ваксините да намалят  качеството на сперматозоидите и да качат кръвната захар, защото и без това резултатите ни са зле и ако вашите мъже са се ваксинирали, това отрази ли им се по някакъв начин? Чела съм, че след преболедуване от Ковид резултатите от спермограма могат да са трагични, но ваксината не е ли пак заразяване със същия вирус?

На твое място не бих рискувала. В крайна сметка всичко е на нашите глави, инжекции, пукции, упойки... То си е ваша работа, но ваксината може и след ин витро. Не искам да дърпам дявола за опашката, ноо аз сигурно съм последния човек, който би се ваксинирал...

# 455
Момичета, казаха ми да сложа 36ч преди пункцията 2 инжекции Декапептил. Някой друг има ли по подобна схема?

# 456
# 457
При мен процедурата се отложи заради хиперфункция на щитовидната жлеза, но преди да разбера отправихме същото питане към нашия доктор. На съпруга ми разреши да се ваксинира, а сме с мъжки фактор. За мен казаха поне 2 месеца след ваксина мога започна процедура. Аз така и не се ваксинирах, после ендокринолога не ми разреши.
Нещата при мен се стабилизираха, надявам се след около 10 дни да мога стартирам този път успешно. 😀
Успех момичета!

# 458
Най-добре се консултирай с доктора си. Аз ще правя септември месец, и се ваксинирах, като доктора ми каза, че препоръчва. Но аз ще правя само трансфер, тоест имаме вече замразени.

# 459
Дами, здравейте. Правих стимулация по дълъг протокол за първи път и вече 6 дни не мога да се отърва ит подуванвто на корема. Нямам болки, но целият ми корем е надут и ми е дискомфортно и да пия вода в големи количества, и да се храня. Някой може ли да сподели колко време е траело това при него и как се отървахте? Вероятно съм имала хиперстимулацуя, но направихме трансфер вече. Благодаря!

BTW приключи с ваксинацията един месец преди пункцията, отново сме с мъжки ф, и този път имахме най-добрата спермограма. Не би трябвали да вреди, но вероятно е индивидуално.

# 460
Аз се учудих, защото не видях в нета дава споменато. А как бяха при теб нещата - фоликули преди трифера и после извадени яйцеклетки?

# 461
Здравейте, днес направих ЦС. Запушена лява и липсваща дясна тръба. Ще подадем документи за ЦАР до края на месеца. Имам въпросчета- има ли други момичета тук с ПКЯ и АМХ над нормата?
При всички влучаи ли се включва НМХ при инвитро? Аз има и три нискорискови мутации.

# 462
Момичета ще правя след 2 дни надраскване, болезнено ли е? Преди него какво обезболяващо е подходящо да пия?
Притеснявам се и за това ми се иска нещо предварително да съм пила.

# 463
Момичетата по Фонда - получавате ли някакъв документ, епикриза от клиниката след пункция? Или е след трансфер?

# 464
Момичетата по Фонда - получавате ли някакъв документ, епикриза от клиниката след пункция? Или е след трансфер?

Аз получих епикриза и фактура на каква стойност ми е била процедурата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт