На море в България 2021 г.! - 2

• 63 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Някой от вас с лични впечатления от Белла Виста - Синеморец? На прима виста не е зле, а и цената за топ сезон е приемлива...

Три пъти съм била там , четвърти няма да има . Всяка година все по-зле . Мърлявите и мръсни мебели , чаршафи и завеси съм ги качвала в предишни теми . Храната еднообразна . Анимацията дано са я променили , защото всяка година беше едно  и също , научаваш я на изуст .
Плаж и басейни Ок .

# 61
ver4eto_sv,
Съветвам Ви да подминете с усмивка неадекватните коментари и, когато имате време, да споделите какво Ви е харесало и кое Ви е разочаровало в съответния хотел. Така мнението Ви ще е полезно за тези, които търсят инфо за хотела. Пък и за приоритетите Ви, ако накой реши да Ви предложи хотел, който да харесате за предстоящата си почивка Wink

# 62
Подкрепям напълно Ел_Си. Осве че хотела запада басейна е много студен. Морето до хотела е с водорасли ии отцепена зона за водни колела. Анимацията е и със съкратен брой аниматори!

# 63
  • софия
Някой от вас с лични впечатления от Белла Виста - Синеморец? На прима виста не е зле, а и цената за топ сезон е приемлива...

Три пъти съм била там , четвърти няма да има . Всяка година все по-зле . Мърлявите и мръсни мебели , чаршафи и завеси съм ги качвала в предишни теми . Храната еднообразна . Анимацията дано са я променили , защото всяка година беше едно  и също , научаваш я на изуст .
Плаж и басейни Ок .
Аз съм на мнението на Скуби ДУ от предишната страница. Факт  е обаче, че сме почивали там веднъж.

# 64
Смели хора сте почиващите в Ла@номорец (цитат от линка). Респект!!! Laughing
https://fakti.bg/bulgaria/497632-signal-za-izlivashti-se-fekalni-vodi-v-moreto

# 65
Аркадия Hug

Хареса ми, че хотелът (Приморски, св. Константин и Елена) е чисто нов и близо до плажа. Ако беше на първа линия щеше да е още по-добре. Персоналът беше много любезен,  местихме се 2 пъти, защото удължавахме 2 пъти престоя си и съответните стаи бяхя резервирани.  Т.к. бяхме с малко дете, ни позволяваха да заемем новите стаи на обяд, за да може детето да спи.
Не ми хареса:
Много беше шумно в стаите, дори на затворена врата (стаите гледат към вътрешния двор. Апартаментът, който заемахме, гледаше към главното шосе и също беше много шумен (вечерни гонки + музика на живо от близкото заведение).
Имахме и малък инцидент с чистотата, еднократен проблем,  но не го решиха и трябваше да се ядосам и повдигна тон, за да реагират.
Минус за нас беше, че в душ кабината има само rain shower на табана, и малкият го къпехме като наливахме вода в кофичките му Joy
Като цяло съм доволна,  пак бих го посетила, но пътуването ни беше кошмарно дълго с 1 дете,  а сега с две не ми се мисли.
Не ми хареса и че малко информацията, която ни даваха от рецепцията не беше точна. Например: (вила Чинка, Приморски и Астър Гардън са под една шапка). Казват ни можете да паркирате на паркинга на Вила чинка безплатно., защото сте гости на нашия хотел. Оказва се, че хич не е безплатно. Бяха ни направили резервация, на нас ни казват за Х часа, в ресторанта за У.
Не е нещо фрапиращо, на все пак....

Имаше добри заведения около хотела,  пообиколихме и 3 от плажовете. Бих могла да дам мнение и за тях, ако някой се интересува (да не стане твърде дълго и отегчително сега).

Това, което търсим:
Място,  до което се стига по магистралата (в много голямата си част)
Без ол инклузив
Да бъде на първа линия
В близост да има заведения за хранене (с добър рейтинг)
Място за паркиране би било +. Не знам по другите курорти как е, но всичко беше зона и платено в Св.св. Константин и Елена (от това, което видяхме).
Дъ бъде обновено/ ново строителство.
Да има почистване (камериерка)
Да не е пренаселено, тип Слънчев бряг.

На пръв прочит не изглеждат кой знае какво, но ни беше много трудно да намерим нещо подходящо, което да се впише все пак и в бюджета ни.

Лошото е, че го сравнявам с мястото, където ходехме досега ( Гърция) и все нещо не ми харесва.

Спряла съм се на две хотелчета в Черноморец за момента - Вила Мария 2 и Привилидж Форт Нокс Бийч Апартаменти
(Тпябва да проверя имат ли почистване на стаите).

# 66
ние сме към Парайсо бийч, Обзор. всичко ми харесва на картинка и описание на условия плаж, чадъри, гледка, храна, местоположение, дано и реално да е така. ако някой има нови впечатления, да споделя Simple Smile

# 67
Привилидж Форт Нокс Бийч ми излиза на Елените?
 Иначе е приятно място на добра цена, ще го обмисля, благодаря!

# 68
Привилидж Форт Нокс Бийч ми излиза на Елените?
 Иначе е приятно място на добра цена, ще го обмисля, благодаря!

Това май беше между Влас и Елените .

# 69
И аз в търсене на нещо ново и различно. Предпочитам апарткомплекс, не ол, но да е близо до плаж. Няколко години бяхме на Каваци, но ми се ще да сменим. Мислех Обзор, защото ми харесва градчето, но знам, че плажът там е ужасен.

В Бела виста анимацията май вече не е на предишната фирма, а и то миналата година имаше ли нещо нормално, та да ни хареса. Преди беше на BVS, както и на Серенити, където ходихме 3 години подред, много ни харесваше

# 70
  • В.Търново
Явно BVS работят вече с ограничен брой хотели.
http://www.bvs-entertainment.com/bg/hotels-partners

# 71
  • София
Оазис Дел Маре става ли?
Оглеждам се за ранно море около 20 юни, тъй като Гърция ни отпадна - не искам да правим ПСР на детето. Хич не съм наясно с БГ черноморие, само по сериали го гледам 😂.
Търсим ОИ, до около 1800лв  за седмица (двама + 5 годишен +бебе).

# 72
  • There I was on a July morning
Нелка, Дюни е много хубав курорт за семейства с деца. Предлага Аквапарк, анимация и разнообразни активности за деца и възрастни. Вмествате се в определения бюджет, ако не ви притеснява да наемете отдалечен от плажа апартамент.това
Може да проверите и в някоя агенция каква оферта ще ви предложат.

Явно BVS работят вече с ограничен брой хотели.
http://www.bvs-entertainment.com/bg/hotels-partners
На картата им е маркиран и Белла виста, вероятно и това лято ще са те?

# 73
  • В.Търново
На картата им е маркиран и Белла виста, вероятно и това лято ще са те?
И аз се усъмних, като написаха, че ги е нямало миналото лято в Белла Виста, но си спомням коментари , че имаше. Пуснах картата, но не видях, че все още фигурира Белла Виста, което е супер. Simple Smile

Нелка, този хотел също е с много добри отзиви. Ако резервирате двойна стая море се вмествате в бюджета, дори и като се заплаща паркинга по 10лв на ден. Но морето там май е лекичко по-дълбоко.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-luna-bey-mare- … zort-obzor-19799/

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 20:41 от Русалка_1

# 74
Оазис Дел Маре става ли?
Оглеждам се за ранно море около 20 юни, тъй като Гърция ни отпадна - не искам да правим ПСР на детето. Хич не съм наясно с БГ черноморие, само по сериали го гледам 😂.
Търсим ОИ, до около 1800лв  за седмица (двама + 5 годишен +бебе).
Оазис Дел Маре, последните години не е с особено добри отзиви. Аз бих ти препоръчала Серенити бей на плаж Нестинарка до Царево. http://hotelserenitybay.com/bg/offers/
Стига да има свободни места, че студията още през февруари бяха резервирани.

Общи условия

Активация на акаунт