Отговори
# 585
Наистина е странно, че през цялото време де говори за това, че Недим е бил бутнат от прозореца. И нищо такова не ни показват. Вината на Дженк - това, което и той, и Недим казват - е, че Недим го е молил да не си тръгва, но Дженк си е тръгнал. Т.е. не го е спасил. Дженк дори не го докосва. Кое предполага, че го е бутнал, освен думите?
Аз също предполагам, че хлапето се е озовало на перваза заради Шениз. Но това знае само Сърма, уви.
Ще припомня и сцената, в която Дженк искаше да даде портфейла си на Недим (преди заминаването за Америка), така че и тезата за пълното игнориране на Недим от страна на Дженк преди не издържа.
И да, Дженк е обичащ и благороден. Никого не е наранил съзнателно. Дори помага няколко пъти на Недим, без значение от поведението на Недим. От друга страна, няма човек, съм когото Недим да се държи добре - нито към Агях, нито към Джерен, нито към Джемре. Кое предполага неговата доброта? Добрите му очи в началото? Не стигат.

# 586
  • Свети Влас
Ничие оправдание не търся, НЕ СА ГО ДАВАЛИ В СЕРИАЛЪТ, как да повярвам в дадена дума, като НЕ са го дали !!!!! И не съм го видяла ! 

# 587
Днес всички са се активизирали в социалните мрежи.

Сера тренира.

Симай с фризьора си.

А Мине се наслаждава на красивите гледки.

# 588
Вали никъде в епизодите НЕ са давали, че именно Дженк е блъснал Недим ! Аз съм на мнение, че Шениз го е блъснал, но Дженк е дошъл в НЕправилното време ! Дразни ме, че така и не дадоха този момент !
  Дженк мисля,че е пил хапчета за да забрави всичко ако Сърма беше останала щяхме да разберем какво е станало,но сценаристите млъкнаха ,но това са само мои предположения и на доста други хора. И друго мисля Дженк не е син на Шениз много мога да дълбая в Сърма,но няма кяр от нищо.
Както Недим е бил тровен така и Дженк е бил тровен да забрави случилото се и да помни себе си като виновник.
Дженк го промени Джемре тя му помогна да бъде реалния той маскарата и партита на фалшивия му живот да свършат под маската с усмивки лъжливи на Дженк под всичко беше скрит един изгнил зъб накратко както гние зъба така и душата му е гниела на Дженк тровена,но човек щом умее да обича значи няма как да е лош
Джемре като светлина вкара цвят в живота на Дженк както и на Недим сивото им ежедневие умря затова я обикнаха.
Недим за мен не е насилник,но е отмъстител! Дженк не е слабак ,че иска да свърши това е такова бреме,че нямам думи. Искаше да се убие! Нямаше шеги ,нямаше и панаири беше реално искане.Мечтата на Дженк беше да свърши спомнете си думите които му нася Шениз то взе,че и така стана единия умря и всичко свърши.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 23:09 от x BlackRose x

# 589
Наистина е странно, че през цялото време де говори за това, че Недим е бил бутнат от прозореца. И нищо такова не ни показват. Вината на Дженк - това, което и той, и Недим казват - е, че Недим го е молил да не си тръгва, но Дженк си е тръгнал. Т.е. не го е спасил. Дженк дори не го докосва. Кое предполага, че го е бутнал, освен думите?
Аз също предполагам, че хлапето се е озовало на перваза заради Шениз. Но това знае само Сърма, уви.
Ще припомня и сцената, в която Дженк искаше да даде портфейла си на Недим (преди заминаването за Америка), така че и тезата за пълното игнориране на Недим от страна на Дженк преди не издържа.
И да, Дженк е обичащ и благороден. Никого не е наранил съзнателно. Дори помага няколко пъти на Недим, без значение от поведението на Недим. От друга страна, няма човек, съм когото Недим да се държи добре - нито към Агях, нито към Джерен, нито към Джемре. Кое предполага неговата доброта? Добрите му очи в началото? Не стигат.
Как обичам да чета изказите и отговорите ти... Направо казваш всичко, което и аз мисля. С чудесни аргументи... 💕 Гледам да не коментирам често, пък и ми предстои бал и се подготвям, но и истината е, че ако запиша и аз... някои коментари как Дженк не е благороден, а Недим е самия ангел откровено ме възмущават.
Лесно е да виним "виновните" и да приемаме "белите лебеди" за най-прави, но изисква доста повече сила да вникнем в душата на тези "виновни". Дамла сега си малко с розови очила, но ще й просветне и на нея, милата.

# 590
Е, сега. Дженк сам си каза, че е бутнал Недим. На него не вярвате ли? Чак толкова няма как да го обработи майка му, че да не помни че тя го е бутнала, а не той. Дженк директно заяви: "Аз бутнах Недим от прозореца." И както казва Vali не са чак толкова безотговорни да дадат сцена, в която едно дете бута друго от прозореца и после да бъдат обвинени, че дават такива идеи на децата. Особено пък в Турция според мен много внимават с посланията.

# 591
Дженк остави Недим да падне затова го бутна.Цялата работа идва от там колко болезнено и на двамата за съсипания живот и да все пак Недим е жив накрая ,а Дженк гние под черната земя там ли му беше мястото наистина проклети сценаристи????

# 592
Е, сега. Дженк сам си каза, че е бутнал Недим. На него не вярвате ли? Чак толкова няма как да го обработи майка му, че да не помни че тя го е бутнала, а не той. Дженк директно заяви: "Аз бутнах Недим от прозореца." И както казва Vali не са чак толкова безотговорни да дадат сцена, в която едно дете бута друго от прозореца и после да бъдат обвинени, че дават такива идеи на децата. Особено пък в Турция според мен много внимават с посланията.
Е, Боби, как точно го бута, след като излиза, а Недим още виси на перваза в този момент? Няма бутане. Аз все се питам как се е озовал там, какво прави на този перваз? От кого се крие? Мисля, че се е скрил от Шениз, избягал е от нея, по някаква причина и тогава Дженк е влезъл. Доизмислям си. Но такова нещо като бутане няма, Дженк излезе, това му беше вината. Че не го спаси. Той дори не протяга ръка към него. Няма как да го е бутнал

# 593
Това е първия и последен път който гледам сериал с бг аудио вече ако ще да купят всички след това с любимците ми направо трагикомедия е това озвучаване и гавра с потенциала на актьорите.
Юси дойде харесахте ли го? Симпатяга е актьора!

Най-похарчената история в целия сериал.

Вместо да си мъстят и да се трепят за едно сополиво Джемре можеше да се хванат за ръка и да сложат края на Шениз заедно.
Спомням си как Дженк не му трепна докато Недим душеше Шениз ето това е Дженк на Сърма не този който скача върху Недим и се държи като къртица на тъмно.

# 594
Да, това "Майко, беше права, прости ми" от Дженк беше тотална тъпотия. Това категорично не е Дженк, който в предната сцена каза, че познава майка си и не може да каже, че не го е направила. Толкова пък да иска да вярва на Шениз. Че чак и да скача на Недим. Тези сцени категорично не ми бяха ОК. Това беше Дженк от първия епизод, не сегашния Дженк

# 595
Здравейте момичета Simple Smile
Голяма дискусия днес, Simple Smile
Днес Недим показа тоталното си неуважение към Агях... Сляп, сляп, но Агях пренебрегваше Дженк винаги заради Недим... А милият Недим даде пълномощно... Ха ха ха, на бизнес дамата Джерен Confused мдааа,
Отблъсна Джемре....
И сега се питам следното... Като съпруга на Дженк, хванала ръката му,... В брак законен.... Колко можеш да обичаш мъжът на сестра си..... Възможно, но ооо не и според никоя църква, джамия....синегога... Няма как... Но, сценаристите ни направиха Джемре абсолютно пренебрегваща всички ценности на брака.... Обича Недим.. Ок... Защо хващаш ръката на Дженк, защо когато Недим те нарита и ти се кротваш до Дженк.... Някак си мазохиско.. Много добре и показа пръстена и мястото и днес Джерен.... Не еее, не и симпатизирам.... Никак даже.... Но, някак ролята на Джемре не ми е ясна... И не... Не, мога да приема, че тя се влюби в Недим  в количката... Неее, не се влюбваш в" деца" а момента в който проходи Той започна с отмъщенията и "наритването" на Джемре....
Колкото Дженк израстваше със всяка серия като поведение... Толкова Недим ми беше "Герест Петльо" без покритие... Джерен спира сделка във фирмата, ха ха ха... Пред Агях... Наивно... Глупаво и тотално не доизмислено...

# 596
Наистина е глупаво двама братя да се избиват заради една жена. Искаше ми се да има хепи енд и за двамата. Да, помириха се, но съвсем към края.. Трябваше още в началото след като Недим проходи да поговорят, Дженк да подаде ръка към него и да му се извини, Недим да му прости и да се прегърнат. Но за жалост имаше доста пречки помежду им, най-голямата, от които- Джемре.
И аз не разбирам как може Дженк така яростно да защитава майка си. Все пак той най-добре от всички я познава, знае на какво е способна и колко е мъчила Недим. Хайде за Дамла може да се каже, че си няма и представа що за жена е Шениз, но Дженк много добре е запознат.

# 597
Как ходи тази песен на ЗИ майко мила...

Най-доброто парче на Мурат Д за мен

Лъжовна земя
Никой не чува
Какво казва сърцето му
Никой не вижда истината
На хълмовете на живота
С лъжата борейки се
Никой не знае истината

След години ще си спомняме моментите, натъжавайки се
Съжалението няма да остави нито съдбата, нито нас
Любовта ти няма да изтече със студената и горещата вода
Няма да се изживее пак този момент

Нямаш къде да отидеш
Нямаш врата, на която да почукаш
Разбираш дали си останал сам на тази земя

Има много думи за казване
Но няма кой да ги чуе
Уморен съм от лъжовна обич
Лъжлива земя

Песента е написана за сериала Лале деври / Сезони на лалето -- Сезони на любовта./

# 598
Нани, и на мен ми стана смешно това с фирмата и Джерен. От раз се става бизнесдама, без дори да имаш и минимални познания. А баба й, която й каза, че е родена да е начело на фирма.. Joy

Диди, право в десетката е тази песен..

Този момент беше много сладък.

Дженк как се усмихна. Smile

А сблъсъците между Дамла и Джерен са ми любими.

# 599
Mади ето един паралел с Недимчо и той така се перчи
Хем прости хем неуки и много им знаят балалайките какво да си кажем друго.
Нани,къде се губиш къзъм?
Песента ли? Направо само заради това,че хейтя Мурат вече не съм я ползвала ама не мога да не му уважа единственото ми най-любимо парче с този клип който виждам.

За не гледалите Висше Общество им го препоръчвам само така може да се отърват от мъката с ЗИ

Общи условия

Активация на акаунт