Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки - 3 тема

• 34 090
  • 684
  •   1
Отговори
# 405
  • Кацнала на едно дърво.
Ох, още една песен търся -> Bang Bang (My Baby Shot Me Down) - Nancy Sinatra. Уж ги имах преди време, а сега никъде не мога да си ги открия  Rolling Eyes

Аз на Шер кавъра харесвам повече, много яка песен. Не знаех, че е на Нанси Синатра. Blush

# 406
Ох, още една песен търся -> Bang Bang (My Baby Shot Me Down) - Nancy Sinatra. Уж ги имах преди време, а сега никъде не мога да си ги открия  Rolling Eyes

Ето я

# 407

Аз на Шер кавъра харесвам повече, много яка песен. Не знаех, че е на Нанси Синатра. Blush

Ето и на Шер

# 408
Има една песен от по новите и клипа към нея е като от филма Г-н и Г-жа Смит,само дето двамата изпълнители играят ролите,те са негъри и другото което с може да ви подсетя е част от песента9,,I love my lady jup jup...,,оле дано някой ме разбере ooooh!

# 409
Има една песен от по новите и клипа към нея е като от филма Г-н и Г-жа Смит,само дето двамата изпълнители играят ролите,те са негъри и другото което с може да ви подсетя е част от песента9,,I love my lady jup jup...,,оле дано някой ме разбере ooooh!

Това ли?  Grinning

# 410
Търся "Слушай ме " на Белослава ! Дали някой може да ми я намери ?

# 411
Търся "Слушай ме " на Белослава ! Дали някой може да ми я намери ?

Белослава - Слушай ме

# 412
Аз като заплес виден забравих името на групата - одеве я слушах по някакво радио и се сетих, че песента ми е адски любима - някаква рок група е със сигурност, пее се : "I don't want to live without you anymore, can't you see what a living it is....can you take me highter..."

Да не е на STYX High Enough?

# 413
Гледах тия дни едно предаване по телевизията, та се сетих за една песен, песента от филма "Скъпа моя, скъпи мой". Ако някой може да я намери, ще съм му много благодарна Grinning

Калпазане, тази песен за Мария ми я пееха майка и татко като бях мъничка и ходех да свиря на пиано Heart Eyes

Тази ли е

# 414
Ами и аз ще се наредя сред търсещите на песни  Blush Търся "God Gave Me Everything" на Мик Джагър и Лени Кравиц.
Много, много ще съм благодарня  Simple Smile

http://remiro.data.bg/music/04.%20Mick%20Jagger%20-%20God%20Gave … %20Everything.mp3

# 415
Търся песента на Мариана Попова-Sometimes.Някой има ли идея къде мога да я открия.
http://misterdj.data.bg/asia_glezorana/Mariana%20Popova/07.Maria … blogspot.com).mp3

# 416
  • София
Направо сте страхотни, изпълнихте ми душата  Heart Eyes Hug Много ви мерси на всички Simple Smile На песента на марияна Попова също много се зарадвах, нея също я исках Wink А за Bang Bang в изпълнение на Nancy Sinatra, на мен много ми харесва, има особен привкус така да се каже Simple Smile Но и на Шер си е хубава Wink
Обаче особено благодаря за песента на Мик Джагър, много яка песен  Hands Clap  superuu Kissing Heart

# 417
SUNFLOWER , наистина ще те обичам вечно! Hug Hug Hug

# 418
калпазанка, xopmoh, благодаря ви момичета, колко радост внесохте в моя ден!!!! За два дни две любими песни намерих.... Hug  bouquet  bouquet

Корекция ... момченце съм Simple Smile

# 419
Търся песента на Мариана Попова-Sometimes.Някой има ли идея къде мога да я открия.
http://misterdj.data.bg/asia_glezorana/Mariana%20Popova/07.Maria … blogspot.com).mp3
Скорпионче, newsm51

Общи условия

Активация на акаунт