На море в България 2021 г.! - 2

• 64 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте, колебаем се между Wave и Aqua Paradise Resort. Може и нещо подобно на тях, бих се радвала на препоръки.
Също така гледах и Дюни, Марина Бийч и Марина Роял Палас, но нещо не ме привличат, може би най-голямото предимство на Дюни е плажът.
Предпочитаме апартамент и ако може да е тих ще е идеално, тъй като сме с малко дете. Предпочитаме да не чуваме виковете от басейните и дискотеките по одяб, както и вечер в апартамента. Освен това е плюс да има чист плаж, нещо което при Wave липсва. Впрочем има ли хубави плажове около Wave, и кои са те?

# 301
"Калипсо" е на същите собственици като "Сънрайз"-ите в Обзор. Предполагам, че мениджмънт и обслужване ще са на същото топ ниво.

# 302
  • Пловдив
Здравейте, колебаем се между Wave и Aqua Paradise Resort. Може и нещо подобно на тях, бих се радвала на препоръки.
Също така гледах и Дюни, Марина Бийч и Марина Роял Палас, но нещо не ме привличат, може би най-голямото предимство на Дюни е плажът.
Предпочитаме апартамент и ако може да е тих ще е идеално, тъй като сме с малко дете. Предпочитаме да не чуваме виковете от басейните и дискотеките по одяб, както и вечер в апартамента. Освен това е плюс да има чист плаж, нещо което при Wave липсва. Впрочем има ли хубави плажове около Wave, и кои са те?
Ако търсиш пълно спокойствие може на Дюни хотел Пеликан.Най отдалечен е от всичко и е тихо.Малко повече е ходенето до морето но плажа и морето са страхотни.

# 303
Здравейте,

Виждам, че се коментират предимно големи хотели и ОИ, но ще се радвам, ако някой сподели впечатления от Вила Бъфо, в Росенец, до Бургас.

Благодаря предварително.

# 304
Ако търсиш пълно спокойствие може на Дюни хотел Пеликан.Най отдалечен е от всичко и е тихо.Малко повече е ходенето до морето но плажа и морето са страхотни.

Аквапарадайза при нас влиза в един от топ хотелите по всички критерии - архитектура, стаи, басейн-аквапарк, анимация и вечерни шоу, изхранване, а-ла-карт ........ но, няма море, т.е. има, ама е на ..айната си и при наличие на аквапарк, просто не се стига до морето. Затова, след морето, резервираме и три нощувки там, най-вече заради аквапарка и децата.

р.р. един обзор на Грифид Енканто да направя ли? ако на някой му е интересно по-пълно описание и сравнение ?

# 305
  • Пловдив
Здравейте, има ли някой почивал в Хотел Морско Око Гардън - Златни пясъци да даде мнение? Тази година искаме да почиваме на Северното черноморие.

# 306
Здравейте, бихте ли препоръчали хотел на южното черноморие с добър ал инклузив и подходящ за семейства с деца на възраст 1-4год. Мислихме за оазис дел мар, но отзивите от миналата година са лоши.

# 307
Здравейте, бихте ли препоръчали хотел на южното черноморие с добър ал инклузив и подходящ за семейства с деца на възраст 1-4год. Мислихме за оазис дел мар, но отзивите от миналата година са лоши.
Виж един примерен списък с хотели. https://www.bg-mamma.com/?topic=1249219

# 308
Кажи- речи откакто сме с две деца ходим само на олинклузив. На мен ми е по- удобно така. Обаче децата порастнаха и в повечето хотели ги таксуват като пълноплащащи. Та се замислям, макар и с голяма неохота, дали да не си вземем апартамент да тазгодишното ни моренце. И да си готвим ние 🤔

# 309
Кажи- речи откакто сме с две деца ходим само на олинклузив. На мен ми е по- удобно така. Обаче децата порастнаха и в повечето хотели ги таксуват като пълноплащащи. Та се замислям, макар и с голяма неохота, дали да не си вземем апартамент да тазгодишното ни моренце. И да си готвим ние 🤔
Може да пробваш. Добър вариант е, но имай предвид, че няма да ти излезе много по-евтино. Ето един приятен комплекс, в който апартаментите са напълно оборудвани с всичко необходимо. Близо е до плажа и до Аквапарка в Несебър, но на мен там плажът не ми харесва. За бюджетна почивка става. http://apoloncomplex.com/bg/prices.html
Не знам на колко години са децата, но има хотели, които настаняват в апартамент деца над 13 -14 години с по-голяма отстъпка в сравнение с цената на 3-ти и 4-ти възрастен. Назад в темата бях дала линкове на хотели, които настаняват по-големи деца безплатно или пък с по-голяма отстъпка. Може да погледнеш дали нещо ще те устрои.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 09:13 от fatalina

# 310
Не е зле като идея, ако не те натоварва готвенето. Ние предпочитаме на свободна консумация вместо пакети с храна, но е много добре да си имаш и оборудвана кухня на разположение. За мен това е оптималният вариант, но мен лошата предплатена храна ме н   натоварва повече от готвенето.

# 311
Ние миналата година бяхме в Лозенец без изхранване. Там имаше няколко места на които предлагаха храна за вкъщи и на мен ми оставаше да направя една салата. Та не ми тежеше готвенето особено.

# 312
Не ви критикувам, но истински се чудя как някой му се занимава, ако е с малки деца, да мисли за готвене, намиране на място за плаж,  пътуване с кола до плажа и т.н, докато е на почивка. Ако сме сами с мъжа ми, ходим само така , обикаляме си и сме айляк, но с детето не смеем и да помислим за нещо различно от ОИ и то да е на самия бряг на морето. Явно мързелът ни идва в повечко Simple Smile

# 313
Не ми се занимава да моля администратор да ми трие мнението, та само груба редакция и повече няма да се обаждам в темата. Споделих вариант за бюджетна ваканция.
Сменете името на ол инклузив в България да се знае...

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 14:10 от Лъчестлъч

# 314
Никога не съм ходила на море ОИ. Струва ми се супер ангажиращо да се връщам в хотела за обяд и вечеря, да ставам под час за кафето..
Сега децата са големи, когато бяха малки, цялото море изкарвахме на сандвичи и салати, навън цаца с бира, парите се пръскаха по места за забавления. За тази почивка съм наела селска къща с барбекю в градината и оборудвана кухня, обаче имаме да посетим минимум три близки места, където явно и ще се вечеря, плюс няколко заведения с препоръки в самото село. Май няма да се готви, дано поне една вечер се стегнем за барбекюто.😂

Общи условия

Активация на акаунт