Професионални серии за коса 147

• 61 714
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Anastasiya.glam, според мен можеш да го оправиш с тонер или коректор. При теб не е толкова видимо. Аз съм ползвала тонера на Лакме за много по-морковени корени и се получи. Аз съм с руса коса, ниво 11 - 12.

# 106
Според мен не е грешка, че си се боядисала сама, а че си се доверила на консултант в Рибата.
Преди години заради тях косата ми беше станала почти черна, а точно бях махнала ниво 3...
на мен са ми обърквали номер и в салон, вместо ниво 6 ми бяха сложили ниво 7 - греда, същотот като при теб беше. Сложи ми само в корените ниво 6 и нямах последици за косата. Не мисля, че ще ти се изгори косата ако еднократно сложиш боя при фризьора ти.

# 107
Да, записах си вече час.
Ще си сложа пак 5ца. А за увреждането - благодаря, Лола, че ме успокой. И аз мисля, че няма да се увреди много, защото косата ми е сравнително здрава и търпи разни мъчения. Пък и е еднократно това. 😊

Видяхте ли, че в Рибката има 20% намаление на избрани марки.
Някой пробвал ли е новия Еластайзер на Ф.Кингсли? Как ухае? Колебая му се.

# 108
Момичета, чудя се дали да взема Милк Шейк за русата и къдрава коса на единадесет годишната ми тийнейджърка? До сега не е ползвала профи козметика,пък тези нали уж са с натурални съставки..
 Мнения за серията за руса и серията за къдрава коса.

# 109
Момичета, този сешоар дали е добър?
https://www.zlatnaribka.com/elektricheski-uredi/seshoari/butikov … iotti-go-up-ionic
Гръмна ми сешоара снощи и трябва да купувам нов.

# 110
Здравейте, кой серум бихте препоръчал :
1. Серум за сухи и цъфтящи краища O.Way Nurturing Drops 50ml
2. Възстановяващ серум за изтощени краища LAKME Deep Care Drops 100 мл

Както и нещо за растеж на Косата.
Спряла съм се на%
1. Хидратиращ тоник за растеж на косата Philip Kingsley Scalp Toner 250 мл
2. Кутия Шок концентрати против косопад LAKME Active 8 бр Х 6 мл

# 111
  • Някъде там
Анастасия, много неприятно и кофти се е получило.
Не мисля, че ще я съсипе, аз също бих направила така ако косата ми стане така.
 Би ли споделила снимка на 5. 12 на Монтибело?

# 112
Пак ще питам, че никой не ми отговори-витамини за коса на ФК, Алайв или нещо друго?
Без Мерц, Ревалид или Доперхерц.

# 113
Аз си поръчвам витамини от зоя.бг и съм доволна

# 114
Anastasiya, не се ядосвай! Нищо няма да им стане на корените ти от 2-ра боя, те не са изтощени...

... но моята коса например така дърпа боя, че с 5-ца ставам гарваново черна и приятелки ми правят комплименти от рода "не съм подозирала, че ти ще си сложиш някога черна боя на косата и ще излезеш на улицата". А със 6-ца съм пак значително по-тъмна от теб!

# 115
  • София
Здравейте, кой серум бихте препоръчал :
1. Серум за сухи и цъфтящи краища O.Way Nurturing Drops 50ml
2. Възстановяващ серум за изтощени краища LAKME Deep Care Drops 100 мл

Както и нещо за растеж на Косата.
Спряла съм се на%
1. Хидратиращ тоник за растеж на косата Philip Kingsley Scalp Toner 250 мл
2. Кутия Шок концентрати против косопад LAKME Active 8 бр Х 6 мл

Серумът на oway е с класи по добър от този на лакме, а тоникът на кингсли е за по-бърз растеж, не може да бъде сравнен с ампули за косопад тъй като това са различни проблеми

# 116
Ще снимам монтибело 5.12 в понеделник, за да е реална снимка на тази основа.

Весели празници, прекрасни момичета! 🌻🌻🌻

# 117
Момичета, ако някой иска, може да се възползва

# 118
Съсипах си косата .....
Compagnie de.... 6.01
Стана това:
Скрит текст:

Плача, хора.....
Косата Ви изглежда здрава и лъскава, което е най - важно, а корените ще оправите. Не се ядосвайте Flowers Tulip
От няколко месеца си започнах да си мацотя корените с 5 на Olioseta Oro del Marocco заради появили се тук там бели косми. Ползвам оксидант 3 и на този етап се получава търсения от мен ефект, а именно моята си коса, но с прикрити бели коси.
Мélisande, ползвам Олаплекс 3, 4, 5 и 6. За съжаление не мога да Ви отговоря дали серията е протеинова, хидрадираща или балансирана. Номер 3 сам по себе си дава на моята тънка, небоядисана в дължините коса плътност и усещане за здравина. В комбинация с 4 и 5 ефектът мисля се усилва. Шампонът е изключително икономичен, буквално с две дози в размер лешник мога да си измия косата. Почиства добре, без да премива и пресушава. Балсамът има за мен консистенция на маска, усеща се плътен, а не лигав и воднист. Усещам дължините си приятно овлажнени и еластични след него. От номер 6 не съм сигурна, че виждам голяма полза и ефект. Предпочитам да използвам Нектар Термик например. С 6 - тицата на Олаплекс на втория ден след сушенето имам нужда да си намажа краищата с олио или подхранващ крем. От cult beauty съм поръчвала малък сет, който включва 3, 4, 5 и 6 в опаковки от 30 мл, което е ок за тест. Номер 0 не съм ползвала, тъй като изгледах не малко видеа, в които потребители се оплакват, че се нанася трудно. Наскоро Олаплекс представиха маска номер 8, която ми е много любопитна, но искам да разчистя малко наличностите преди да я поръчам.
djaaq1, ампулите на Лакме против косопад поне при мен не дадоха никакъв ефект против загуба на коса, така че не вярвам да помогнат за ускоряване на растежа на коса или поява на нови косми. Доста е обсъждана в по - стари теми серията Денсифик на Керастас.

# 119
Здравейте, красавици! Боядисах яйцата, опекох агнето, почти направих педикюра и ред на косата.
Измих с Joico blonde life, нанесох новата маска за блондинки на Керастас, стоях под шапка 1 час, измих, сложих 1 помпичка от Тиги лилавата топка, обилно от термото на Керастаз за блондинки и малко по краищата Редкен Extreme Bleach recovery, духнах с въртящата четка и се получи страхотен блясък. След целодневното готвене да се почувствам най-после секси блондинка! Ще докладвам утре кое е подействало по-възбуждащо на моя- агнето с лапад във фурната или блясъка в косите:smiley:

Общи условия

Активация на акаунт