На море в България 2021 г.! - 2

• 63 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Ох момичета търся вече други хотели, след прочетеното в букинг се ориентирам другаде. Какво ще кажете за Хасиенда бийч Созопол, оценката е 8.1 и отзивите в букинг не са лоши, цената е малко по-висока.

# 421
Вярно е, че отзивите не са толкова лоши, но не са и особено добри. Хасиенда и Елените са с един собственик. По възможност избягвай хотелите от Арабаджиевата " Виктория груп". Не си заслужават риска.

# 422
  • В.Търново
KarnaVall, писах ти на лични.

По принцип хубавите отстъпки бяха до към април месец, държаха ги по-рано до към януари, но заради пандемията ги поудължиха. Но вече май, юни вече са паднали и е възможно от 1 юни да паднат още. Така, че е добре утре да резервирате нещо. Като гледам няма да има големи отстъпки ласт минит.

Ето още един добър хотел, но не е точно на плажа, малко по-назад е.Но и отстъпката не е голяма вече.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanrayz-ol-suit-rezort-obzor-19755/
И Белла Виста виж.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-sinemorec-24379/

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 22:50 от Русалка_1

# 423
  • Пловдив

Такива сме дупедавци, цял свят е въвел тестове за влизане и излизане от страните, ние юруш брате,щото българския туризъм загивал Rage Ми как няма да загине, като са направили цени, сякаш сме на френската ривиера, а срещу цените, какво предлагаме - алкохол от туби, храна нискобюджетна, обзавеждане амортизирано бая отдавна:rage:

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 23:00 от mimimibg

# 424
Привет, може ли да ми препоръчате хотел с добър ОИ, на плажа и подходящ за малко дете на 2г. Смятаме да ходим края на юни и сме се ориентирали към южното Черноморие . Търся чист хотел с добра храна, за да може и малкия да яде и хубав плаж за игри. Преди малко гледах Arkutino Family Resort, някой бил ли е там?

# 425
  • В.Търново
Аркутино е на баир, но пък го хвалят. ще ви е зор прибирането от плаж.

jorito99, погледни Алгара Бийч . Има добра оферта за края на юни. Нищо, че не е на юг. Хотела и базата е добра. Всъщност офертата е до средата на юни.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-algara-biych-kranevo-24446

Вижте Серенити. До утре е с 20% отстъпка за юни.На юг е и е на плажа. Вижте дали имат свободни места. Хотела е много добър.
http://hotelserenitybay.com/bg/

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 23:24 от Русалка_1

# 426
Алгара изглежда страхотно, но ме притеснява, че малкият няма да издържи това пътуване. Все пак ще го запазя като вариант. Иначе звънях в Петък на Серенити и ми казаха, че няма места.

# 427
  • Сф
.Блу Ориндж вижте,

# 428
  • В.Търново
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-blu-orindj-sozopol-19739/
Блу Ориндж не е лошо, но не е богат ол инклузив храната, ресторанта е малък. да си го знаете. Созопол е на 3км.

# 429
Интересно защо като цяло не се предлага много, тук в темата, Слънчев бряг. При този невероятен избор от хотели, хубав плаж , близо до Бургас, а има доста със сносни цени.
Аз лично никога не съм била, защото съм от Добруджа и все на север съм почивала, но тази година много се изкушавам.

# 430
  • There I was on a July morning
Не е особено подходящ за семейства с деца, а тук повече такива пишат. Затова не се предлага. Ако не дойдат много чуждестранни туристи /както беше миналата година/, може да е приемлив вариант, но ще видим.

# 431
  • Sofia
Ужас! Това масово нашествие на мамалигите хич не ми харесва. Няма значение, ние сме си свикнали г@@@ да ни е под наем, пък сега и сезон ни чака за спасяване. Само не разбрах защо една година стояхме затворени, стотици бизнеси фалираха, и хиляди хора останаха без работа, уж с хуманната цел да "спрем" заразата... И сега докъде я докарахме, разградихме двора и всеки, болен, здрав, е добре дошъл, ама сезонът е по-важен от здравето!

# 432
Интересно защо като цяло не се предлага много, тук в темата, Слънчев бряг. При този невероятен избор от хотели, хубав плаж , близо до Бургас, а има доста със сносни цени.
Аз лично никога не съм била, защото съм от Добруджа и все на север съм почивала, но тази година много се изкушавам.
Миналата година доста хора преоткриха Слънчев бряг, съответно и тук в темата имаше отзиви за няколко хотела. Моето семейство също почивахме там, с 4 деца, спокойно беше, останахме доволни ( с ММ дори на дискотека ходихме, беше празна 😁).

# 433
Миналата година и моята почивка в Слънчев бряг беше една от най-хубавите през последните години. Спокоен хотел, тишина, огромен не пренаселен и чист/особено в северната част/ плаж и много добри цени. В по-малките курорти на юг направо не можеше да се диша от наплив на хора. Толкова задръстени не съм ги виждала. Мисля си, че и тази година положението ще е сходно.

# 434
Мале, какви са тия цени на нощувки по 180-200 лв на човек. Събра ми се погледа.
Мисля, че този сезон ще е като 2 години в едно и колкото и спокойно да е било миналата година, та всички ще си наваксат. Ама и хотелите не си поплюват ...откъм цени

Общи условия

Активация на акаунт