Много ми хареса, че Недим видя записа и разбра истината, а именно че брака на Джемре и Дженк е фиктивен и че тя се е омъжила за Дженк заради Недим - за да е близо до Недим и да му помогне! 

Недим така се зарадва - в очите му се четеше любовта и радостта, както и облекчението, че Джемре обича него.
А че Джемре е лудо влюбена в Недим се вижда от километри - тя не спираше да ревнува и да мисли за думите на Джерен, за рокличките и прочие - не искаше и да си помисли, че Недим може да е близо до Джерен - затова хукна така и за малко да падне по стълбите, но нейния любим Недим беше там и я хвана. Супер сцена - двамата пак забравиха на бързо къде са.
Недим я спаси да не падне, но когато Дженк ги видя така се вбеси и на бърза ръка издърпа Джемре. После й се развика, че някой друг можел да ги види с Недим и т.н. - да това е вярно. Но те са влюбени. Мъчно ми е за Дженк, но трябва да се примири, че Джемре обича Недим. 

Срещата на Недим и Джемре в коридора беше много силна - двамата бяха готови да се прегърнат.
Усмихваха се един на друг и се гледаха с любов - дори затвориха очите си, както правеха преди - това показа, че се разбраха отново само с очи. Много красив момент.
Недим вече е наясно, че Джемре обича него и тя тръгна да му го признава, но ми направи впечатление първо колко щастлив беше Недим и после как се разтрепери целия - ръцете му, краката му. Любовта му към Джемре го прави по-слаб - когато той е близо до нея става друг. Затова й каза да Мълчи и си тръгна. Явно се уплаши от случващото се с него. Буквално трепереше пред нея.
Видяхме го на улицата как за малко да го сгазят колите - това не е защото не обича Джемре - точно защото я обича се случва всичко. Той усети, че ако е до Джемре няма да може да изпълни своята цел - а именно да си отмъсти на тези, които са го тормозели с години.
Ядосах се, че в този момент не избра да бъде с Джемре, но го разбирам - не го съдя. Той 20 години е бил на инвалиден стол, Шинис го е тъпчела с хапчета, тормозела го е. Дженк го е бутнал, но е бил дете - не мисля, че Недим иска да му отмъсти заради това - по-скоро защото вижда, че продължава да мълчи за гадориите на майка си - затова че непрекъснато го засяга и затова, че е близо до Джемре.
Няма как Недим толкова лесно да забрави за това, което му е причинила Шинис и да го подмине с лека ръка. Може би би могъл ако не виждаше, че Шинис продължава с игрите и гадориите си.
Той разбра, че тя е виновна и за смъртта на бебето - как тогава да я остави да си продължава да прави каквото иска. Това го спира.
Недим обича Джемре и не се е отказал завинаги от нея - просто разбра, че когато е с нея - нейната любов го прави по-слаб и той няма да успее да отмъсти на Шинис. Да предположим, че той спре - нима Шинис ще спре - тя би премахнала всеки по пътя си. Това пречи на Недим да се отдаде на любовта си към Джемре. Ще опита да отмъсти, но знаем че няма да стигне до крайности - той не е лош човек. В крайна сметка ще разбере, че любовта му към Джемре е най-важна. Просто в момента е объркан. 

Първо като той репетираше и се обясняваше в любов на кучето - ама после като дойде Дамла загуби ума и дума.
И вместо да й каже какво чувства я пита как е и какво прави - а тя като го хвана за врата и почна да говори като него паднах ...
Добре че накрая Дживан събра смелост и каза, че искал да страдат винаги заедно - такова обяснение в любов беше, че няма на къде - ама Дамла го разбра. После се целунаха. Сладури. 

Ние няма как да видим когато някой е блокирал някого - това те си го знаят. Ако го е блокирала, то той също нямаше да я следва - нямаше нищо да излиза с двамата - но не е така. Беркер си следва Сера.
Защо тя го е отследвала в момента не знам - те си знаят най-добре какви са им отношенията, но не е задължително да има проблеми между тях.
Виждала съм и съм чела за подобни случаи, в които дадени актьори се следват после се отследват и след време пак започват да се следват.
Както вече написах в първият ми пост в темата за "Безмилостен град" - може да има много причини - понякога го правят от ревност на техните партньори към дадения човек, понякога заради глупостите на феновете на дадена двойка, която не ги оставя на мира, понякога пък просто става технически проблем или някой недобронамерен хаква профила на даден актьор или актриса и съответно му трие последователи или снимки. Това е много грозно.
Ние не знаем какво е станало - тук само можем да гадаем и да се чудим. Но това, че не го следва в момента, не означава че не поддържат връзка - по всяко време може да си пишат на лично съобщение или да се чуят по телефона ако искат.
Никой от нас не знае има ли проблем между тях или няма - съдим само по едното следвате в инстаграм - а понякога и най-добри приятели, че дори и двойки не се следват по между си там - но това не значи, че не се разбират или че не си говорят и не се срещат.
Аз не искам да дълбая в това и да си правя заключения - наскоро ги даваха и четиримата в един лайф и си се разбираха много добре.
Понякога някои фенове се хващат за какво ли не - раздуват, доукрасяват и прочие, а истината си я знаят само актьорите. Аз се надявам, че всичко между тях е наред. 

Видях също и че и Мине Тугай/ Шинис пише на Сера и се уважават. Не съм наясно много с другите кой какво прави и следва - но ако се отследват и се сърдят за глупости е детинско - но това са си просто догадки. 
За да отидеш по това време, значи държиш на този човек.
Ето една снимка на Сера и Беркер на рождения му ден през септември 2020! 

, но това далеч не значи, че не се чуват или че не поддържат връзка по между си - това си го знаят само те. А феновете и ние включително можем само да се чудим и да си разсъждаваме ...
Аз се надявам да са си все така добри приятели. Ето снимката им на излизане от търговския център - сладки и усмихнати! 

Нормално е различните хора да имат различни предпочитания, но не бива да се стига до крайности.
Аз също не пиша често - понякога просто чета и рядко се включвам. До сега само 3 пъти съм писала в тази тема.
И за напред едва ли ще го правя често, но от време на време като имам време ще пиша. Моля те и ти и другите момичета продължавайте. Ние сме фенове на Недим и Джемре и не бива да се срамуваме от това. Не бива и да спираме да пишем само защото голяма част от пишещите имат друго мнение.
така, че когато имаш възможност си пиши без да се притесняваш. 

И аз съм съгласна с написаното от теб. 

Първо Дживан как репетираше с кучето, после Дамла с трепет очакваше изповедта му, а той "Как я караш".
И за капак на всичко обръщенията на Дамла към Дживан- братле, наборе..
Важното е, че най-накрая си признаха чувствата и то по техния си начин. 

))

Препоръчани теми