Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Пришълец
Съгласна съм с теб, Марги. Много са забавни сцените, но и аз не съм съгласна, че това е начина да помогнеш на някой да си преодолее страха или пък да накараш двама души да прекарат време заедно. Това и аз не го одобрявам, но пък не мога да не кажа, че ми беше много смешно. 😀
Точно. Не е това начина и като бягат от първоначалния замисъл се губи реализма. Така и не свикнах, че задълбават в драмата много, а после излизат от нея по възможно най-нелепия начин (лично за мен). Те сц са омесили хубаво плод и зеленчук, но да гледат на драмата от забавната страна на нещата, както казах не успях да свикна... Дори с връщането на паметта на Серкан се оляха Smirk
Не ми обръщайте внимание, мрънкам си Stuck Out Tongue Closed Eyes

Гости, избързваш с тъжните моменти, но нищо - дали днес или утре не е важно Wink

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 17:25 от Маргарита Н.

# 511
# 512
  • София
Това Керем ли е момичета?  

Джанер вече е опериран и е в болница...

А Малдивите все още ни нипомнят за себе си...
Една "Спяща красавица, на залеза на слънцето"

# 513
Благавест на първата снимка е Джанер, а последната е от друга почивка. До Малдиви през 2019 може би.
Edit: От 2017 е.
https://www.instagram.com/p/BXQoMdeB2c3/

От стори на Ханде. Simple Smile
https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2567718305532168580/

За който няма инстаграм.
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1390332740139200515

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 19:46 от midnight__sun

# 514
Здравейте момичета първо благодаря за новата тема , покрай тези празници забравих да влизам в групата и като погледна вие сте изписали цяла стара тема и сте направили нова. Поздравявам ви от сърце.
Знам че лично не се познаваме феновете на сериала, но всички вие които коментирате ви чувствам като близки радвам се че ви открих в форума и коментираме и публикуваме всичко свързано с Керем и Ханде. Видях новата снинка на Ханде както винаги е прекрасна и естесвена. С нетърпение очаквам новия сезон , надявам се на ни изненадат приятно и втори сезон да УАУ по-добър от първи.

Това май също някакви нови снимка да не се задава нова фотосесия?

Искам да ви споделя  за Великденските празници получих най-готиня подарък знам за някой ще е банално но за мен е много хубав и скъп. Една моя приятелка ми подари турското списанието HELLO с новогодишния специален брой на Ханде и Керем . Мака че не разбирам турски аз си се радвам на него . Споделям ви вече публикувани снимки но вече от личното списание , а не тия дето са нета.

Поздрави и бъдете здрави.

# 515
  • София
Слънце    

Днес тъкмо се оплаквахме, че ХанКер са ни забравили, но Ханде ни опровергава.

Качила е тази прекрасна снимка, на която е написала  "НИЕ"...
Как влюбено танцуват нашите ангелчета.

Това предполагам е от партито по повод 2-рата годишнина на Гамзе и Джанер.

Ето я роклята преди партито....

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 20:05 от БлагаВест

# 516
Хубави фотошопи какво да кажа.Видяхте ли какво е писала Мелис?
Чак мен ме досрамя! Малко уважение да имат
към личното пространство на хората много грозно.
Но простотията не ме гърми грам.

# 517
Кой фотошоп и какво е писала Мелис?

# 518
Ей, хора, всички явно забравихте, той ми е брат. Не ни тагвайте в секси глупости, моля.

# 519
Натъкнах се на тази снимка от лайф чат на двамата , искам да попитам това наскоро нов лайф ли е или е старо тяхно интервю

# 520
Любим момент, любима фраза... не са една, две! Прехвърляйки ги и четейки вашите напълно споделям това на Магия!
На имениците от групата честит Гергьовден!

# 521
  • София
Имам едно дълбоко подозрение, момичета, че Керем не е в Турция.   
Ханде ни мята по черешите с постове. Не случайно я попитаха дали наистина Керем е в САЩ. Тя отговори, че не е вярно. Но ако трябва да сме честни, много не и вярвам. Тя така убедително ни подхлъзваше и когато я питаха има ли връзка с Керем.  Но него все пак го няма. Сторито му в инстаграма е изчистено, не е активно. 
В туитър хората питат много сериозно Керем нердеее.
Понеже на Ханде визите се забавиха и това провали нейното пътуване. Наближава 17-ти май, когато трябва да се съберат за началото на снимките за 2-ри сезон. Затова предполагам, че може би само Керем е заминал. Но го прикриват. Един от известните им анализатори също се пита, "Какво крият Ханде и Керем"?
Скоро ще се разбере.

# 522
Любим момент, любима фраза... не са една, две! Прехвърляйки ги и четейки вашите напълно споделям това на Магия!
На имениците от групата честит Гергьовден!

О, чудесен момент , за мен специално  беше като дежа вю това придърпване Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye , напомни ми неща от преди години Heart Eyes
Ако Керем е в САЩ , не виждам причина Ханде да го крие . Що се отнася до соц.мрежи , нищо не му пречи да е в Занзибар , а да пуска снимки от Долно Уйново от преди ''Х'' години  . Сигурно си почива или има някаква работа .

# 523
  • Кърджали
Ами има право човекът да иде да види семейството си, без да е нужно хората да знаят.
Това в Туитър е луда работа, Йок днес Керем е слушал тъжна песен, знапи са се разделили, затворил се е вкъщи, не влиза в интернет.
Та и разбирам зашо Мелис Бюрсин е реагирала с такъв пост. То понякога се минават всякакви граници. Хубаво фенове, хубаво обипат уж, ама оше малко ще искат и камера да си сложи в къшата инда предава 24/7 какво прави, давайки обяснения защо го прави, как го прави и защо не го прави иначе.
И аз съм му фен, ама живота не попва и не свършва с него и с ХанКер.

Иначе липсват ми, хайде да почват снимките, да има снимки, стоеита, нешо да се разтъжи малко човек.

# 524
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, защото си бях дала малка почивка, но от време на време влизах в темичката да ви чета. Много ми хареса начинът, по който двамата потвърдиха връзката си Heart Толкова се бях развълнувала! Новите снимки на Ханде за Nocturne са повече от прекрасни, а тя самата е тоолкова красива. На мен много ми харесва с бретон, така че бях очарована от промяната. Heart Но все пак, на хубав човек всичко му отива.
Между другото Мелис не следваше ли Ханде в Инстаграм? Защото забелязах, че вече не я следва.

Гледам, че има много обидени от думите на Мелис фенове, които смятат, че нещо е станало, но ако има нещо такова рано или късно ще се разбере.
Надявам се Керем и Ханде да са много, много щастливи заедно и след ,,Почукай на вратата ми" да ги видим в друг, различен проект. След всичката слава, която придобиха по света съм сигурна, че имат много предложения. Heart
Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт