Отговори
# 45
Направо линейка никаква обсесия или магия.Боже пресвети какво е това бе?

# 46
Диди, а защо Бахар е казала за Беркер, че е нахален? Това съм го пропуснала. А пък Сера чак да го блокира.. До преди няколко месеца всички си бяха в добри отношения, нали правиха и лайфове заедно. Но нещата явно бързо се променят.

Тук са много сладки.

# 47
ГРАНИЦАТА МЕЖДУ НАС * Bizi Ayiran Çizgi ЕП.1 Бг.суб.
https://askim-bg.com/GRANICATA-MEZhDU-NAS-bizi-ayiran..
https://waaw.to/f/PDIhgoEySKrN
https://www.vbox7.com/play:53988d7ff2
https://vbox7-mp3.info/гледай-vbox7-53988d7ff2-Границ..
Превод: GeriSezoni

ГРАНИЦАТА МЕЖДУ НАС * Bizi Ayiran Çizgi ЕП.2 Бг.суб.
https://askim-bg.com/GRANICATA-MEZhDU-NAS-bizi-ayiran..
https://vk.com/club101119462
https://waaw.to/f/hLmZaawTgCnW
https://www.vbox7.com/play:75c2ee0c8f
https://vbox7-mp3.info/гледай-vbox7-75c2ee0c8f-Границ..
Превод: GeriSezoni

Гледам,че Ашкъм / Гери е пуснала бг превод на сериала на Ози и Хазал.Който го интересува да заповяда.

Ози и Идрис

---

Мади, не знам защо го е казала,но и преди ви споменах някой ако не и вървеше по свирката и го отпоследваше и други неща бих разказала,но ще се отвратят някои хора в темата по добре да замълча има ЛС ако те интересува ще ти разкажа.

----

Таблото на Сомера:Миналата година по това време Simple Smile

За юни месец целия

Да припомня и това номинация за Златна Пеперуда на двойката Дженк и Джемре
И тези от Пеперудата ще са били в обсесия?
Имаше и още няколко награди като номинация
е как един път не си номинираха Джемре и Недим?
Тоя ковид обърка работата....иначе щяха да ги раздадат.Хах самия Беркер беше писал само ДженДжем и после и другите актьори като Дениз,Айшен и тн.
Но после феновете му го нападнаха.Вие се замислете какво се случи после да Беркер си изтри поста.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 02:16 от x BlackRose x

# 48
Поредния страхотен епизод и супер сцени между Недим и Джемре!!! Heart Много ми хареса, че Недим видя записа и разбра истината, а именно че брака на Джемре и Дженк е фиктивен и че тя се е омъжила за Дженк заради Недим - за да е близо до Недим и да му помогне! Two HeartsHeart EyesHands Clap Недим така се зарадва - в очите му се четеше любовта и радостта, както и облекчението, че Джемре обича него. Sparkling Heart А че Джемре е лудо влюбена в Недим се вижда от километри - тя не спираше да ревнува и да мисли за думите на Джерен, за рокличките и прочие - не искаше и да си помисли, че Недим може да е близо до Джерен - затова хукна така и за малко да падне по стълбите, но нейния любим Недим беше там и я хвана. Супер сцена - двамата пак забравиха на бързо къде са. Sparkling Heart Недим я спаси да не падне, но когато Дженк ги видя така се вбеси и на бърза ръка издърпа Джемре. После й се развика, че  някой друг можел да ги види с Недим и т.н. - да това е вярно. Но те са влюбени. Мъчно ми е за Дженк, но трябва да се примири, че Джемре обича Недим. Hug

Тук някои пишещи казваха, че Джемре не знае какво иска - и Дженк й каза същото - но Джемре ясно му заяви, че знае какво иска - иска Недим, но се страхува. Въпреки всичко преодоля страха си и реши да признае чувствата си на Недим въпреки Дженк. Kiss Срещата на Недим и Джемре в коридора беше много силна - двамата бяха готови да се прегърнат. Heart Eyes Усмихваха се един на друг и се гледаха с любов - дори затвориха очите си, както правеха преди - това показа, че се разбраха отново само с очи. Много красив момент.Purple Heart Недим вече е наясно, че Джемре обича него и тя тръгна да му го признава, но ми направи впечатление първо колко щастлив беше Недим и после как се разтрепери целия - ръцете му, краката му. Любовта му към Джемре го прави по-слаб - когато той е близо до нея става друг. Затова й каза да Мълчи и си тръгна. Явно се уплаши от случващото се с него. Буквално трепереше пред нея. Thinking Видяхме го на улицата как за малко да го сгазят колите - това не е защото не обича Джемре - точно защото я обича се случва всичко. Той усети, че ако е до Джемре няма да може да изпълни своята цел - а именно да си отмъсти на тези, които са го тормозели с години. Disappointed Ядосах се, че в този момент не избра да бъде с Джемре, но го разбирам - не го съдя. Той 20 години е бил на инвалиден стол, Шинис го е тъпчела с хапчета, тормозела го е. Дженк го е бутнал, но е бил дете - не мисля, че Недим иска да му отмъсти заради това - по-скоро защото вижда, че продължава да мълчи за гадориите на майка си - затова че непрекъснато го засяга и затова, че е близо до Джемре. Smirk Няма как Недим толкова лесно да забрави за това, което му е причинила Шинис и да го подмине с лека ръка. Може би би могъл ако не виждаше, че Шинис продължава с игрите и гадориите си. Rolling Eyes Той разбра, че тя е виновна и за смъртта на бебето - как тогава да я остави да си продължава да прави каквото иска. Това го спира. Disappointed Недим обича Джемре и не се е отказал завинаги от нея - просто разбра, че когато е с нея - нейната любов го прави по-слаб и той няма да успее да отмъсти на Шинис. Да предположим, че той спре - нима Шинис ще спре - тя би премахнала всеки по пътя си. Това пречи на Недим да се отдаде на любовта си към Джемре. Ще опита да отмъсти, но знаем че няма да стигне до крайности - той не е лош човек. В крайна сметка ще разбере, че любовта му към Джемре е най-важна. Просто в момента е объркан. Flowers Four Leaf Clover

Хареса ми и че Джемре поиска развод от Дженк - наистина съжалявам много за него, но една любов трябва да е споделена. Дженк отказа да се разведе, но пак не каза защо. Wink

И да кажа за сладурите Дживан и Дамла - е паднах да се хиля с тях. Уникално забавна и сладка двойка са. Много им се радвам. Stuck Out Tongue Winking Eye Първо като той репетираше и се обясняваше в любов на кучето - ама после като дойде Дамла загуби ума и дума. Joy И вместо да й каже какво чувства я пита как е и какво прави - а тя като го хвана за врата и почна да говори като него паднах ... Joy Добре че накрая Дживан събра смелост и каза, че искал да страдат винаги заедно - такова обяснение в любов беше, че няма на къде - ама Дамла го разбра. После се целунаха. Сладури. HeartTwo HeartsKiss

Диди - не мисля, че Сера е блокирала Беркер - вероятно имаш в предвид, че в момента не го следва в инстаграм, но това не значи, че го е блокирала. Разликата е огромна. Wink Ние няма как да видим когато някой е блокирал някого - това те си го знаят. Ако го е блокирала, то той също нямаше да я следва - нямаше нищо да излиза с двамата - но не е така. Беркер си следва Сера. Blush Защо тя го е отследвала в момента не знам - те си знаят най-добре какви са им отношенията, но не е задължително да има проблеми между тях. Sunglasses Виждала съм и съм чела за подобни случаи, в които дадени актьори се следват после се отследват и след време пак започват да се следват. Wink Както вече написах в първият ми пост в темата за "Безмилостен град" - може да има много причини - понякога го правят от ревност на техните партньори към дадения човек, понякога заради глупостите на феновете на дадена двойка, която не ги оставя на мира, понякога пък просто става технически проблем или някой недобронамерен хаква профила на даден актьор или актриса и съответно му трие последователи или снимки. Това е много грозно. Disappointed Ние не знаем какво е станало - тук само можем да гадаем и да се чудим. Но това, че не го следва в момента, не означава че не поддържат връзка - по всяко време може да си пишат на лично съобщение или да се чуят по телефона ако искат. Heart Никой от нас не знае има ли проблем между тях или няма - съдим само по едното следвате в инстаграм - а понякога и най-добри приятели, че дори и двойки не се следват по между си там - но това не значи, че не се разбират или че не си говорят и не се срещат. Revolving Hearts Аз не искам да дълбая в това и да си правя заключения - наскоро ги даваха и четиримата в един лайф и си се разбираха много добре. Hug Понякога някои фенове се хващат за какво ли не - раздуват, доукрасяват и прочие, а истината си я знаят само актьорите. Аз се надявам, че всичко между тях е наред. Hands PrayHands PrayHands Pray Видях също и че и Мине Тугай/ Шинис пише на Сера и се уважават. Не съм наясно много с другите кой какво прави и следва - но ако се отследват и се сърдят за глупости е детинско - но това са си просто догадки. Thinking

А Сера и Беркер си бяха близки и според мен още са си - дори докато бяха в карантина в Турция през септември Сера беше на рождения ден на Беркер. Sparkling Heart За да отидеш по това време, значи държиш на този човек. Flowers Hibiscus Ето една снимка на Сера и Беркер на рождения му ден през септември 2020! HeartHeart EyesHug

Бяха ги снимали и на излизане от търговския център заедно - може пък да не са искали да медиите да раздуват излишно нещата около тях и по тази причина тя да го е отследвала Thinking, но това далеч не значи, че не се чуват или че не поддържат връзка по между си - това си го знаят само те. А феновете и ние включително можем само да се чудим и да си разсъждаваме ... Stuck Out Tongue Winking Eye Аз се надявам да са си все така добри приятели. Ето снимката им на излизане от търговския център - сладки и усмихнати! Purple Heart

Момичета, успокойте се! Тази двойка е измислена и ако вярвате в OTP Дженк и Джемре, никой няма как да ви я отнеме! За вас колажи, фен групи - испански, руски; класации с проценти и т.н.
Аз съм си удовлетворена от финала и дето се вика: my pairing is canon! Така и другите, които подкрепят НедДжем! И всички доволни Smirk

EdelV - моля те не спирай да пишеш в темата. Нищо лошо не си казала. Напротив - мненията ти са много интересни. Тук всеки има право да пише свободно. Heart Нормално е различните хора да имат различни предпочитания, но не бива да се стига до крайности. Hug Аз също не пиша често - понякога просто чета и рядко се включвам. До сега само 3 пъти съм писала в тази тема. Wink И за напред едва ли ще го правя често, но от време на време като имам време ще пиша. Моля те и ти и другите момичета продължавайте. Ние сме фенове на Недим и Джемре и не бива да се срамуваме от това. Не бива и да спираме да пишем само защото голяма част от пишещите имат друго мнение. Kissing Heart така, че когато имаш възможност си пиши без да се притесняваш. Flowers Bouquet

Не оправдавам Недим за избора му, но когато цял живот си живял с надеждата някога да си го върнеш на хората, които не просто са те тормозили, а дори са се гаврили с теб, явно не можеш просто така да преглътнеш всичко и да забравиш. Ако знае, че всъщност няма да успее да отмъсти като хората, защото просто не е толкова зъл като Шенис, не би избрал отмъщението пред любовта.
Колкото до това, че Недим иска всичко за себе си, сами казвате, че по-нататък Дамла ще ръководи фирмата. Тоест в момента тези искания на Недим въобще не са продиктувани от алчност или егоизъм от негова страна. Те са средство да си го връща на майка и син.
Roxis, страхотен коментар. Едно към едно с моите мисли и усещания за всичко. Heart Eyes

Благодаря ти Боби! Радвам се, че споделяш мнението ми ... Revolving Hearts И аз съм съгласна с написаното от теб. Hug

Още една сладка снимка зад кадър YumNature Partly SunnyAnimal Heart Eyes Cat

# 49
Роси първо тя го от последва после той нея после той я следна но тя него не
Самите фенки на Сера подозират че е заради общия мениджър който я прецака с Херджаи.

Имам една молба разбрахме обсесията си ок ама стига сте налагали колко е фиктивен Дженк защото стои като плоча на грамофон.
Наистина е грозно всеки да си налага мнението малко повече да се има уважение така да го изразим че да не се засяга никой.Защото в момента нямаме разлика от лудите с които се занимавам две години само където все още не съм станала каква ли не понеже симпатизирам на Дженк. А преживях ужасих ако споделя част ще си кажете че това е лудост.
Спомнете си думите на Ози нека ги приложим някак.Поне аз за себе си все гледам да не засегна никого.Нека всеки се опитва да е такъв няма нужда никой да съжалява Дженк също за да угоди но просто да не се засягаме големи жени сме все пак повечето отдавна сме минали 18 години.

Габи идвай с кърпите! Ал сана добро утро!

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 09:12 от x BlackRose x

# 50
Целувката от снощния епизод. Heart Eyes

Много бяха сладки. И разбира се си умрях от смях с тях. Joy Първо Дживан как репетираше с кучето, после Дамла с трепет очакваше изповедта му, а той "Как я караш". Joy И за капак на всичко обръщенията на Дамла към Дживан- братле, наборе.. Joy Важното е, че най-накрая си признаха чувствата и то по техния си начин. Revolving Hearts

Какви са хубавци и двамата. Heart Eyes

# 51
https://m.youtube.com/watch?v=qdqN6pUaHJY&feature=youtu.be&noapp=1

Синем и Синан фен клип

Ози и Хазал за Онедио

# 52
Милото заблудено Джемре. Наистина би ми било интересно да й вляза в главата и да разбера защо, според нея, Дженк прави всичко това за нея. Защо ли не иска развод?
И Джерен, която обясни на Недим мотивите му. А той дори не каза, че не е вярно. Парите му се усладиха повече от любовта. "Искам фирмата, чичо." Не схващам особено защо му е фирмата. Все пак, той счупи портрета на баща си. Ако е да не я вземе Дженк, е доста тъп мотив. Но какво ли разбирам аз...

# 53
Не разбирам от къде се появи тази омраза на Недим към Дженк. Мислих, че е заради Джемре, но явно не е, защото вече разбра истината за брака им, а продължава. Докато беше в инвалидната количка изглеждаше, че му е простил за онзи случай и го обича. Тогава каква е причината?! Държи се ужасно и с него, и с Агях. А той най-малко го заслужава. И с тази фирма се е побъркал.. И какво като им я вземе, нали с неговите "умения" на следващия ден ще фалира. Но да, важното е Дженк да остане без нищо. Супер много ме дразни това негово поведение.

# 54
Уникален паралел!

# 55
Всичко при Недим е продиктувано от желанието му да отмъсти на Шенис. Затова му е фирмата. Не я иска за себе си, а иска да я отнеме от лапите на Шенис, защото знае че тя умира за богатството и властта, които фирмата й осигурява. Той й го каза лично в днешната серия.
Ненавистта към Дженк според мен мина през различни етапи. Започна заради Джемре, но продължи заради съучастието на Дженк в мръсотиите на майка му. Мълчанието и прикриването на деянията на Шенис са един вид съучастие. Това че му е майка не значи, че трябва да прикрива деяние като убийството на собственото му дете. Неслучайно още в сцената на стълбите пред кабинета на психиатърката, Недим каза нещо от сорта, че Дженк е същия като Шенис. Инцидентът е нещо, което Недим беше готов да прости още в инвалидната количка. За съжаление Дженк не подходи добре към Недим, когато той все още беше инвалид и това допринесе още за драмата между тях. Съвсем нормално Недим вече включва и този грях на Дженк в списъка с останалите.

# 56
Мен продължава да ме изумява Джемре. "Ама ти наистина ли не искаш да знаеш какво искам да ти кажа". Както се казва на италиански, наистина наистина.
Той я нарита по най-грубия начин с "Млък!", тя ходи след него като кученце. Нито проумява какво й е казал Недим, нито какво и защо прави Дженк. Ако беше паднала току-що от Марс, щеше да се ориентира по-бързо.
Боби, не съм изцяло съгласна, че Дженк прикрива майка си за убийството на бебето - той вече не говори с нея и й е бесен. Но Недим, също като Джемре, е сляп за действията на Дженк

# 57
Днес шефа ми го каза в неговата страна при такова поведение на жена има бой категоричен и позорно изгонване на жената в мюсюлманската религия такива неща са не позволени. Против насилието съм ама аз бих и праснала два и по други причини.
Я стига с тоя ДжемНед и ДженДжем асъл любовта в сериала вижте то химия то жица като се загледат направо ще се награбят да се ....
Смеха е пълен като му оправяше якичката

# 58
Здравейте момичета Simple Smile
Шениз, Шениз.... Колко да я прикрива Дженк, та тя му е Майка, Майка, тя му е била най близка... На "Чудовището" който никой няма да обича....
Но... Времето предстои... Има още доста серии, няма да издавам, но все пак колко от вас имат Син, колко от вас каквото и да правите, не разчитате на това детето ви да ви подкрепя.... И Не, НЕЕЕЕ, за мен Шениз си е за затвор, но твърде рано го искате и във филм доста по различен от това което сме гледали... Поне за мен Simple Smile))
Диди ❤️
Колко пъти се опитах да обясня за религията, поведението на Джемре ееее..... И то на двама братя... В къщата... Пред Бащата... И не, не ми казвайте, че Недим иска и заслужава фирмата при жив Чичо който е управлявал до сега..... Ние сме сбърканите.... Че вярваме на тези сценарий Simple Smile

# 59
Най-добре би си отмъстил на Шениз ако разкаже цялата истина на Агях. Той ще я изгони и ще я остави без пукната пара. Но истината е, че Недим иска всички да страдат, не само Шениз. Скоро ще реши и че въздухът му е виновен и ще иска и на него да си отмъщава.
За бебето- Недим също мълчи, както и Джерен. По тази логика и те са съучастници на Шениз.
За Джемре съм без коментар. Как няма поне малко достойнство това момиче.. Недим я прави на нищо, а тя продължава да тича след него. Но явно е от тези жени, които харесват грубото отношение, а от доброто бягат.
Харесва ми Джерен как я провокира, а умницата ни само й се връзва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт