На море в България 2021 г.! - 2

• 64 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Хайде ,Дюни отварят и те на 27.05.А аквапарка от 01.06.

# 271
  • Велико Търново
Здравейте. Търся по-нови отзиви и мнения за Laguna beach resort and SPA Созопол. Благодаря.

# 272
  • Sofia
Здравейте. Търся по-нови отзиви и мнения за Laguna beach resort and SPA Созопол. Благодаря.
Твърдо Не!
В скрит текс слагам поста си от Созополската тема.
Скрит текст:
Даже много негативни! Миналата година бяхме там през юли. Ако искате да ядете нискокачествени буламачи, които на всичкото отгоре свършват бързо, скара, която и местната котка не яде. Да се биете за външните маси на всяко хранене, да няма къде да  паркирате и да ходите на плаж в 7 ч. сутринта за да си намерите места, то това е Вашето място. Simple Smile Иначе замисълът на хотела е бил супер, много добре озеленен и със страхотен, и плитък плаж, но  предлаганата услуга не струва. Управителят на хотела няма да Ви помогне, той само вдига рамене.
А това е отзивът ми, публикуван в тази тема, от юли 2020 г.
Скрит текст:
Здравейте, в момента сме в хотел Лагуна бийч Созопол. Изреждам набързо плюсовете и минусите, може на някой да му е от полза.
Плюсове: Хубава, зелена и добре поддържана територия.
Стаята не е лоша, в студио сме с голяма тераса, кухня, котлони, микровълнова, хладилник, чинии, чаши, купи, вилици, лъжици и т.н.
Има безплатен паркинг, но местата са кът, бяха ни обещали парко място и си спазиха обещанието. 😀
До тук с плюсовете. 😀
Минуси:
Ресторантът е малък за капацитета на хотела. Външните маси са кът, храната минималистична (пилешко, мини кърначета, малко печено свинско (пилешкото и свинското, свършват на мига!, три вида салати, задушени зеленчуци, два вида маслини, пържени картофи, сирене (долнопробно само един вид и само сутрин) спагети и това е. Кафе, чай, разредени сокчета и вода само от машина. Алкохол, водка, ракия и измислено местно уйски, бирата според ММ няма общо с бира, друго не посмя да пие! Алкохолът е изключително долнопробен, от някаква неизвестна пловдивска фирма (по думи на бармана).Аз не мога да дам мнение за алкохола. Определено няма нищо общо с понятието ОИ. Десерти 3-4 вида, от най-евтините пастички. Хотелът е пълен с поляци и българи. Персоналът е с маски и ръкавици, има дезинфектанти на входовете. Иначе всеки се бута и ръга, забравил за дистанция. Плажът е хубав, чадърите са супер малко, в 9,00-9,30 ч. вече няма места, уж са ни включени чадърите, ама наужким. Ако искаш плаж отиваш на платената зона, както и направихме, (чадър и шезлонг по 4,00 лв).

# 273
Твърдо Не!
В скрит текс слагам поста си от Созополската тема.
Скрит текст:
Даже много негативни! Миналата година бяхме там през юли. Ако искате да ядете нискокачествени буламачи, които на всичкото отгоре свършват бързо, скара, която и местната котка не яде. Да се биете за външните маси на всяко хранене, да няма къде да  паркирате и да ходите на плаж в 7 ч. сутринта за да си намерите места, то това е Вашето място. Simple Smile Иначе замисълът на хотела е бил супер, много добре озеленен и със страхотен, и плитък плаж, но  предлаганата услуга не струва. Управителят на хотела няма да Ви помогне, той само вдига рамене.
А това е отзивът ми, публикуван в тази тема, от юли 2020 г.
Скрит текст:
Здравейте, в момента сме в хотел Лагуна бийч Созопол. Изреждам набързо плюсовете и минусите, може на някой да му е от полза.
Плюсове: Хубава, зелена и добре поддържана територия.
Стаята не е лоша, в студио сме с голяма тераса, кухня, котлони, микровълнова, хладилник, чинии, чаши, купи, вилици, лъжици и т.н.
Има безплатен паркинг, но местата са кът, бяха ни обещали парко място и си спазиха обещанието. 😀
До тук с плюсовете. 😀
Минуси:
Ресторантът е малък за капацитета на хотела. Външните маси са кът, храната минималистична (пилешко, мини кърначета, малко печено свинско (пилешкото и свинското, свършват на мига!, три вида салати, задушени зеленчуци, два вида маслини, пържени картофи, сирене (долнопробно само един вид и само сутрин) спагети и това е. Кафе, чай, разредени сокчета и вода само от машина. Алкохол, водка, ракия и измислено местно уйски, бирата според ММ няма общо с бира, друго не посмя да пие! Алкохолът е изключително долнопробен, от някаква неизвестна пловдивска фирма (по думи на бармана).Аз не мога да дам мнение за алкохола. Определено няма нищо общо с понятието ОИ. Десерти 3-4 вида, от най-евтините пастички. Хотелът е пълен с поляци и българи. Персоналът е с маски и ръкавици, има дезинфектанти на входовете. Иначе всеки се бута и ръга, забравил за дистанция. Плажът е хубав, чадърите са супер малко, в 9,00-9,30 ч. вече няма места, уж са ни включени чадърите, ама наужким. Ако искаш плаж отиваш на платената зона, както и направихме, (чадър и шезлонг по 4,00 лв).
По-коректно е да кажете, че не препоръчвате ол инклизива, а той въобще не е задължителна опция. Нощувка със закуска излиза 143 лева за двама възрастни плюс дете (пуснах периода от 1-ви до 11-ти юли) . Това е повече от добра цена за хотел до пясъка, който по вашите думи е много добре озеленен и със страхотен плитък плаж. От стаята също сте доволна. П.П. Възможността за безплатни шезлонги на хубав плаж въобще не е за подценяване.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 15:29 от Анонимен

# 274
  • В.Търново
Отрицателните отзиви за Лагуна Бийч ги има същите в много хотели. Масово е.
Имам позната, която казва за същия хотел, че е най-добрия за нея като база и ол инклузив. Не съм на това мнение, но ми е чудно как за едно и също нещо има мнения от едната противоположност до другата.

# 275
Отрицателните отзиви за Лагуна Бийч ги има същите в много хотели. Масово е.
Имам позната, която казва за същия хотел, че е най-добрия за нея като база и ол инклузив. Не съм на това мнение, но ми е чудно как за едно и също нещо има мнения от едната противоположност до другата.
Разни хора, рази критерии. Следва да се има предвид, че има хора, които се чувстват значими, когато намират кусури.

# 276
  • В.Търново
Не съм почивала в Лагуната, но съм я виждала отвън и съм чела мнооого коментари за там.Хотела се намира точно до рекичката, но силно казано рекичка, защото миришеше мноооого на клоака.Това беше преди няколко години, но не мисля че нещо се е променило от тогава. Заради тази воня на лайна не бих резервирала там, а и коментарите не са кой знае какви идеални за там. Казвам на моята позната, че не е най-добрия хотел, не е ходила в Серенити например, Болеро на Златни пясъци, а тя отсича веднага НЕ, ТОЗИ ХОТЕЛ Е НАЙ-ДОБРИЯ, ВЪРВИ ТАМ. И аз млъквам, защото виждам, че е безнадеждно да обяснявам.

# 277
  • Sofia
Cubayo, пожелавам Ви успех с "безплатните" чадъри в хотел Лагуна бийч. Simple Smile

@ +-123 и как намирането на кусури ме прави значима?

Всеки има глава на раменете! Каквото имах да казвам, съм го казала.

# 278
Cubayo, пожелавам Ви успех с "безплатните" чадъри в хотел Лагуна бийч. Simple Smile

@ +-123 и как намирането на кусури ме прави значима?

Всеки има глава на раменете! Каквото имах да казвам, съм го казала.
Ако и при теб е така, ти ще кажеш как. На мен са ми смешни с мрънканиците си. Конкретният хотел не го знам, но твърде често негативните коментари са от подобни хора.

# 279
Здравейте! Имам много обширно запитване , но се надявам да ми помогнете.
Търся хотел на северното черноморие с вътрешен басейн. Хотелът да в на база AI, близо до плаж и подходящ за настаняване с деца.
До сега почивахме на Албена, в хотел Калиакра Маре. Но след като 2 години зъзнахме юли месец през почти цялата почивка търся нещо с опция вътрешен басейн.
Ще съм благодарна на вашата помощ

# 280
  • Sofia
Доколкото помня хотел Мура в Албена има вътрешен басейн.

# 281
  • Sofia
Вижте Ривиера бийч клуб Златни пясъци, има вътрешен и външен басейн, AI, и хубав плаж.

# 282
  • There I was on a July morning
Аз се сещам за Ривиера бийч на Ривиера и Грифид Енканто на Златните. Но там морето си е дълбоко, затова не знам дали е подходящо за деца.

# 283
Здравейте може ли отзиви за Роял Касъл на Елените на база ол инклузив с две деца сме 6 и 8 г

# 284
  • Сф
Cubayo , струва ми се че отскоро сте по темите за море и пътувания.Но по- старите потребители знаем, че темата се чете от туроператори, самостоятелни агенти и какви ли не елементи. Даже и включвания има. Вашите отзиви са много подвеждащи и смешни, за хората, които са били наистина в даден хотел и дават реални отзиви от почивките си.
Лагуната си е зле, храната е зле, прекрасния двор е с блатото на Зл рибка и огромните комари, прекрасния плаж е до отходната тръба на ПСОВ Созопол и т.н. и тн. Магазин няма, паркинг няма( със зор) , та а посмалете си рекламите за бг черноморието, което сте преоткрити след посещението си" най- известните световни курорти".

Общи условия

Активация на акаунт