Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки - 3 тема

• 34 072
  • 684
  •   1
Отговори
# 585
Във втория адрес са всичките

# 586
 Може ли да намерите най новата песничка на K-Maro от Сити ТВ. Simple Smile

# 587
здравейте
от известно време ми се върти една песен в главата която съм слушала преди 6-7 години.много ми харесва а не мога да я намеря защото не знам как се казва.
Българска е и се пееше нещо такова:
колко хубава била си мила мамо,моя мамо
..........................................
когато си излязла на хармана,мила мамо
зо твойто първо свадбено хоро

пееше се нещо за косите и колко дълги са били и как когато синът и пораснал тя скрита зад герана отрязала косите си и ги продала за да отиде тои да се изучи.
песента не е народна и е наистина хубава.
много ще се радвам ако някои я открие

# 588
може ли да ми намерите от къде да си изтегля клипът на новата песен на Каризма-не сега Rolling Eyes
p.s. намерих си го Wink

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 19:41 от iguanka

# 589
здравейте
от известно време ми се върти една песен в главата която съм слушала преди 6-7 години.много ми харесва а не мога да я намеря защото не знам как се казва.
Българска е и се пееше нещо такова:
колко хубава била си мила мамо,моя мамо
..........................................
когато си излязла на хармана,мила мамо
зо твойто първо свадбено хоро

пееше се нещо за косите и колко дълги са били и как когато синът и пораснал тя скрита зад герана отрязала косите си и ги продала за да отиде тои да се изучи.
песента не е народна и е наистина хубава.
много ще се радвам ако някои я открие
В чие изпълнение търсиш?
На Емил Димитров или на онзи оперния певец?

# 590
Знам, че не е песен, но ако някой може да помогне, ще му бъда задължена до гроб Mr. Green
Та, може ли някой да ми каже къде да намеря филма Дон Хуан Де Марко, по възможност не на италиански, както аз го изрових. Нейде имам чувството, че се мотаеше линк из темата, обаче така и не можах да го открия Embarassed

# 591
Здравейте!  Аз също имам молба за едно клипче ,но ако го няма като клип4е и само на mp3 ще се зарадвам много - на Julio Iglesias- Gozar la vida  Flutter Heart Eyes Heart Eyes

# 592
  • Карлово
Търся цял един списък, но за изписването не съм сигурна. Преписвам го директно, кактно ми са ги написали. Общ взето са нвите хитове сред тийновете. Пусках и търсачката, но тези не ги открих

Соня Немска - Свалячи
DJ AVdi feat. Aida - 4 the 1 st
Pink - U ur hand
Black Eyed Peas - Bebot
Sumerlove - Remember
Adchent - Jokero
Pacito - Living on video
Lukas Prada - And she said
Holly Dolly - Dolly song /пускано е видеото, но не и mp3-ката/
Infernal - Self control /дадения линк не ми се сваля/
Koolsavas - Optik

# 593
Знам, че не е песен, но ако някой може да помогне, ще му бъда задължена до гроб Mr. Green
Та, може ли някой да ми каже къде да намеря филма Дон Хуан Де Марко, по възможност не на италиански, както аз го изрових. Нейде имам чувството, че се мотаеше линк из темата, обаче така и не можах да го открия Embarassed
Don Juan de Marco

# 594
Може ли да намерите най новата песничка на K-Maro от Сити ТВ. Simple Smile
http://ddtbos.data.bg/Milion%20Dolar%20Boy/03%20-%20k-maro-Histo … re%20De%20Luv.mp3
Тази ли е?

# 595
vpam на Емил Димитров
много много ще съм ти благодарна Praynig

# 596
здравейте
http://enolagay.data.bg/BGnaj/emil%2520dimitrov%2520-%2520pesen% … ata%2520maika.mp3
тази?

# 597
https://ftp://213.157.211.162/disk3/Clips/Julio%20Iglesias%20-%2 … r%20la%20vida.avi

Намерих това, но ми дава че сега сървъра бил претоварен

# 598
Аз пък търся една песен от филма "Клуб първа съпруга"-You don't own me
Bettie Midler,Goldie Hawn & Diane Keaton я пееха там.Много ще съм благодарна на отзовалите се  bouquet
Виж какво намерих-http://www.minibite.com/oldies/youdont.htm

# 599

Общи условия

Активация на акаунт