Промоции на книги - тема 10

• 47 975
  • 743
  •   1
Отговори
# 90

Ставаме на 13 години - 13 дни отстъпки 🥳 Празнувай с нас

Ozone.bg

# 91
  • Варна
Пффф, айде подкокоросаха ме пак. Не искам книги на хартия, няма къде да ги държа вече. Ама наредих набързо 5, за да се класирам за отстъпката 5 книги за 20 лева Mr. Green Сега ще си ги погледам няколко дни в кошницата и ще ги мисля.

# 92
Само да ви кажа, че няколко книги, които продаваха по 1-2 лв и са ми в любими, в момента са на корична цена. Така че внимавайте.

П.п. сега видях секцията 5 книги за 20 лв - вероятно това е причината за горното.

# 93
  • Варна
Така е, лошото е, че от петте книги само две съм заглеждала преди, но нямам идея на какви цени са се предлагали. Някой ако ги е мяркал и има спомен ще моля да сподели Simple Smile
Скрит текст:

# 94
"Задръж звездите още миг" беше от порядъка на 3-4 лв, а "Всички наши грешни дни", май около 5 (мисля, че 4,80, но не съм сигурна; Бард я пускат често в техните промоции на книги за 5 лв - споменавала съм, че я харесвам и определено си струва). За другите не знам.

Но тази на Орхан Памук (с лекциите) примерно, я взех за 1,30 лв. А сега и тя е в този отдел.
Също и последната книга за Бриджит Джоунс - беше лев и нещо.

# 95
  • Варна
Точно тези двете заглеждах преди време и аз Simple Smile Другите три сега ги сложих, за да станат 5 общо. Ако са до 4 лева бива, но примерно на Пол Дохърти книги и аз съм мяркала за лев и нещо преди.

# 96
Намерих една снимка на някои, които съм гледала преди - могат да се видят цени, за съжаление не са много:
Скрит текст:

# 97
  • Разпиляна във въображението
Нищо не си харесах Simple Smile Пазя се за СИЕЛА.

# 98
И аз съм пас Simple Smile
За никъде не се пазя Grinning

# 99
Колибри няма ли да пуснат някакво намаление пак, че 30 лв за Тъмна гора ми се вижда множко?

П.п. В Сиела съм си набелязала 4 книги, което е малко. Чудя се дали да не изчакам следващото им намаление - до тогава може да харесам повече...

# 100
Днес в Столичната библиотека издават безплатни карти за една година

# 101
И аз съм пас от Озон този път. Това намаление пак си е един вид разчистване. Книгите, които ме интересуват, изобщо не са включени. Мислих, че за РД ще пуснат нещо по-така, примерно 20-25% на всичко. Grin

# 102
Имам кодове за ozone от мобилното приложение на ОББ, валидни до 31.05. Пише, че важат само при плащане с карта, но пробвах сега и ми отчита намалението дори като избера наложен платеж.

# 103

Книжарница Хермес
https://hermesbooks.bg

# 104
Още една книга, подходяща за моя списък за Сиела - на пръв поглед разглежда същите неща, като Антични светове (Майкъл Скот, Бард), но може би е по-добра, щом е от по-известен автор ...
https://ciela.com/satvorenieto-gor-vidal.html?fbclid=IwAR0h0Hnms … hBvaWvX2Jr78wkS5w

Общи условия

Активация на акаунт