Помощ за младежките отношения в обществения живот

• 4 444
  • 213
  •   1
Отговори
# 120
Логореята май не се лекува.
Фактът, че пълнолетен може да говори и мисли по този начин, мен лично ме плаши. Мислех го за около 16-17 годишен.

# 121
  • София
Звучи като двама различни човека. Това, което пише сега няма нищо общо с написаното снощи и днес цял ден.

Калине, тръгването по кривите пътеки винаги има някаква предистория. Не е задължително родителите да имат принос, понякога тийновете не знаят какво да правят със себе си. Обществото не е еднакво за всички, а има значение в каква социална среда си израснал. При проблемната социална среда растат проблемни деца, защото те друго не знаят, макар че сега МОН са се напънали да правят всякакви проекти, за да задържат отпадащите и рисковите деца и младежи по цял ден в училище.  Социалното и икономическото неравенство имат значение.

# 122
Събудете се страната ви загива. Не знам аз ли съм по плашещ или реалността в която живеете. Събудете се по форумите и по местата на които се събирате да си приказвате клюки и бъдете активни за бъдещето си и бъдещето на децата си. Защо някои станаха свръх богати а други обедняха до крайност сигурно защото народа е мързелив и прост като мен и не толкова грамотен учен работен и възпитан като някои от вас които ме обиждат.

# 123
  • Пловдив
И какво по-точно да направим?!

# 124
  • Mediterraneo
Сега и памфлети взе да редиш?! Вместо да се опитваш да поучаваш хора, които не са ти на годините, нито на акъла пък най- малко, вземи се прегледай.

# 125
  • София
Ти, сигурен ли си, че порочните практики с тревицата са секнали?

# 126
Събудете се страната ви загива.
Ти в друга държава ли си? Като те чета май си на друга планета. Момче, потърси психотерапевт, наложително е.

# 127
Ти, сигурен ли си, че порочните практики с тревицата са секнали?

А ти мислиш ли че страната в която живееш е демократична и правова? Кое е по-голямото зло измамата с която сме закърмени или моето поведение?

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 22:08 от Калин Диянов 690774

# 128
  • София
Мисля, да.
Слушаме ти глупостите без угроза за каторга Relaxed

# 129
Отпис от тоя треторазреден митинг.

# 130
Грешници покайте се!
Някои хора страдат и ще продължават да страдат докато приемате съжителството с подобни хора.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 22:35 от Калин Диянов 690774

# 131
  • Mediterraneo
Хахахаха, голям купон тая тема!

# 132
  • София
Ама на колене ли? Joy Joy Joy

# 133
Не бойте се скоро ще разберете че сте само обрани пешки във играта.

# 134
Човек, просто реши какво искаш от живота и си го направи. Не се занимавай с другите хора. Държанието ти е зловещо. Всеки си има своите отговорности, а за себе си отговаряш ти, щом си пълнолетен. Ние си отговаряме за себе си и децата си, не за младежта в Добрич. За младежта в Добрич отговарят родителите в Добрич и евентуално общинските власти, върху които пишещите тук нямат влияние.

Общи условия

Активация на акаунт