Професионални серии за коса 147

• 61 705
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Silver_Mist ако говорим за конкретната комбинация,проблемът е,че си сложила протеин върху хидратация.И то силни протеинови финиши

VanessaDE  Мнооого благодаря! Hug
Тотално съм в заблуда, че точно тази серия на TIGI Bed Head Ubran Antidotes Resurrection Level 3  е протеинова.....ама кой да чете Relaxed

# 91
  • На черешатааа
Някой дали е пробвал тези продукти? https://www.arlen.bg/product/8571/podhranvashta-maska-s-argan-za … n-mask-500ml.html още търся силната хидратация

# 92
  • София
Здравейте, обмислям покупка на Olaplex продукти.
Освен 1&2 ме интересуват отзиви за 0 и 3, видях че се ползват заедно, както и за шампоана и балсама - интересува ме протеин/хидратация/балансиран ли е и какъв ефект дава?

# 93
s_v ако косата ти не е хипер изтощена/изгорена,двустъпковия ти идва в повече.
На следващо миене измий с ДПШ-а,още на влажната топла коса сложи еластисайзъра,стой няколко часа,измий...ох с какво да измиеш,хм най-добре с Макадамията и накрая сложи балсама на Кингсли,но хубаво го втрий в кичурите,даже ако не те мързи,затопли със сешоар.Постой така поне половин час,измий и сложи само хидратиращи финиши и/или масла.Дори косата ти да поувисне,ще я хидратираш здраво.
От сега нататък си следи косата и не прекалявай с протеина.Афоджи най-често веднъж в месеца

Lora с глас съм се смяла с тоя твоя мъж Grinning
Честно казано,и едно кило глицерин да сложиш,ползата е същата.Само дето няма да можеш половин ден да си измиеш косата.Маслата от първата група действат на принципа на глицерина,така че няма смисъл да го увеличаваш.Измий си косата с много топла вода,нанеси маската и я загъни с топли кърпи,вълнени шапки...каквото имаш.
Тоя Блонд лайф вече е в кошницата,стига съм го бавила Grinning

Мишчица тея дни ще тествам някои неща от серията,ще пиша за резултата

# 94
  • София
Ванеса, супер ще чакам отзив. Интересни са ми финишите и Б или М.

# 95
Момичета да ви попитам за мнение за този шампоан https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-body-maker--za-obem/sha … body-maker-300-ml

# 96
Може ли код за Рибката, ако на някой не му трябва 🤗

# 97
silence няма правила трябва много четене,но основно,ако няма протеин в състава е хидратация,ако има някакви растителни протеини и/или аминокиселини е балансиран,ако има кератин,млечен/яйчен протеин е протеинов.Може да има един растителен протеин,но да се държи като хидратация,зависи в какво количество е протеинът и какви други съставки съдържа продуктът...

Ясно! Благодаря! 🤗
От прочетеното до тук като добра балансираща серия се препоръчва L'Oréal Vitamino Color. Някой има ли списък с други балансиращи серии, за да ги съберем на едно място? 😊

# 98
Съсипах си косата .....
Compagnie de.... 6.01

Плача, хора.....

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 22:15 от Анонимен

# 99
Anastasiya.glam не видях съсипана коса. Какво те притеснява?

# 100
Коренът е оранжев.
Много по-светъл от дължини....

В понеделник съм при моята фризьорка и си слагам моята си 5.12 боя на Montibello и край.

# 101
Коренът е оранжев.
Много по-светъл от дължини....

В понеделник съм при моята фризьорка и си слагам моята си 5.12 боя на Montibello и край.
Според мен изчакай, съвсем ще я съсипеш.

# 102
А защо след като цветът е на ниво 5 си сложила ниво 6? Логично е, че точно това ще се получи.

# 103
Изчакай боята да се измие. Един месец ще ходиш с такива корени, но пък другия ще я боядисаш, както искаш. Спокойно, всички сме имали такива грешки.😔

# 104
А защо след като цветът е на ниво 5 си сложила ниво 6? Логично е, че точно това ще се получи.

Бях взела 5ца, но първо тук ми казаха, че ще стана черна с нея и второ в магазина на ЗР в Дъ мол ми казаха, че съм ниво 6 бля бляяяя и така.

А да чакам и дума не може да стане... работя с хора и всеки ден да ме виждат като ромка с тия корени - не.
В понеделник си отивам при моята фризьорка. А ако се увреди дължината - маски, терапии....

Сгреших, че се боядисах сама. И че се доверих на консултант от ЗР.

Общи условия

Активация на акаунт