Професионални серии за коса 147

• 61 719
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дами, може ли да дадете мнение за някоя система за защита на косата при боядисване, но да не е Олаплекс, че ми е много като парички в момента?

Colorplex, но olaplex нямат аналог

# 76
Аз пак да питам за добавки за коса- на Филип Кингсли или Алайв са по-хубави?

# 77
Здравейте, момичета. Предстои ми първа поръчка от рибката, за въпросната клубна карта мога ли да я заявя да дойде с поръчката и дали така (ако може) ще се натрупат точки в нея?

# 78
Здравейте, момичета. Предстои ми първа поръчка от рибката, за въпросната клубна карта мога ли да я заявя да дойде с поръчката и дали така (ако може) ще се натрупат точки в нея?

Бях загубила моята и ми пратиха нова пластика. Опишете им в коментар,че искате. Направете си регистрация,за на се трупат точките още от първата поръчка.

# 79
Благодаря

Бях загубила моята и ми пратиха нова пластика. Опишете им в коментар,че искате. Направете си регистрация,за на се трупат точките още от първата поръчка.

# 80
Да но тези точки могат да се ползват само във физическите магазини нали?  дали ще го направят да се ползват при онлайн поръчка

# 81
Да, ползват се само във физическите. Дано ги направят и онлайн.

# 82
  • София
Чета ви редовно, темата е много полезна, страхотни сте!
Имам два въпроса, първо - с кестенява коса съм, не много тъмна, мога ли да си взема шампоан или маска за оцветяване в лилаво примерно, за да ми придаде такъв отенък? Мацката в рибката ми каза, че нямало да стане..
И второ искам да си избера маска за преди измиване, косата ми е нормална, използвам Керастас Екстеншънист ( честно казано мисля, че малко ми сплесква косата в корените)  и веднъж седмично Еластисайзър. От него косата ми става разкошна със страхотен блясък, но искам и още нещо, но да не си го забърквам сама 😁 .

# 83
silence няма правила трябва много четене,но основно,ако няма протеин в състава е хидратация,ако има някакви растителни протеини и/или аминокиселини е балансиран,ако има кератин,млечен/яйчен протеин е протеинов.Може да има един растителен протеин,но да се държи като хидратация,зависи в какво количество е протеинът и какви други съставки съдържа продуктът...

medissa зависи какъв тип са ти къдриците и какъв ефект оформяне харесваш.Някои харесват въздушни,обемни къдрици,други залепнали за скалпа плътни букли...Честно казано,ако не търсиш фиксация,не си давай парите за кремове за къдрици,те са си обикновени хидратори,поддържай си косата балансирана,винаги завършвай с хидратиращ финиш и ползвай дифузер,къдриците ти ще се оформят от само себе си.

# 84
Мерси за комплиментите, момичета Sparkling Heart пораснала е доста, но сега имам да режа за изравняване на етажите, защото неадекватен фризьор ме подведе да направим пластове за обем на тънката ми коса и сега надолу липсва плътност.
Искрица май пита за номера на боята - 6.31 (бежово тъмно русо) на Пермес с 6% оксидант и 1 см син коректор.
Някой вече тества ли новия еластисайзър (лилавия) и ако да на какво мирише Grin чудя се дали ми трябва...

# 85
Здравейте, много Ви чета и още се уча. Проблемът ми е следния. Преди два месеца започнах да ползвам професионална козметика за коса. Тогава косата ми се разтягаше като ластик, когато я намокря. Купих си протеина в две стъпки на Афоджи, шампоан и маска Макадамия (deep repair), Филип Кингсли- шампоан и балсам за екстремна хидратация + Еластизайзър екстрийм, ДПШ на Лакме, Митик Ойл и реконструктора със зелен чай и кератин на Афоджи. Протеинът в двете стъпки на Афоджи го правя през две седмици. Явно бъркам някъде, защото сега пък косата ми се къса много лесно, когато е мокра. Няма никакво разтягане. Уж се опитвам да редувам протеин и хидратация, но нещо не е както трябва. Косата ми е редичка и с много тънък косъм. Откакто започнах с професионалната козметика, изглежда мноооого по- жива, но това накъсване не разбирам от какво се получава. Бих се радвала, ако ми дадете съвет.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 86
  • Някъде по Дунава
Здравейте. До сега боядисвах корени при фризьор с номера 5 и 6, близки до моя цвят. Последният път само 6. Бих искала да си купя от ЗР боя Пермес 6.8. Чудя се какъв % оксидант.

# 87
  • София
Някой да е тествал новите Керастаз за къдрокоски? Гледам доста инфлуенсърки ги наснимаха, но не съм попадала на мнения сякаш. Ако някой ги засече онлайн ще е супер ако сподели.

# 88
Пийч, аз се престраших да си поръчам еластисайзера с жасмин,но не знам кога ще дойде. Едва ли ще е по-гаден от този с розата 😁

# 89
Да докладвам и аз след нацапотването с домашния еластисайзър.  Стоях цял ден с него, след това измих с шампоан Денсифик на Керастас, след това 2минутен реконструктор на Афоджи. След това 2 мин с маската на Макадамия (от която имам огромни количества и действа при мен само след хард протеин). След като измих, сложих от новото термо за блондинки на Керастаз и тъй като ми се стори още суха по краищата от Редкен Extreme Bleach recovery крема. Издухах с въртяща четка.  Получих гъста, тежка коса. Като че ли с двойно повече косми по скалпа.
Вечерта моя си дойде и седнахме да гледаме Бригада Нов дом с Мая Савова. Моя гледа Мая и коментира- хубава жена, ама с каква пършива коса. Май екстеншъни има, не ми харесва. Защо не вземе да си ОТГЛЕДА като теб една хубава коса. Отгледа е правилната дума, защото генетично нямам никакви дадености. Това ме наведе на мисълта, че добре се справям.
Ванеса, мерси за рецептата.  Чудя се само дали да не завиша малко количеството на глицерина в рецептата на домашния Еластисайзър?
Вчера не се стърпях и си поръчах любимите Joico blonde life (Ш+Б) с look fantastic.fr. Доставката до Белгия е 9 евро, тея нищо не ми взеха. Надявам се да не ми ги изтеглят в последствие от кредитната карта.
Точих се на Еластисайзъра на Филип Кигали, но докато се вайках колко пари ще отидат, lookfanrastic -a не ми прие кода за отстъпки, така че си сядам на д-то  .

Общи условия

Активация на акаунт