На море в България 2021 г.! - 2

• 63 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Хотелите се надяват да си хванат с ранни записвания максимален брой туристи, готови така или иначе да си платят и по-високи цени. Обаче този сезон се очертава също слаб откъм чуждестранни туристи и големите хотели ориентирани към тях, ще бъдат принудени да пускат оферти на last minute. Със сигурност ще има много и добри оферти ол инклузив в тези хотели и затова  за първи път от години все още съм без резервация.

# 436
Аффф, на Дюни срещали ли сте много румънци?

# 437
И аз на това разчитам .. само като видя цените и затварям сайта.. чувствам се като скъперник.

# 438
  • Бургас
Интересно защо като цяло не се предлага много, тук в темата, Слънчев бряг. При този невероятен избор от хотели, хубав плаж , близо до Бургас, а има доста със сносни цени.
Аз лично никога не съм била, защото съм от Добруджа и все на север съм почивала, но тази година много се изкушавам.
Слънчев бряг за мен има една  от най-хубавите ивици - широка, чиста, изключително фин пясък. Презастрояването и мутризацията, си оказаха ролята, но миналата година  без тълпите и повръщащите на всеки ъгъл пияни туристи, беше съвсем друг. Heart Eyes

# 439
Здравейте отново! Понеже доста от вас отговориха за Дюни, реших да попитам направо тук - какво мога да очаквам от апартаментите "промо" в Холидей Вилидж? Разликата е 300 лв с апартамент "парк" /за 7-те нощувки/ и се чудя какъв е точно компромиса?
А за цените - наистина са много нагоре последните 2 гидини, но нали знаете прказката за баницата - или с други думи - едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 10:58 от Pали

# 440
Здравейте отново! Понеже доста от вас отговориха за Дюни, реших да попитам направо тук - какво мога да очаквам от апартаментите "промо" в Холидей Вилидж? Разликата е 300 лв с апартамент "парк" /за 7-те нощувки/ и се чудя какъв е точно компромиса?
А за цените - наистина са много нагоре последните 2 гидини, но нали знаете прказката за баницата - или с други думи - едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него.

за тези години, заплатите, осигуровките, разходи за обслужването на бизнеса, консумативи, са се качили поне с 30%. Няма как това да не се отрази на цената на нощувката, колкото и да не ни се иска.

# 441
  • There I was on a July morning
Компромисът е, че са по-отдалечени от плажа. Те са го и написали.

# 442
  • here and now

Да. Има. Понякога са доста.

# 443
Привет, може ли да ми препоръчате хотел с добър ОИ, на плажа и подходящ за малко дете на 2г. Смятаме да ходим края на юни и сме се ориентирали към южното Черноморие . Търся чист хотел с добра храна, за да може и малкия да яде и хубав плаж за игри. Преди малко гледах Arkutino Family Resort, някой бил ли е там?
Отговорям на теб и на KarnaVall. Това е един примерен списък с хотели, за които имаше отзиви в темата през 2020 г. https://www.bg-mamma.com/?topic=1249219

# 444
Цитат
Бунгала Димови,супер са миналата година два пъти ходихме и сега ги запазих и 4-те за 1 сед.пак,на 5мин.от плажа е,никакви проблеми.

Здравейте, а как е като натовареност плажа на Арапя? Свикнали сме на по-спокойни плажове и ми е много тудно да намеря място, където хората не са един върху друг.

# 445

Да. Има. Понякога са доста.
Плача.

# 446
По повод цените, да споделя.
Получих оферта от Съни турс за Бялата лагуна. Двама души и пораснало дете, т.е. трима в едноспаленн апартамент ... малко над 4200. 😲

П.П. Осем нощувки.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 15:22 от djasra

# 447
Получих оферта от Съни турс за Бялата лагуна. Двама души и пораснало дете, т.е. трима в едноспаленн апартамент ... малко над 4200. 😲
Това за колко време? За месец бива.

# 448
Допълних си поста горе - осем нощувки.

# 449
Допълних си поста горе - осем нощувки.
Като ви е много, ще почивате на Бали като простаците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт