Помощ за младежките отношения в обществения живот

• 4 452
  • 213
  •   1
Отговори
# 105
Имам чувството че говоря с някакви българофоби честно.
Мне. Просто търсиш на хляба мекото... а даже не знаеш как да си го поискаш.
Тая полит. помия я забрави тука. Върши работа само сред перманентно тъпи.

# 106
Момко, потърси координатите на Младежкия ви център в Добрич и виж с какви инициативи се занимават, аз съм сигурна, че ще намериш нещо, което ще ти допадне и ще ти е от помощ.

Тия младежки центрове се създават и работят точно с такава цел, за каквато ти пишеш.

# 107
Някой разбра ли темата за какво е?

На младежа му трябва нещо по темата „Помощ за младежките отношения в обществения живот“ - за есе ли, за реферат ли, той си знае. И понеже не знае какво да напише, пуска тема, в която дори не може да зададе смислен въпрос и да изложи позицията си. Най-вероятно, защото самият той няма такава.
То той ако можеше, щеше да си напише сам домашното, нямаше да опира до форума.

# 108
То ако имаше справедливо насочени смислени дейности ангажиращи обществото като такова нямаше да говорим по тези теми защото обществото работещо  за един младеж започва от предлаганите му възможности за развитие а не от теории и открития.
Никой до сега не ми е казвал за такива организации в Добрич аз от къде да знам някой да ме информирал официално за възможностите насочени към мен? Уж насочени към мен пък никой не ми е казал написал показал как става така?

# 109
  • Далечният изток
Ти защо реши, че си центърът на вселената и целият свят се върти на пета около теб?!

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 19:23 от AIDA_N

# 110
Тя вселената няма център, та със сигурност не е той...Laughing

Виж сега, ако искаш от теб да стане човек, търси ти с какво можеш да си полезен на света около теб. Спри да искаш, изискваш, очакваш и да тропаш с краче. Ти бъди полезен с нещо.

# 111
То ако имаше справедливо насочени смислени дейности ангажиращи обществото като такова нямаше да говорим по тези теми защото обществото работещо  за един младеж започва от предлаганите му възможности за развитие а не от теории и открития.
Никой до сега не ми е казвал за такива организации в Добрич аз от къде да знам някой да ме информирал официално за възможностите насочени към мен? Уж насочени към мен пък никой не ми е казал написал показал как става така?

В училище със сигурност са те информирали, но не си обърнал внимание. В час на класния, или на таблото ви с информация обикновено слагат материали, младежките центрове отпечатват и разпространяват широко всякакви диплянки и плакати. В Регионалната ви библиотека сто на сто има плакати, ако ходиш да си вземаш книги - което те съветвам да правиш.
В днешно време пък е най-лесно да намериш някаква активност, която да ти осмисля свободното време и да ти даде посока, даже и в по-малко населено място от Добрич.

# 112
# 113
  • Mediterraneo
О, ама Калин иска специално да бъде информиран!

# 114
То ако имаше справедливо насочени смислени дейности ангажиращи обществото като такова нямаше да говорим по тези теми защото обществото работещо  за един младеж започва от предлаганите му възможности за развитие а не от теории и открития.
Сега те информираха, не прочетох "благодаря", а пак протести и недоволство. Много негативно си настроен.
Ако формулираш проблем, ще търсим заедно решение. Ако формулираш само недоволство, ще получиш в отговор недоволство.

# 115
  • София
Да попитаме на нужното ниво, белкем разбере:
Калине, спрямо устрема на тестостерона и агресията на кортизола в крехкото ти тяло, менталните изменения на солидната ти неразбираема тенденция от каква помощ би имала нужда?

# 116
Скоро не бях чела толкова дразнещо същество. Даже оная страхливата не беше толкова зациклила.

# 117
Скоро не бях чела толкова дразнещо същество. Даже оная страхливата не беше толкова зациклила.

Ааа, и в съседна тема се оплакват от лошо отношение на обществото към индивида. Явно е я модно, я заразно. 😅

# 118
Да попитаме на нужното ниво, белкем разбере:
Калине, спрямо устрема на тестостерона и агресията на кортизола в крехкото ти тяло, менталните изменения на солидната ти неразбираема тенденция от каква помощ би имала нужда?

Не става въпрос за мен подчертавам го повтарям го за кой ли път. Аз и да имам нужда от нещо по начина по който говорят множеството от хората тук с мен мислиш ли че си струва отговоря. Искам да бъда максимално кратък. Не са важни моите лични проблеми а трудностите пред младежите като цяло. Когато аз бях на 17 и когато бях тръгнал по кривия път нашите не знаеха какво да правят. Никой не ми предложи някакви други занимания. Нито от училище нито от приятели или роднини. Аз и да съм искал нещо смислено не знаех не знам и сега къде да намеря хората с които да го постигна. Защото никой не е длъжен да ми помогне да намеря приятели приятелка и подходящи занимания. Варианти не ми бяха предложени като алтернатива на този крив път. Стигна се до неприятни сцени. Но нищо не се промени в социалния ми живот. Аз и да съм искал да общувам и да се срещам с някого с каква цел ще потърся събеседниците ако не да вършим задно зададедени и планирани мероприятия които да носят нещо на белия свят. Едно време се е казвало бригади и до колкото знам основно са се трудили ама вие не обичате някой да ви задава модели забравих. Сега трябват не само трудови бригади трябват комплексни социални мерки. Не виждате ли младите не искат да създават семейства защото имат високи стандарти а не виждат разградения двор в който живеем не искат и деца да раждат щото искали да си поживеят още докато са млади.  И така не обвинявам родителите си или обществото за моите несполуки а се опитвам да накарам някой с повече мозък и възможности от мен да промени нещо и белкем съм жив и още млад  за да го видя.

# 119
  • Mediterraneo
Логореята май не се лекува.

Общи условия

Активация на акаунт