Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала /Тема 5/ Време е за двубой!

 • 18 748
 • 736
 •   1
Отговори

Анкета

Ако бяхте сценариста на този сериал кой щеше да е крайния ви тандем?

Опции:

 • Мнения: 3 865
Жанр: Драма
Продуцентска компания: Avşar Film
Продуцент: Шюкрю Авшар
Режисьор: Джевдет Мерджан
Сценарист: Сърма Янък
Фикрет Кушкан - Агях
Мине Тугай - Шениз
Дениз Уур - Сехер
Озан Долунай - Дженк
Симай Барлас - Дамла
Беркер Гювен - Недим
Бахар Шахин- Джерен
Сера Кутлубей - Джемре
Идрис Неби Ташкан - Дживан

Сюжет
"Жестокият Истанбул" ще представи една борба за оцеляване, простираща се от Антакия до Истанбул. От една страна стои Агях Карачай (Фикрет Кушкан), собственик на логистичен холдинг, който живее заедно със семейството си на брега на Босфора в огромно имение, а от друга - Сехер (Дениз Уур) и нейните близки, които идват от далечна Антакия, борейки се за оцеляването си.
Агях решава да ожени племенника си Недим, който живее при семейството и е в инвалидна количка, за жена от Артвин, от където са неговите корени. В същото време от Америка се завръща синът на Агях - Дженк.
Предишни теми:
Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 22:57 от x BlackRose x

# 1
 • Мнения: 587
Благодаря за темата! Записвам се! Flowers Hibiscus

# 2
 • София
 • Мнения: 4 772
При всички лоши неща, които пишете за Джемре, не мога да разбера този зор в същото време да докажете, че тя "има нещо" към Дженк. Както и желанието ви сценарият да е бил друг и тя да заживее щастливо с Дженк. Ами не си пасват хората. Джемре се промени просто защото е в капан. Не е щастлива и няма как да е предишния човек.

# 3
 • Мнения: 586
Диди, благодаря за темата. Heart Това е за теб:


В анкетата гласувах за Джемре и Дженк, по разбираеми причини. Hands V

# 4
 • Мнения: 3 865
Никой няма зор да сменя сценария просто ми е интересен отговора на всички като въпрос.То достатъчно сумати рускини го показват,че не са съгласни със сценария за финал до ден днешен в фикбук и уатпад.Така,че какво значение има ние какво ще кажем?

И Синан от мен...Ох тука направо настръхнах
Епизод три скоро писали.Да видим...

https://twitter.com/tanem_hazal/status/1386775100356235272

И ще си позволя да кажа нещо:Много грозно звучи това,че имаме обсесия по Дженк.Минах специално аз годините в които да въздишам.Това ,че се шегуваме с някои съфорумки е отделна тема.
Обожавам Дженк защото го разбирам и обичам да дълбая в него , а не защото Озан го играе и защото е много красив.

ПП:Гласувах за Дженк и Джемре,но ако бяха 2 опций щях да пусна Дженк и Недим.И по натам ще се обосновя защо не гласувах,но исках.

# 5
 • Мнения: 1 091
Благодаря, Диди. И аз се записвам. Гласувах естествно за Дженк и Джемре, но ми се щеше да мога да гласувам и за Джерен и Недим. Щяха да са страхотна двойка, ако сценарият беше в моите ръце 😉. При други обстоятелства и по-различен сценарий Джерен и Дженк също биха били страхотна двойка.
Изчетох писанията от предната тема. Бе съм съгласна, че Дамла е типичната кифла. Да, в началото ме дразнеше безразличието й и витаенето в облаците, но Дамла има добро сърце. Не се интересува кой богат, кой беден. Не харесва Джерен заради ламтежа й за пари и слава, но харесва Дживан и Джемре, защото вижда в тях добро.
Не се дразня на Джемре, че не е избрала Дженк. Всичко идва от това, че сценаристите се опитват да изкарат ангел едно момиче, скачащо от цвят на цвят, което не знае кое и какво иска повече, което вкарва раздор между двама братя. Това с пейката беше ехеее кога... Още когато показваше независимост и борбеност.

# 6
 • Мнения: 179


Истински син на баща си!  

Такъв си, Дженк! НЕ, ти си и много по-добър ...защото в следващите епизоди, в механата ще опишеш какъв точно е баща ти!  

Ах, ощипаната мома Джемре.....горката!  Ама имала професия и била много оправна? Медицинската сестра? А как се притесни, като чу от Джерен, докато работеше в детския дом, че Дженк ще заминава за Америка Joy Трудно и било да живее в имението,  да живее с най-желания ерген, и той да е лудо влюбен в нея....А пък  няма проблем, че е снаха в милионерско семейство. Ама била начетена, виждаш ли.....а кифлата Дамла не била...Тя Дамла накрая на филма, управлява фирмата! Кифлите и мамините синчета, получават в повечето случай талкова качествено образование, че ако желаят в бъдещия си живот могат да бъдат директори, мениджъри, плейбои или кифли. Парите им дават възможностите, но  скъпо струващото им образование им осигурява комфорта да БЪДАТ КАКВИТО ПОЖЕЛАЯТ!
Обсесия  има в този сериал! Да, права си, Канела! И тя е на братята Карачай към Джемре! Сигурна съм даже, че ако Дженк не се беше влюбил в Джемре, тя нямаше да е толкова интересна и за Недим. Просто те се надпреварват един  с друг в момента! Едно е сигурно, откакто се е родил Недим .... се опитва да привлече вниманието на Дженк към себе си, точно както Дженк се опитва да впечатли Агях!

# 7
 • Мнения: 3 865

Берко като Искендер с малкия Атласчо
Лека нощ!Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 00:07 от x BlackRose x

# 8
 • Мнения: 564
Превъртях малко сериите във войото и ... рев,рев 😭 първо в механата:
Дженк: ако тя беше влюбена в мен, щях да летя към нея? А ти какво правиш?
Язък, ако за теб има мещо по-силно от любовта, то жалко за твоята любов (пак не са го превели 1:1)
И когато Джемре поиска от Дженк да и сложи халката.... е тогава вече много го изложи пред всички! И той милия готов и на това за нея!
Добре де, не ви ли се къса сърцето като го гледате Дженк? С какво и как му се отплаща неговата промяна?

# 9
 • Мнения: 3 865
Превъртях малко сериите във войото и ... рев,рев 😭 първо в механата:
Дженк: ако тя беше влюбена в мен, щях да летя към нея? А ти какво правиш?
Язък, ако за теб има мещо по-силно от любовта, то жалко за твоята любов (пак не са го превели 1:1)
И когато Джемре поиска от Дженк да и сложи халката.... е тогава вече много го изложи пред всички! И той милия готов и на това за нея!
Добре де, не ви ли се къса сърцето като го гледате Дженк? С какво и как му се отплаща неговата промяна?

Що да ми се къса сърцето като това е малко като изречение за да опиша как се чувствам като видя Дженк.
Него от край време кучета го ядат накрая го изядоха даже,но то си личи кой какво изяде от приказките на хората и какъв култ има към Дженк Карачай като персонаж.

ПП:Какво търсеше Недим под юргана се питам? Пръсвам се на тая сцена затова сложих малко от нея в новата тема.

# 10
 • Мнения: 179
.................................


Ами ако Дженк не те искаше, къде щеше да си?

# 11
 • Мнения: 3 865
Габи ще цитирам едни фрази на Джерен от последните серий:
-Ти не мислиш за детето ми како
Ти мислиш за бащата на детето ми.
Вече наистина излитам!

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 00:44 от x BlackRose x

# 12
 • Мнения: 305
Диди, благодаря за темата.
Аз нали съм от обсебените, ясно е за кого гласувах. Wink
Габи, благодаря, че го формулира. Съгласна съм, че Недим от малък иска вниманието на Дженк. Макар че още мисля върху репликата му, че Дженк не е издържал една нощ тежестта на това, което е извършил. Не разбирам защо изключва факта, че Дженк носи тежестта на действията си всичките 20 години. Някак от неговата камбанария само той е страдал - както само той заслужава компенсация за миналото.

Моля някоя от не-обсебените да ми каже поне 3 качества на Недим, които си заслужават харесването. И на Джемре също, но от сегашните епизоди, не от началото.

# 13
 • Мнения: 1 001
Диди ❤️,
Благодаря ти за труда, темата е чудесна, 💐
Изписали сте света Simple Smile
И аз съм от обсебените.... И да ви кажа всичко стана след сцената Недим - Агях.../..къщата на Недим/... Тогава си дадох сметка, че Недим изисква, той дори не се опита да се "адаптира" в ситуацията,,, ДА поговори... Той иска.... Днес Агях ясно каза, че той със своето търпение е удвоил богатството, докато неговия брат бил импулсивен....
Както и да е....
Дамла... Кифла... Мдааа... за тези които гледат повърхностно... Дамла е прекрасна млада дама, с финес и достатъчен акъл да  знае какво иска... И не, не е да забременее.....
Тя поема бизнеса.... Не Недим.... За вдички които си мислите" бизнесмена Недим..." .
Аааа... И още нещо сценарий, на все пак... Образованието е класа,.... Джерен никога няма да е на нивото на Дамла... Не са само парите... Прочетените книги също....
Simple Smile

# 14
 • Свети Влас
 • Мнения: 2 928
аз гласувах за НдДжер, защото мисля, че ако не беше такава Джер, щяха да са прекрасна двойка...

Общи условия

Активация на акаунт