Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 209
  • 544
  •   1
Отговори
# 315
А, да, Марков и той е добър. Да не забравяме, че го мислели за истински гинеколог. Smile
За мен Бинев беше добър като злодей и ми хареса да го видя на екран, не само да чувам гласа му. Wink

# 316
  • София
А като мъжко излъчване си харесвам Велислав 😍. Той ми е втори в световната класация.
Скрит текст:
след Томер Сисли / Балтазар, Ларго Уинч/. Преди беше Жан Рено, но остаря 😂😉.

# 317
  • Русе
1. Димо Алексиев, Никола Мутафов, Велислав Павлов
2. Юлиан Вергов, Наум Шопов

# 318
# 319
Поне да асистира на Романова за тази операция, защото тя за мен беше лекар номер едно вътре от хирурзите.

# 320
Уж ще е изненада, че Милошев ще носи името на приятеля си в последната серия, а вече се върти в интернет новината 😂 Едва ли Олег няма да разбере предварително 😅

Между другото, някой попадал ли е в YouTube на клипчета с моите любимци - Нора и Борис; Кая и Владо? Откривам единствено на Фотев и Нора. Ако сте открили някое друго клипче, може да го постнете 😉

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 00:31 от Selin Ozkaya

# 321
Ама разбира се Mилошев ще бъде профeсор, макар че изобщо кому е нужно да играе Grinning

Изскочи ми тази статия за емблематичните двойки на сериала, много тъпо описани Joy
https://www.vesti.bg/bulgaria/emblematichni-dvojki-v-otkradnat-zhivot-6125429

Прекратих гласуването, тъй като идва последната седмица. Резултатите:
1.Най-после Фотев да го пратят при Свети Петър - 48 гласа
2.Огнянова-Ковачев щастливи със здраво бебе - 47 гласа
3.Наков и Кирилова в очакване на дете - 38 гласа

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 16:11 от maichetoooo

# 322
Рейтънгът за 3-9 май. Най-добре представилият се епизод е 32-ри, а сериалът с най-добър резултат е Ол инклузив:
Скрит текст:
Вчера в Шоуто на Рачков са били Алекс, Гергана, Диана, Моньо и Филип:

# 323
  • София
Леле,
Скрит текст:
Humble че, защо се прекръсти? 😂
😂😂 Ей, на бургазлии не мож им зе думата 😂 Добре, че Алекс отсрами софиянци 😜

# 324
Защото в другата тема съм най-отровната от терариума😁
Нагиздих се и с нова профилна и подпис, също. 😁

# 325
  • София
Извинявам се за хейта, но това гостуване при Раков беше дъно. Пуснах да го изгледам и сто пъти съжалих. Ще спра тук, само ще кажа, че ми е жал за акторите, които трябваше да са част от тази меко казано халтура.

Допълвам се. Рейтингът е много показателен. БТВ с турския сериал е безпорен лидер, но вече и Съни бийч влиза в петнайската. Но All inclusive за мен е най-голямата загадка.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 21:04 от rosi_ta

# 326
  • София
Аз имам някакво обяснение.
Това че се ''гледа'' не значи, че се харесва. А и колко да се гледа?
Повечето хора сигурно го ползват за фон. Но да, факт е че приемника е включен и отчита рейтинг, подава сигнала.
Тъпа комедия за разпускане и никакво мислене. Перфектно за изнурения български средностатистически телезрител. Жалко е това, но изобщо не съм учуден.
А и в случая това е някакво уникално изключение от правилото, което само го потвърждава. Рядко чак толкова посредствена продукция е имала такъв рейтинг вече трета поредна година.
Но за да стане това са виновни и от БТВ, защото реално оставиха Ол Инклузив да се вихри на свобода и без конкуренция след като си спряга Съни Бийч и според мен отказаха много хора да го гледат впоследствие.

# 327
# 328
Време е да се сбогуваме. Simple Smile Наесен може да ни изненадат с нова история. Wink

# 329
И защо само 40 дена напред. Направо 40 години. 😁
Сетих се, след 40 дена ще се съберат пред Света Анастасия за помен на Фотев.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 15:07 от Кобрети

Общи условия

Активация на акаунт