Отговори
# 585
Много странно как се въртят бебоците. Аз бях чела, че от 7ти месец се обръщат надолу с главата, понеже тя им е най-голямата част от тялото, а в таза на мама е най-широко, но явно всяко си има предпочитания. Моят юнак откакто го усещам, все ме блъска от двете страни на пъпа с крака и ръце. Simple Smile

Козметика сме взели измивен гел на Мустела и лосион на А-Дерма. На баткото му беше излязал атопичен дерматит като навърши 3 месеца, дотогава ползвахме Хип. Педиатърката му ме нахока, че не съм ползвала медицинска козметика, нямало да му излезе, ако съм ползвала Мустела. Дали е така не знам, година и половина само такава ползвахме, нямаше кой знае какво дългосрочно подобрение. Единствено забелязах, че му намаляват петната по кожата след като се изнесохме да живеем извън София, моето обяснение е чистият въздух.

# 586
Здравейте,как сте момичета? Как сти със съня? Аз от няколко вечери хич не мога да спя,въртя се ,събуждам се на всеки час и ме боли всичко,вече и възглавницата за бременни не ми помага 😒 вместо да съм отпочинала сутрин като стана съм като парцал буквално ,а знам че тепърва все по тежко ще става последния месец😒

Ели, и аз съм така, будя се по няколко пъти, сънувам разни фантасмагории, беба бушува и е нещо между сън и реалност Joy никак не ме удобно вече, не съм качила много, около 12 кг. Въпреки това завъртането и като цяло спането е тегаво...и моята възглавница за бременни си стои отстрани, спя като си слагам малка възглавничка под корема и се старая да лежа от лявата си страна...

# 587
Здравейте,как сте момичета? Как сти със съня? Аз от няколко вечери хич не мога да спя,въртя се ,събуждам се на всеки час и ме боли всичко,вече и възглавницата за бременни не ми помага 😒 вместо да съм отпочинала сутрин като стана съм като парцал буквално ,а знам че тепърва все по тежко ще става последния месец😒

Ели, и аз съм така, будя се по няколко пъти, сънувам разни фантасмагории, беба бушува и е нещо между сън и реалност Joy никак не ме удобно вече, не съм качила много, около 12 кг. Въпреки това завъртането и като цяло спането е тегаво...и моята възглавница за бременни си стои отстрани, спя като си слагам малка възглавничка под корема и се старая да лежа от лявата си страна...
оох,да и сънища... тая нощ направоо ме беше срам от себе си,такъв апетит към мъжа ми имам чее едвам го гледам гол 😀 не знам дали и при другите е така ама нямам търпение да родя и да правим луд секс 🤣🤭

# 588
Аз да се оплача, че от снощи съм с контракции. Но някакви много странни, не мога да им хвана началото и края. Менструални болки и по нервите от кръста надолу. Имам чувството, че ще е скоро. Някоя мама да даде мнение дали да се готвя тези дни? Въпреки че ми е второ, пак не съм сигурна

# 589
Ели да те успокоя за секса не си сама. В 3 месец ми откриха раничката на шийката и ми го забраниха. Не съм вярвала, че толкова ще мечтая за обичане.
За спане си спя, но ставам понякога и на всеки час до WC. От седмица се чувствам много тежкотоварна и всичко ми е трудно да върша, а вчера и днес имам чувството, че и въздуха не ми стига. Искам да изчака поне края на юни, но да не ме тормози чак до термин 10.07.

# 590
Ели да те успокоя за секса не си сама. В 3 месец ми откриха раничката на шийката и ми го забраниха. Не съм вярвала, че толкова ще мечтая за обичане.
За спане си спя, но ставам понякога и на всеки час до WC. От седмица се чувствам много тежкотоварна и всичко ми е трудно да върша, а вчера и днес имам чувството, че и въздуха не ми стига. Искам да изчака поне края на юни, но да не ме тормози чак до термин 10.07.
ние си правехме от време на време ,но вече се чувствам като кит на сухо и не ми е комфортно,мъжа ми пък го е страх да не направим нещо на бебето и да се роди по рано 😀 Иначе моя термин е 11.07 е се надявам да си издържа поне до началото на юли,че сега имам още няколко задачки да свърша и нямам време да раждам сега точно 😃

# 591
  • Варна
Лорси,как си? Болезнени ли са или втвърдявания? По четеното в интернет звучи като да идва момента. Успех 🍀

Аз да се оплача, че от снощи съм с контракции. Но някакви много странни, не мога да им хвана началото и края. Менструални болки и по нервите от кръста надолу. Имам чувството, че ще е скоро. Някоя мама да даде мнение дали да се готвя тези дни? Въпреки че ми е второ, пак не съм сигурна

# 592
Пак не спя от болки. Търпими са, но болезнени, точно като цикъл. Втвърдявания си имам също. Може утре да отида за едни тонове да видя какво става, иначе съм при АГ чак в петък.  Шашкам се, че някакси се сливат болките и не мога да засичам.

Лорси,как си? Болезнени ли са или втвърдявания? По четеното в интернет звучи като да идва момента. Успех 🍀

# 593
На мен май почна да ми пада тапата, ама не съм напълно сигурна, защото с баткото не ми е падала. Напрегнах се че съм чак на 15.06 на очен лекар и се надявам да се задържи дотогава бебчо, иначе ако тръгне дотогава и нямам документ от очен лекар че мога да родя нормално раждане ще ми позволят ли да родя нормално според вас?

# 594
На мен май почна да ми пада тапата, ама не съм напълно сигурна, защото с баткото не ми е падала. Напрегнах се че съм чак на 15.06 на очен лекар и се надявам да се задържи дотогава бебчо, иначе ако тръгне дотогава и нямам документ от очен лекар че мога да родя нормално раждане ще ми позволят ли да родя нормално според вас?

Как разбираш,че ти пада тапата?

# 595
И аз съм в чуденка от сутринта дали ми пада тапата Thinking имам бежово-кафеникаво зацапване на тоалетната хартия като пишкам. Малко е и за първи път виждам такова зацапване и се чудя да се притеснявам ли? Отделно усещам бебка много ниско и ми тежи доста отдолу, едно такова напрежение усещам, но пък контракции не усещам да имам, корема не ми се втърдява Thinking

# 596
NewMama, ами по това което четох в интернет, имам от вчера бледо бежово слузесто течение само след като отида до тоалетна, но може и да бъркам и да се филмирам вече. Имам леки менструални болки следобяд и вечер и то за няколко секунди, но повече ме притеснява дали ако тръгна да раждам преди очния преглед, ще искат секцио и ще пренебрегнат факта, че съм родила вече 1 път нормално 🤷‍♀️

# 597
Тапата е като много гъст секрет от носа, сопол да си го кажем. Едно много гумено. На мен ми пада постепенно, а не на веднъж.

# 598
Момичета, здравейте!

Аз пък да споделя, от началото на бременноста си имам течение, което е без мирис и като цяло са ми казвали, че е нормално. Усещам понякога след обяд и вечер болки тип менструални, а коремът ми се втвърдява по 3-4 пъти на ден. АГ каза, че са Бракстън хикс. Днес започвам 36 г.с. и усещам, че беба е все още седалищно...друго, което се чудя е, че...след като посетя WC-то за минута две след това ми е доста дискомфортно, сякаш нещо ми тежи и ми опъва...не знам как да го обясня. Сякаш започвам и леко да се подувам в глезените, но нося специални чорапи и е ок за сега.

Отделно, да се похваля, готови сме с мебелите на беба, имаме си легло next to me, скрин и отделно за маса за повиване и смяна на пелени. Тази седмица ми е последна на работа и започвам да гладя и да подреждам Simple Smile вчера сглобихме количката, но ми предстои да изпера и нейното матраче + калъфки. Вече си представям как се гушкаме и нямам търпение! Стискам палци на всики нас!

# 599
Bibonss ,бях писала,че бях няколко дни в болница заради силни болки/котракции.По едно време и на мен докато бях там ми се появи нещо подобно.Не беше зацапване,просто когато се забърсвах и не всеки път лека кафеникава слуз да я кажа но много малко.Питах 3ма доктори казаха,че било от матката и не било страшно.Ти ако се притесняваш обаче и е повечко се обърни към доки.Иначе аз продължавам да съм си с болките независимо от това че взимам магнерот,но-шпа и салбутамол и като цяло само лежа.Утре съм на лекар да видим какво ще каже.Иначе бебче е добре,върви седмица напред но е рано да излиза 34та седмица съм.Дано изчака да дойде време за секциото.

Общи условия

Активация на акаунт