Отговори
# 495
Минавам и аз да се отчета.... Вчера бях на преглед в 34г.с, всичко е наред, бебето вече върви не с една , а с две седмици напред, притесних се малко че е 2800гр.в тази седмица ама той и баткото се роди 3600гр.и си очаквах и този път по-голямо бебе. На 11.06 съм на тонове и преглед за разкритие + ще ми даде вече документи за хоспитализация, ще обсъдя и тогава с лекарката варианта пак за предизвикано раждане, както с баткото.

ONLY_new, аз така имах дата за секцио с баткото, защото беше напречно, но 2 дни преди датата като отидох на преглед се беше обърнало и имах 3см.разкритие, оставихме датата за предизвикано нормално раждане понеже въреше голямо бебе. Та моя съвет е ако искаш да родиш нормално, разхождай се повече и попитай за този вариант. Стискам палци да е наред всичко както и да се случат нещата! Simple Smile

Иначе и на мен от време на време ми се стяга корема, най-вече като се развикам нещо по баткото. Менструални болки имах само една вечер по-силни и се стреснах малко, но пих ношпа и ми мина.

# 496
  • Варна
Хелти,как процедираха с баткото,че е предизвикано?
На мен АГто на термина ми направи 2см разкритието и ми отлепи долния полюс на мехура (така каза) ,но 7 дни след това нищо... И на 7мия ден имах отново болезнен преглед за разкритие (не са ми казвали да са ми правили още) и тръгна от самосебе си,даже доктора който ме прие идва на следващия ден с думите
,,Хайде да раждане,, и като му казах,че вече съм родила той остана учуден 😁

# 497
Той се роди 4дни преди термин. Отидох в 6и30 но тъй като не искаше да се събуди ми пуснаха ми системи с окситоцин чак към 9 сутринта като АГ идваше през 3 часа да ме проверява за разкритие. Доста бавно ме хвана окситоцина, родих в 17ч.чак. Като съществените контракции ги усетих чак след 14ч., преди това си бях легнала в леглото или се разхождах със системата. Не беше едно от най-приятните неща, аз съм и с ниско кръвно, нищо не бях яла от вчерашния ден и едвам имах сили вече в края на деня , но и сега го предпочитам пред секциото.

# 498
Здравейте момичета вчера на бял свят се появи моята  малката Ели 33+6ден 2.080г на апаратно дишане е засега е стабилна дано да се оправи по-бързо. Стискайте ни палци🙂

# 499
  • Варна
Честита дъщеричка, Мими! Да расте здравичка, всичко ще е наред, сигурна съм Simple Smile

# 500
  • Варна
Добре дошла Ели❤️ Желаем ти много здраве,бързо да набереш килца и да дишаш сама ❤️ Бързо възстановяване на мама и чакаме само хубави новини ❤️🍀🍀🍀
Мими,ако ти се разказва когато си по-добре ще се радвам да кажеш как е минало и как е започнало
Успех ❤️

# 501
Честито бебче😊Още едни герои 🥰 Бързо възстановяване и скорошно изписване, всичко ще е наред 🤗

# 502
Честито бебче ❤ Пожелавам да се възтановите бързо и да се преберете възможно най-бързо в къщи ❤❤❤

# 503
Честито! Поредното геройче си имаме и поредната силна и смела мама 💐😊🤗

# 504
Честито бебоче и от мен! Бързо възстановяване и скоро всичко да бъде наред! 🌹🌹🌹 Да расте Ели здрава и много щастлива 💋💋💋

# 505
Честито бебче, Мими!
Бързо възстановяване на теб, а мъничката да расте здрава и само да ви радва HeartHug

# 506
Честита радост Мими. Нека малката принца са бъде здрава и борбен. По бързо да се гушкате вкъщи, а на теб бързо възстановяване.
Съмър на вас пожелавам лошото да остане зад гърба ви и скоро да си гушкате здраво и пухкав бебче в къщи. Знам, че е труден момент, но бъди силна всичко ще е наред.

# 507
Честито да ви е бебчето Мими! Hug Стискаме палци да бъдете здрави и да се възстановите бързо. Heart

# 508
Честито бебче! Нека по-бързо се възстановите и скоро да се гушкате! 🥰

# 509
Честито бебче Дебора на мама Marielavalentinova! Heart Flowers Four Leaf Clover
Честито бебче Ели на мама Mimi Asenova! Heart Flowers Four Leaf Clover
Бързо да преминат през първоначалните предизвикателства, да са много здравички и скоро всички да сте си вкъщи, където да ви очакват много радост и усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт