Възможно ли е да се върне изгубен интерес?

• 12 436
  • 223
  •   1
Отговори
# 105
Авторке,
Бъркаш сексуалният интерес с влюбването.

# 106
Да, просто ми се искаше да си успокоя съвестта, да знам еднозначно къде е причината за краха. Така се самообвинявам и си превъртам постоянно моменти, в които съм можела да кажа това, да направя онова, а съм постъпила иначе ии това много измъчва.. дано мине някакси по-скоро. Дори и друга да има, пак ще ме успокои донякъде, защото ще имам ясна причина и няма да се тормозя себе си. Прости неща ги направих ужасно сложни в главата си.
Пур, не се измъчвай така. Има то ясна причина, само дето не я знаеш. Ако я знаеш, какво? Стига се самоанализира. Няма правилно и грешно в тия неща, така че нищо не си сбъркала. Така са се развили нещата, на сърцето (и на оная работа) не можеш да заповядваш. Гледай да си заемеш мислите с нещо друго, та по-бързо да се разсееш.

# 107
С какво ще се успоки съвестта ти?  Често за да не се случат нещата, няма ясна причина. По-скоро няма разумно обяснение..
Сега се чувстваш като изоставена, мислиш си, че грешката е в твоето поведение, че ако имаш шанс да го промениш.. Ако, ако..
Но не става така.. А и човек, който държи на някой не си тръгва просто ей така. Опитал е всичко..

# 108
Не разбрах защо мислиш, че се е влюбил? В началото може би е бил напорист, после е направил всичките сметки, които тук се цитират, което не му е пречело междувременно да си прави секс с теб.
Може да поискаш един изясняващ разговор, в който по-малко да говориш и повече да слушаш
Защото сам си го каза, аз дълго време не отчитах всички малки знаци.
Както и да е, всъщност както каза и Рози и Бодли, дори и да знам причината, едва ли има какво да направя. Кофти ми е, но няма как да се натягам.

# 109
Влюбеният не се отказва толкоз лесно, авторке, още повече когато и секс правите... Прилича ми на красиво, но невярно обяснение за нещо много по-банално (поомръзнала си му, срещнал друга). Да сте по-възрастни, че да бърза много за семейство - ок, но вие сте млади, нещо не ми се връзва историята. Не приемай всичко казано от него за чиста монета.

# 110
Понякога хората се заблуждават. Преди време излизах с една жена, но нещо не ми допадна цялата работа (включително и секса) и се отдръпнах. Тя почна да ми пише: харесваш ме, искаш ме, желаеш ме, знам го и почна да ми анализира защо съм се бил отдръпнал. Е как може да знаеш и да обясняваш на някой какво чувства и мисли. Това, че човек се държи любезно не означава, че е влюбен.

# 111
  • София
Еее, ама Иване, той директно й бил казал, че е влюбен. Ако е било от любезност, определено не е било на място.

Иначе авторке, може да се е чувствал влюбен, но по-вероятно просто е бил увлечен, изпитвал е страст. Щом толкова бързо са си отишли чувствата, значи вероятно е нямало сила, която да ги задържи.

# 112
Прочети тая тема, дето авторът е наричан от приятелката си "идиот", "тъпак" и се чуди ли чуди как да й угоди горкия. Ей това е любов... Smiling Imp Шегувам се.

# 113
  • София
Защото сам си го каза, аз дълго време не отчитах всички малки знаци.
Както и да е, всъщност както каза и Рози и Бодли, дори и да знам причината, едва ли има какво да направя. Кофти ми е, но няма как да се натягам.
Някои мъже много добре боравят с думите, само дето действията им накуцват. В такива случаи съм казвала: "Това са силни думи и не бива да се използват безотговорно, само защото си чувал, че жените това искат"
Това е причината да предлагам финален  разговор лице в лице - след като някой ти казва, че е бил влюбен, имаш известно право да разбереш дали и къде си сбъркала. Не си робиня, която покорно да реагира на неговите прояви - днес те обича, утре вече не. Както и не настоявай, ако не иска да говори

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:49 от Cuckoo

# 114
Еее, ама Иване, той директно й бил казал, че е влюбен.

Мъжете много работи казват, за да получат секс. Simple Smile Друг е въпросът дали наистина ги изпитват.
Явно този „влюбеният“ си е намерил по-подходящ за него обект. Съжалявам, но така изглеждат нещата отстрани.
Подозирам също, че ако авторката продължи да му досажда, може да осъмне някой ден блокирана. Особено ако има нова жена до него, която не гледа положително на напористите му бивши.

# 115
Определено приключи, можеше поне да ме дръпне настрани и да каже "абе виж сега, така и така стоят нещата при мен". Чувствам се като идиотка. В началото на темата написах, че ме е игнорирал като го потърсих, после ме потърси той. Излязохме 2 пъти за 2 седмици и за малко ми светна, но сега пак съм игнорирана. Предложих да пием по 1 кафе (седмица от последното ни виждане) и ме отсвири с много тъпо оправдание. Аз по-неангажиращо нещо от едно 10 минутно кафе навън не се сещам, така че щом и това не желае значи вече официално съм аут. Просто ми е странно как се стига дотук, как е възможно толкова плавно и безславно да си умрат нещата, а уж се разбирахме много добре и ни беше приятно един с друг. Да ми беше казал в прав текст, че е охладнял или има друга или каквото и да е. Просто се чувствам като идиотка.

# 116
  • волно калдъръмче
Радвай се, че ти се е разминало. Ако се бяха задълбочили нещата, щеше да си поредната, взета за домашна злоупотреба.

# 117
  • София
Определено приключи, можеше поне да ме дръпне настрани и да каже "абе виж сега, така и така стоят нещата при мен". Чувствам се като идиотка. В началото на темата написах, че ме е игнорирал като го потърсих, после ме потърси той. Излязохме 2 пъти за 2 седмици и за малко ми светна, но сега пак съм игнорирана. Предложих да пием по 1 кафе (седмица от последното ни виждане) и ме отсвири с много тъпо оправдание. Аз по-неангажиращо нещо от едно 10 минутно кафе навън не се сещам, така че щом и това не желае значи вече официално съм аут. Просто ми е странно как се стига дотук, как е възможно толкова плавно и безславно да си умрат нещата, а уж се разбирахме много добре и ни беше приятно един с друг. Да ми беше казал в прав текст, че е охладнял или има друга или каквото и да е. Просто се чувствам като идиотка.

Почти никога не заявяват, че има друга или че са охладнели към теб. Обикновено зарязват и те оставят да се терзаеш и чудиш какво стана, какво направих, аз ли съм виновна - резултатът е, че ти се занижава някак самочувствието и започваш да мислиш, че проблемът е в теб. Ами не е - не си виновна за нищо в такъв случай. Обикновено така се получава, когато харесваш или обичаш повече от другата страна. Просто приеми, че не се е получило и продължи напред. Плавно и безславно са умрели нещата, защото не е било истинско. Нормално е да се чувстваш зле и като идиотка, и аз съм се чувствала така, докато не разбрах, че не съм била виновната аз. Един мъж с топки, колкото и малко да са останали, имам предвид мъже с топки, ще има поне смелостта да ти каже и да запази добри отношения с теб. А и понякога по-добре е така да изчезнат, отколкото да ти кажат открито, защото някои жени се амбицират и почват да преследват мъжа. Твоят случай не е такъв, но просто пример.

# 118
Е на мен ми е по-обидно това скатаване отколкото да ми каже в прав текст. Веднъж се случи да има спънка и си каза какъв му е филма и аз го разбрах и му приех гледната точка. От там очаквах, че насреща ми стои човек, който и при следващ проблем пак би си казал, ама уви, остави ме да си се чудя. Егати тъпотията, как да си вдигна самочувствието като ме прекарват така? Вече ще имам проблеми с доверието.

# 119
  • Агент под прикритие
Като чета определени постове тук, във форума, се сещам, че понякога забравям, че съществуват хора, които си мислят, че някой на този свят е длъжен да се държи според техните очаквания, иначе поради каква разумна причина биха коментирали кой как трябвало да се държи/говори/мисли и т.н....

Общи условия

Активация на акаунт