Шумен (21 век) :) 21 тема - АПРИЛ 2021 г.

• 34 716
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
  • shumen
Изместил се е зъболекар Танер Тасим срещу Булмаг до закуските.

# 76
Здравейте,мили майки!
Много моля майки за съвет относно начално училище.
Еньо Марковски и Княз Борис!?
Моля за отзиви синът ми ще е първи клас догодина но си имам доста притеснения.
Синът ми е много свито и притеснително дете необщително общо взето и в градината така седяло сам мисля че ще му е много трудно в първи клас и силно се надявам ако не успея да го отложа от първи клас то поне да намерим училище с добри и разбрани учители.
Работим по въпроса с психолог но е трудно просто и мисля вече всякакви варианти.
Все ще има между вас такива като мен моля ви за мнение.
И другото което е да попитам каква причина мога да измисля за да отложа детето си от първи клас ако преценя това когато настъпи момента.
Ще кажат някой от вас не е важно само вие какво мислите а и учителите.
Моят син е от трудните и общо взето колкото по бързо се махне толкова по добре за тях та за това питам вас и ви моля от сърце за съвети тези които са минали през моя път.
Благодаря предварително!

# 77
  • shumen
Аз мисля,че Княз Борис е по добро училище.Еньо Марковски е шесто основно мисля и там доколкото знам има много деца от малцинствата и не е много добро.

# 78
Отлагането на първи клас не е по причина, която вие да изтъкнете, има комисия от ресурсни учители, които преценяват това, попитайте в градината или тук https://rcentarshumen.com/

# 79
Благодаря ви!
Надявам се и други да се включат.

# 80
Привет!
Предстои синът ми да започне 1ви клас догодина.
Кои училища са с малки групи 10,15деца максимум.
Ще съм ви много благодарна ако помогнете с информация!
Без значение къде се намира училищите!

# 81
Мисля, че по наредба минималния брой ученици, за да се сформира клас е 16, така че едва ли ще намерите това, което търсите. Доколкото съм гледала статистиките училищата с най-много незаети бройки са Трайко Симеонов, Васил Левски в тракийския и 6 ОУ. Мисля, че и училището в Дивдядово трудно запълват минимума. Може да се поразровите да видите последните две-три години незаетите бройки места за първокласници.

# 82
Много благодаря за полезната информация
Ще се радвам и други да се включат и 16 да са пак по добре от 20,25деца
Благодаря още веднъж

# 83
  • Mediterraneo
Няма шанс да попаднеш в такава паралелка в "елитните" училища. Някъде по селата- със сигурност.

# 84
Здравейте някой има ли номера на логопед Соня Георгиева?

# 85
  • оттам, откъдето започва България
Последно в темата чета, че може да бъде потърсена в клона на Социално подпомагане в квартал Тракия или в Център за подкрепа за личностно развитие ОДК "Анастас Стоянов" Шумен. Центърът е точно до Театъра.

# 86
Благодаря

# 87
Здравейте, дайте препоръка за личен лекар за възрастни, нали декември се сменят, да сменя джипито...

# 88
  • shumen
Аз и детето сме при Д-р Бъчварова.Но не знам взема ли нови пациенти.

# 89
  • оттам, откъдето започва България
Д-р Венета Николова, но не знам дали приема нови пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт