Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Плевен / София
Така...относно любима фраза на Серкан....Сигурно вече знаете, че не успях да преглътна Серкан с амнезия...и по точно поведението му към Еда...той си дойде хванал за ръка Селин и нехаещ за годината, която е забравил....Той с усмивка казваше на Еда, че Селин е неговата любима....Затова думите, които няма да забравя са "Ти не си в миналото, няма те в настоящето, няма да бъдеш и в бъдещето ми."
Разачарована съм, че Селин отново се измъкна по търлъци ненаказана...не мога да простя на Айдан, че мълча за това, че Серкан е жив....и продължавам да смятам, че Серкан се държа отвратително докато беше с амнезия....а "спомнянето" му беше нескопосано....Серкан въобще не полагаше усилия да разбере истината за тази година...сляпо се довери на "същата" Селин, която си го лъжеше на лягане и ставане....и последно....В голям дълг е към Еда...
Казах си болката и изчезвам....Рекламите на ДЕК свършиха.

# 481
Ех, Марги точно тази сцена с придърпването в дъжда ме води  всеки път  до преобръщане на сърчицето ми. 😇
А, аналогичната такава  в  "Гордата Аси" ме остави до ден днешен влюбена в този сериал и Туба.🙂
Славена, голям смях пада с Робо Болат и малкия Каан.😂. Страхотно ти се получава, а и си се накиприла с много хубави нови обувки. 🙃🙂🙃

# 482
  • София
Така... любима реплика на Серкан?? Трудно мога да избера само една. Обожавам всичките му обяснения в любов към Еда. Дори онези, нескопосаните, когато още не осъзнаваше, че е влюбен, както и когато не знаеше как да изрази чувствата си. Но като че ли най-любими са ми тези двете, помня ги наизуст и се смея всеки път, когато се сетя за тези две сцени:

“Ефе замина (тръгна си / отиде си), но Серкан е тук.”

“И аз имам куче.” И последвалото: “Не, по-добре не идвай довечера. Сириус ще надуши, че си галила друго куче и няма да е доволен.”

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 00:34 от Бърборанка с розови очила

# 483
Включвам се посреднощ с любими реплики на Серкан Болат, търсих специално два момента да онагледя, но докато търсех тях попаднах и на други хубави, ще опитам да ги подредя по хронологичен ред Joy
"Изпразни басейна! Изпразни го! Хайде, бързо,бързо Joy"

"Имаме криза! Еда си тръгва."

"Енгин, предложи й нещо! Предложи й твоята позиция! Откъде да знам , просто предложи!"

"Както вървим един ден ще се събудя и ще сме женени с 2 деца"

"Не може да си истинска!"

"Ефе си тръгна, но Серкан е тук."

И разбира се обяснението в любов в края на 11еп, цитирам по памет , понеже съм я гледала тая сцена 1235577 пъти на няколко езика Joy " На теб ли ти е омръзнало? На мен ми омръзна, Еда. Постоянно си в ума ми, ти си във всяка моя мисъл, превзе живота ми , ума ми. На мен ми писна, Еда!" Heart

# 484
Страхотно начало имахме 🙂

# 485
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с добро настроение и много усмивки Wink

# 486
Добро утро! Прекрасни повторки на любими реплики Бърборанка и Мики и чудесно онагледени! Е как да не обичаш Серкан Болат! Heart Eyes
Миси, този колаж ми разтопи сърцето! Heartpulse
Сетих се за едни прекрасни думи на Керем, когато още се чудехме ask var или yok!: "Искам Ханде Ерчел да е човекът, който да остане завинаги в живота ми! 🦋💙
Прекрасен ден да имате! 💗
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! 💐

# 487
Добро утро, момичета! 💛
Включвам се с любима реплика на Серкан, макар и късно вече ..

Трябва да почувствам, че когато ме погледне вътре в нея всичко се топи. Трябва да видя как отклонява очи от вълнение, докато се старае да не се поддава на вълнението. Трябва да забележа как сърцето й започва да бие силно, докато се опитва да запази спокойствие. В дъха й, в гласа й, в аромата й, дори във вените й... Трябва да почувствам тази любов. Да, трябва да почувствам, че всичко в нея трепери, дори когато произнася името ми.

Имам и други любими, но вие сте ги споменали вече... 💛

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 08:16 от Есенна магия*

# 488
  • Пришълец
Ако имаме именички да се чувстват поздравени Kissing Heart

Много хубави реплики сте припомнили, всички различни неща носите. Магия, в тази са  Nature Fire
Нинче, от една "порода" сме с теб Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ми харесваше някога Аси, е, не следя изявите на Мурат и Туба поотделно, но бяха страхотен тандем и те.
А репликата на Серкан: "Докато те има теб, само ти ще бъдеш" е едно от най-най-хубавите неща, които изрече Heart

# 489
Добър ден, прекрасни !☺🌷❤🍀

Честит празник - Гергьовден! Ден на храбростта и Българската армия ! Нека Свети Георги ни дава надежда, сила и воля във всяко изпитание.Животът е хубав, ако човек не се страхува  ,бори се смело и отстоява щастието и любовта си ,за да бъде  победител !

Песен за Гергьовден

" Свети Георги ще помолим
С нас по пътя да върви
Свети Георги тебе молим
еее...
Дай ни сила
С нашата орис
Пак да се преборим."

Flowers Hibiscus Честит имен ден на всички момичета празнуващи днес ! Бъдете здрави,силни,благословени и носете това победоносно име с гордост!

Flowers Hibiscus " Почукай на вратата ми". Всичко започна толкова необичайно - с поставянето на белезниците на Серкан от Еда. Колко нелепо ! В такава хем комична, хем абсурдна ситуация. Как се вбеси Серкан и не можеше да повярва,че му се случва такова нещо.Но когато белезници поставя толкова красива млада  студентка изглежда   ситуацията не е толкова непоносима. И сякаш СЦ още в тези начални моменти закопчаха с "невидими белезници" почитателите на сериала.

Flowers Hibiscus Доста забавни и комични моменти имаше в някои  серии/ най-вече в началните/. Наистина СЦ в тях, проявиха невероятно чувство за хумор. Една такава сцена беше когато Серкан се хвърли в басейна , за да спаси Еда, тъй като си мислеше, че не може да плува. Без да се замисли Серкан смело скочи да хване
годеницата си , а и колко му хареса да я държи в ръцете си. А на всичкото отгоре бяха поканили като двойка Селин и Ферит на гости. И така около басейна се озоваха Айдан, Сейфи, Айфер , Селин и Ферит,които бяха изумени и  учудени от гледката.

Flowers HibiscusВ хода на сериала обаче тези очарователни , забавни и комични ситуации, които ни караха да се залеем от смях намаляха. Минахме през подтискаща усещанията драма / загубата на памет/ , стигнахме до криминале , и после пак стана тъжно и тягостно/ болестта на Серкан/.
Позагуби се свежият и неподправен  хумор в ромкомедията, а това се чувства от зрителите. Би било чудесно в предстоящите нови серии/ засега пишат за 13 / да се върнем към първоизточника на смешните ,непринудени ситуации, в което според мен се състои чарът и привличането  на  сериала. Защото това е различния съвременен турски сериал в жанр ромкомедия , в който се преплитат много чувства  - на смях, на забавление, на мъка и страдание, в началото на ненавист , която прерастна в любов. За успеха на сериала безспорен е приноса на двамата актьори, изпълняващи главните роли - Керем Бюрсин и Ханде Ерчел. Забележително е израстването като актьорско майсторство  на Ханде в тази и роля.Явно доста се е потрудила и постарала. Важно е разбира се и с кого си партнира - в случая с Керем нещата им се получиха , да влезнат в ролите си и съвсем достоверно да ги изиграят. Промяна има и във визията на Ханде - поотслабнала, красива и сексапилна, за което също се искат доста усилия.
Керем Бюрсин е доста различен и нетипичен турски актьор. Не съм го гледала в други роли. Но тази роля на Серкан Болат сякаш му приляга. Макар че самият актьор е заявявал в интервюта, че Керем като човек  е доста различен от г-н Болат. Точно в това се състои майсторството - да влезеш в кожата на героя по доста убедителен начин. Невероятно е чувството за хумор на актьора ! Как само с жестове,мимики, гримаси, пози, езика на тялото  и др. средства на невербалната комуникация успява без думи да придаде толкова богата палитра от чувства. Това е изкуство , за което безспорен е неговият талант , но и труд , работа да изгражда настоящата си роля.
Не знам какви ще са бъдещите творчески проекти на двамата актьори , но бих се радвала да ги гледам отново като  тандем и в други проекти, а още повече бих се радвала да се запазят като   житейски тандем.

Flowers Hibiscus За любима фраза - много са в сериала, а и досега в коментарите бяха цитирани много от тях. Според мен " Никой освен мен не може да те докосва .." . В 11 епизод - признанието " Лудо влюбен съм в теб !". Серкан си призна и подкани Еда , а ти какво изпитваш към мен ? Очакваше от нея да се разкрие, но нашето момиче забави топката....Това поизнерви г-н Болат , но пък първото признание от Еда дойде под формата на целувка , което донякъде го задоволи за в момента.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 11:00 от akvamarin007

# 490
  • София
Честит Гергьовден, мили съфорумки!
Нека св. Георги да ни закриля и да ни дарява с много здраве, успехи и мир.

А нашите любимци да продължават в същият дух да се обичат, да се развиват професионално и да не спират да носят радост от екрана и от личният им живот.

# 491
Честит Гергьовден! Relaxed

Тази седмица е голяма суша покрай нашите. Не съм свикнала, да е толкова спокойно. Smiley

# 492
  • София
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Честит Гергьовден, момичета!!!
На тези от вас, които празнуват имен ден днес, честито!

Нося ви още една любима моя сцена...

И ви поздравявам с мелодичната песен на Башак, посветена на сериала и на ЕдСер. Heart

Марги, днес ред на какво е според списъка на Туитър?

# 493
След думите на Керем да ви споделя и тези на Ханде:

След тях им пожелавам само взаимно щастие! Много ме радват! Heartpulse

# 494
- Господин Бюрсин, госпожице Ерчел, какви са вашите творчески планове?
Усмивки и дългоочакван отговор.
- Количка, креватче, памперси, недоспиване, целувки и много любов. Изчерпателни ли бяхме? Приятен ден. Празнувайте.

Така е. Който спал, спал. Следва домашно кино и ослушване за детски смях и плач.

Общи условия

Активация на акаунт