Промоции на книги - тема 10

• 47 794
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Oтне седмица на “Оьон” да ми окомплектова поръчката.
Наистина доста се бавят докато я изпратят, но пък всички книги ги бяха опаковали в найлонови пликове. Вероятно за да не се повредят по някакъв начин. Иначе, вече изпратени пристигат доста бързо.
Да, дойдоха веднага, но не успях да ги взема от куриера - не знаех, че работят до обяд.
Не бързам, имам много за четене, а и всички са за мен Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 09:51 от Tsugumi_

# 61
Днес от Озон ми вързаха тенекия - получих смс, но куриер няма. За първи път ми се случва.

# 62
Поръчвам непрекъснато онлайн и частта  с куриерите ми е най-неприятна.
Предната поръчка изрично ги предупредих да сменят датата, защото не бях на адреса и куриерът не беше информиран.

# 63
За първи път получавам бисквитки Simple Smile и стикери. Всичко опаковано безупречно както винаги. И понеже не ми се разправя да чакам куриер цял ден вече до офис ги насочвам и минавам да ги взема, когато мога.

# 64
  • Euskal Herria
И аз така практикувам напоследък - правя поръчките до офис, по-удобно се оказва.

# 65
Аз винаги поръчвам до офис, но на мен и Спиди, и Еконт са ми удобни.
Кога се очаква следващата промоция в Озон - за Гергьовден?
В моите Любими (в Озон) част от книгите продължават да са с 23% отстъпка - дали са забравили да я махнат, или е нарочно?

# 66
  • Варна
Брех, само аз ли не получих бисквити тоя път? ВъзмУтена съм Crazy Предните два пъти ми пращаха дискове, пък аз филми не гледам. А бисквити, дето обичам нъц Crazy

# 67
Никога не са ми пращали ни бисквити, ни стикери, ни дъвки. Дискове 1-2 пъти.

# 68
Аз направих поръчка Лего и книжка Дора Изследователката за детето и този път и аз най-после получих бисквити Grinning Много ми харесаха, че ги издирвах и ги намерих в близък квартален магазин. От 3 дена само тях ядем в нас Grinning Иначе и аз получавам дискове с филми от време на време, ама няма къде да ги гледам, пък и съм ги гледала Grinning

# 69
Аз вчера си взех Озон но още не съм отворила кашончето. Дано има стикери детето ще им се зарадва. Винаги са ми слагали подарък- веднъж имах тетрадка , два пъти книжки нещо за България беше едни мънички ,едната я подарих на племенника. Дискове,дъвки и бисквитки то се знае.

# 70
Ползвайте си стикерите - играта е до 6-ти май. Въпреки че условията им са някаква каша - във Фб пише едно, на стикерите друго...

# 71
  • Mostly in my mind
Днес от Озон ми вързаха тенекия - получих смс, но куриер няма. За първи път ми се случва.
Тенекията какво общо има с Озон? Simple Smile

Аз пък получих 2 пакета бисквити и стикери. Blush даже не знаех, че има някаква игра с тях. Децата ги лепят, където им падне. Каката е мното доволна  от книгите си. За ден прочете 80стр. от "Матилда" без да съм я карала.

# 72
Тенекията какво общо има с Озон? Simple Smile

Wink Това, че куриерът е на Озон.
В профила се появи информация за "неуспешна доставка". Вероятно днес пак ще получа смс от Озон.бг за доставка, но няма да ги чакам втори ден.

По мои наблюдения дали ще има стикери или дискове, зависи от мястото в кашончето. Веднъж ми бяха уплътнили две играчки с 12 опаковки бисквити, още се премятат в кухнята.

# 73
  • Mostly in my mind
Ясно, не знаех, че имат и собствени куриери.
Аз си обяснявам двата пакета с това, че ме забавиха с поръчката, понеже не беше в срок, ама може и да греша.

# 74
Не е от мястото. Аз получих кашон с едни бисквитки и с 4-5 от въздушните пликове за уплътняване. Що бисквита можеше да побере 😂

Общи условия

Активация на акаунт