На море в България 2021 г.! - 2

• 64 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Имате ли идея къде може да се търсят апартаменти за настаняване за по- дълъг период? За предпочитане- северно черноморие.
Цена от 100 лв на вечер за помещението без изхранване не е ли висока?

# 376
  • София
Ние преди резервирахме Дюни през Калисто. Последните години през Визит. Не сравнявам цени. Просто Визит имат добри условия и срокове на плащане. Калисто искаха 100 % при резервация, или нещо подобно, към края на януари, ако си на ранни. Визит дават отсрочка за доплащането.

# 377
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Понеже не откривам тема за Дюни конкретно, да питам тук  - според опита ви -  от кой сайт е на-вероятно да се получи най-добрата цена за там? Получих оферта от Визит /Съни турс/, но сякаш ми се иска още някъде да потърся...

Темата за Дюни

За лято 2021 имаше отворени резеравции през октомври 2020  от Холидей планет. Условията на плащане бяха
 - 30% аванс до 7 дни след потвърждение;
- окончателно плащане: до 7 дни преди настаняване

За предния сезон (2020г.) ползвахме Дива холидейс. Резервираме в края на декември 2019г. с плащане на 30%, а остатъка през март 2020г.

По това време на годината нямам представа как е - попитайте и в темата за Дюни

# 378
Някой който е почивал в Сарафово може ли да сподели как е плажа и има ли какво да се прави в района.
Ние бяхме там миналата година и никога повече няма да повторим. Сарафово е село до Бургас. Плажът е малък и стръмен. До него се слиза по едни сковани надве- натри стълби. Няма какво да се види на пешеходно разстояние. Самолетите вдигат много шум.

# 379
Благодаря на всички по въпроса за Дюни! Не сме ходили много отдавна на море в БГ, но тази година ММ не иска в Турция и търся нещо, което да се доближава до тяхната концепция за ОИ - децата си искат аквапарк и анимация, най-лесно ни е така на нас - всичко плащаме веднъж и не мислим повече кое къде да намерим. Имаме достатъчно динамични други пътувания, морската ни  я искаме лежерна.
Нещо друго подобно да споделите? При Дюни ми хареса, че изглежда зеленко и е доста голяма територията, има пространство.
Ще видя и в темата за Дюни, благодаря ви отново!

# 380
Имате ли идея къде може да се търсят апартаменти за настаняване за по- дълъг период? За предпочитане- северно черноморие.
В airbnb до преди седмица имаше свободни апартаменти по 50-70 лв във Варна, вече са заети.

Виж и в тази група:
https://www.facebook.com/groups/1182751198527292/?ref=share

Преди няколко поста някой беше писал за немски туроператор, може ли да ми пуснете линк на лични, моля.

# 381
  • Sofia
Рали, мисля, че Дюни ще Ви хареса. Simple Smile Огромна и много приятна зелена територия, аква парк, релакс басейн, страхотен плитък плаж, сертифициран със син флаг, със собствен бар, на който можеш и да обядваш, безплатен паркинг (на който винаги има места), чадъри и шезлонги в изобилие (когато и да отидеш винаги има места). Тенис кортове, анимация за деца и възрастни, мини голф игрище добра храна, бутилирана минерална вода, истинско кафе, капучино, фрапе и т.н. (може и да пропускам нещо). Нека не звучи, като реклама, бяхме там през юли миналата година и на нас ни хареса. Последните години почивахме в Анталия и определено имах резерви, към нашите хотелиери. Любезен персонал, сравнително добро обклужване (поискахме смяна на стаята, реагираха мигновено и се съобразиха с желанията ни). В комплекса наистина всичко е включено в цената, чадъри, шезлонги и паркинг, винаги има места, без да воюваш за тях. Simple Smile Недостатък (за работещите мами и татковци) е платеният интернет, но в БГ не смятам, че това е проблем. Където и да си настанен ползваш всички ресторанти, и барове без тези в Марина Роял Палас. Дюни копира турския модел и определено смятам, че им се получава. Ей, ама каква реклама стана. 😊

# 382
  • Пловдив
Напълно те подкрепям за написано за Дюни.На пръв поглед на някои им се струва скъпо там,но като сметнеш безплатните чадъри,паркинга и други екстри си е отлично.

# 383
Зависи от помещението и комплекса. На юг май е по-гоямо предлагането, но и на север се намират. Ако търсите купон, не е вашето място, но ако искате да ви е тихо и зелено, ако не ви е проблем да ходите с кола на плаж, може да опитате Оазис в Камчия. Питайте на рецепцията дали предлагат отстъпки за по-продължително настаняване. Иначе цените на студиата и едностайните бяха под 100 лв. на нощувка.

# 384
  • в 1001-та нощ
Благодаря на всички по въпроса за Дюни! Не сме ходили много отдавна на море в БГ, но тази година ММ не иска в Турция и търся нещо, което да се доближава до тяхната концепция за ОИ - децата си искат аквапарк и анимация, най-лесно ни е така на нас - всичко плащаме веднъж и не мислим повече кое къде да намерим. Имаме достатъчно динамични други пътувания, морската ни  я искаме лежерна.
Нещо друго подобно да споделите? При Дюни ми хареса, че изглежда зеленко и е доста голяма територията, има пространство.
Ще видя и в темата за Дюни, благодаря ви отново!

Концепцията за почивка в парк и мен ме спечели. Децата много харесаха аквапарка, плажът е хубав. Оглеждах се алтернативи, но до сега не съм попадала (в България).

# 385
  • Sofia
Не знам Славейче, всеки сам и най-добре си преценява, как, и за какво да си харчи парите. Лично мен много ме дразни, когато уж всичко ми е включено в олинклузива, ама не съвсем. Паркингът се заплаща отделно (от 10 до 20 лв на ден), чадъри и шезлонги също (15-25 лв на ден), еспресото и то така, сокове от кутия и фрешове или няма, или се заплащат допълнително, вода - основно от машина, разнасяш чашки, като обезумял. Чувстваш се като банкомат, отвсякъде те натискат и ти си длъжен да пускаш. Е точно затова ми харесаха Дюни, когато нещо е включено, то наистина е така.
Скрит текст:
Още помня учудването в гласа на служителката от маркетинг отдела на комплекса, когато се обадих да попитам дали има достатъчен брой свободни чадъри и шезлонги, и парко места. Жената беше много изненадана от въпросите ми, а аз много държах на отговорите. Преди да се преместим в Дюни, бяхме на почивка в хотел Лагуна бийч Созопол, уж олинклузив с включени чадъри, шезлонги и паркинг, ама не съвсем. Ежедневна сутрешна ранобудна борба за местата на плажа, за паркоместата и храната да не говорим. За два дни финализирах новата резервация, събрахме куфарите и с огромен кеф напуснахме този псевдо олинклузив хотел. В Дюни пристигнахме доста преди 14 часа, в бързината да напуснем кошмара си тръгнахме със старите гривни, свалиха ги, сложиха ни новите, изчакаме 15 - 20 минути да оправят стаята, настаниха ни и ни пратиха да обядваме. Това вече беше друга "бира", как да не остане доволен човек! Simple Smile П.П. В деня на заминаването ни се заговорихме с пиколото (беше много готин, така се случи, че той ни посрещна, той ни премести и накрая и изпрати). Разстоянията са такива, че навсякъде те разкарват с колички, та той ни каза, че в последния ден ни се полага обяд и беше много изненадан, че искаме да си ходим, без да се възползваме от обяда, както и да си направим последен плаж. Всички така правели, товарят багажа в колата, обядват, правят плаж и вечерта напускат комплекса. Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 17:15 от Crystal_Noir

# 386
  • Sofia
Плюс едно положително мнение за ОИ на Дюни, от най-добрите е.
Бихме повтори ли с удоволствие.

# 387
Дюни имат няколко хотела.
Кой препоръчвате?

# 388
Дюни имат няколко хотела.
Кой препоръчвате?
Е, зависи от предпочитанията и желанията - по-ниска цена, по-близо до автопарка, на плажа, прекрасна гледка към морето, активност и или спокойствие... за да препоръчаме хотел.
🙂

# 389
  • в 1001-та нощ
Ние в Холидей вилидж (къщичките), хареса ни.

Общи условия

Активация на акаунт