На море в България 2021 г.! - 2

• 64 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Някой с впечатления от тези 2 комплекса:
https://costabulgara.com/
https://www.apoloniaresort.com/bg ?

# 211
Рекламна статия за намаления в Барсело Роял Бийч на Слънчев бряг
https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/9799875

# 212
Добре, хайде препоръчайте тихо и спокойно място на нашето черноморие, немутренско и не скъпо.
Камчия и с.Близнаци. Това е най-спокойното място по крайбрежието ни или поне аз по-спокойно не съм виждала, там времето е спряло. Ако не дойдат руснаците, може и да пуснат добри оферти за българи в СОК, а има и прилични комплекси с бунгала, в Близнаци има и комплекс с апартаменти.

# 213
Добре, хайде препоръчайте тихо и спокойно място на нашето черноморие, немутренско и не скъпо.
За 50-60 лева, за нощувка това място в Созопол ми се вижда доста приятно. .
Как се казва хотела?

# 214
  • Пловдив
Според мен е мнооого далеч от плаж.

# 215
Според мен е мнооого далеч от плаж.
На 200 метра от плажа е, но не това е проблема. Сега погледнах за наличност в Интернет и дава, че всичко е заето, което е много странно. Преди месец една приятелка се чудеше дали да вземе там стая за целия сезон. За късо наемане струваше 60 лева на вечер, а за над 10 дни падаше на 50. Къща за гости Melody е мястото. Аполония е много добре. Има много басейни, буквално на плажа е, паркира се безплатно и имат много приятен плажен ресторант. Миналата година имаха добър главен готвач.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 14:49 от Анонимен

# 216
  • София
Не можах да се разбера с Оазис Дел маре аз, ще го пропуснем.
Уж имах резервация в Букинг със съвсем ясни условия, безплатна анулация, и миналата седмица ни в клин, ни в ръкав - платете капаро до десет дни. После пък не съм ги била разбрала, те не били такива сроковете, имали много резервации, хич не ми направи добро впечатление.
Направо си се пробваха хората, ако мине номера. Пак с трици ще си спасяват сезона.
Аз и без това имах леки колебания дали няма да е рано, не ми трябваше много да сменя с Кушадасъ.

# 217
  • В.Търново
Аз за това си резервирам през Съни турс или направо в хотела. Тия Букинг нещо....

# 218
  • Somewhere far away
аз пък резервирам с букинг. ако са искали предплащане винаги са ми го казвали или по телефон или по мейл и се разбираме като бели хора. досега издънки и провали не съм имала с букинг.

# 219
аз пък резервирам с букинг. ако са искали предплащане винаги са ми го казвали или по телефон или по мейл и се разбираме като бели хора. досега издънки и провали не съм имала с букинг.
Цената там винаги е по-висока, освен ако не ползваш някакви големи отстъпки.

# 220
  • Somewhere far away
Не винаги. свързвала съм се лично с  даден хотел/къща за гости и цената е същата.

# 221
  • София
Цената там винаги е по-висока, освен ако не ползваш някакви големи отстъпки.
Да, винаги е малко по-висока цената, защото вземат % от сумата.
Обаче пък е по-сигурно, има си ясни условия кога и на кого се плаща и точно това ме ядоса. Хем искат да са в букинг и да изглеждат примамливо, хем да променят условията пост фактум.
За мен това си е хитруване от страна на хотела и категорично не ми е ОК да го толерирам. Затова и анулирах и споделям.

# 222
  • There I was on a July morning
Нелка, аз съм имала резервации в booking с безплатна анулация до определена дата, но пак са ми дърпали сумата предварително. Като анулирах в указания срок ми върнаха парите. За чужбина говоря, но той, принципът е същият.
За цените при резервации през booking е различно. Често са по-високи, но понякога са еднакви с тези на рецепция. Понякога предлагат по-добри условия - например за Албена съм резервирала с опция плащане на място в хотела, а през сайта на Албена изискваха предплащане и сумата беше невъзвръщаема.
При всички случаи си заслужава човек да провери на 2-3 места преди да резервира където и да е.

# 223
През букинг не съм имала издънки, но съм засичала по-ниски цени на рецепция.

# 224
Аз съм засичала по-ниски и на рецепция и в съни турс.

Общи условия

Активация на акаунт