Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Имаме зададена тема за деня, всеки може да оформи поста си така, както прецени. Според мен не е важно дали ще се повторим или потретим. Важно е всеки да сподели емоцията си. Така или иначе го правим по различен и уникален начин. Всяка има своя почерк. В момента много от момичетата “ги няма” или просто не пишат толкова често, затова всеки, който се включи в тематичните дни, го чета с интерес, без значение дали е споделил нещо, което се доближава като информация до мой или чужд пост. Heart

# 541
  • Пришълец
Тъжни моменти има много, но тези са, които ме просълзиха...

Когато Еда разказа на Серкан подробности около инцидента с родителите ѝ

И пред камината. Тя страдаше от отношението му и това, че не я помни, изтрил е последната година от живота си макар и не по свое желание. Той пък с объркани мисли и чувства - убеждават го в едно, но изпитва друго и се лута между минало и настояще...

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 15:52 от Маргарита Н.

# 542
  • Кърджали
Марги, и аз се си спомних за сцената с камината, беше ми много въздействаща, но това постоянно питане на Еда " спомни ли си " някак си ми развали емоцията. Да, разбирам я, но...
За тази сцена, когато Еда разказа за родителите си също беше много емоционална.
Уф бе, толкова много сцени има, че трудно е да избера дори 5 от тях

# 543
След изчерпателният и онагледен пост на БРО, аз мога да ви предложа две тъжни клипчета

превод на песента..
Скрит текст:

"Сърцето ти ме помни"

Щастливи и тъжни моменти събрани в едно...Като живота ни....

Е не, гледам и пак се наежвам на Серкан. Избягвам да си пускам сцени от 29 епизод до връщането на спомените му. Не искам да си припомням поведението му и всичко, което наговори на Еда. Само като се сетя как претрупаха накрая и.... Rage

# 544
  • София
Момичета, трогнах се от поста на Гамзе в туитър.  Какъв баща си, може да се разбере от реакцията на едно невинно дете.
Такива са истинските неща от живота.  Ако има качествени сценаристи в Турция, винаги могат да се възползват от такива простички неща и да сътворят реален сценарии, без фантасмагории. И съм убедена, че той ще се гледа с огромен интерес, защото ще засегне теми, които са близки до ежедневието на всеки обикновен човек. Очаквам сценаристите на СЧК да се стегнат и да сътворят един шедьовър за вторият сезон. Има толкова много идеи, които могат да взаимстват.

Цитат
„Мави плака цяла нощ, когато осъзна, че татко не се е прибрал и му се обади в 6 сутринта. Сега отивам да взема Джанер, тя ще бъде много щастлива да го види“

# 545
  • Плевен / София
Скрит текст:
След изчерпателният и онагледен пост на БРО, аз мога да ви предложа две тъжни клипчета

превод на песента..
Скрит текст:

"Сърцето ти ме помни"

Щастливи и тъжни моменти събрани в едно...Като живота ни....

[/spoiler]

Е не, гледам и пак се наежвам на Серкан. Избягвам да си пускам сцени от 29 епизод до връщането на спомените му. Не искам да си припомням поведението му и всичко, което наговори на Еда. Само като се сетя как претрупаха накрая и.... Rage
+1
БРО, това, което написах беше с най добри чувства и усмивка, а не като упрек....Хронологията беше много добра....Извинявай, ако съм те засегнала...

# 546
  • София
Гости, не си ме засегнала, ни най-малко! Напротив. Усетих положителната оценка в коментара ти. Hug Постът на Магия ме мотивира да споделя мнението си, защото звучеше така, все едно съм взела думата на другите момичета. А не усещам нещата по този начин. Simple Smile Е, в крайна сметка темата е място, в което всеки споделя свободно, това сме го коментирали вече. Така че приемам забележките и критиките с усмивка, замислям се и се поправям, ако преценя, че съм сгрешила. В конкретния случай не мисля, че съм в грешка, затова обясних как стоят нещата за мен. Wink

# 547
  • София
Започва излъчването на нашият сериал в Италия.  Пожелавам им успех.

Ето и техният трейзър дублиран на италиански. Не звучи никак лошо. Ще се излъчва по Canal 5

https://twitter.com/dedikoducucocuk/status/1390601133752782848

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 15:12 от БлагаВест

# 548
# 549
На нищо не съм плакала в този сериал,но много харесвам сцената преди първата истинска целувка когато му чете от Малкия принц ,а той беше с треска от температура без дори да е болен.
Ами за мен Мелис е права защото някои хора излизат извън граница от маниакалничество

# 550
Бижутата на Ханде за новия сезон на серияла
https://twitter.com/delenaeternity1/status/1390654258907856899?s=20

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 17:17 от sani1212

# 551
# 552
Тези бижута ми се виждат същите като тези от първия тийзър преди 1г.

Дублирането на италиански звучи страхотно Heart Eyes , за разлика от испанския, където е пълна скръб Joy

Не си спомням да съм плакала на сцени и като цяло тъжните моменти сте ги изброили , няма чак толкова много опции...
Но например ето този момент от 16еп. ми беше много силен:
"Разкажи ми за деня, за който съжаляваш най-много (в който си наранил някого много), после ми разкажи за най-тъжния си ден, след това разкажи за най-щастливия си ден."

От 6та минута
https://youtu.be/cc1iCqNMRrc

# 553

🥰 Още един любим момент! Еда и Серкан заедно в офиса. Серкан в ролята на учител на талантлива ученичка. Тя възхитена от него и неговия размах и харизма! Той, очарован и пленен от нейната смелост, талант и красота! Двамата се откриват и се радват един на друг! Спонтанната Еда го прегръща в знак на благодарност и радост от оценката на Серкан! На него му харесва тази близост, макар да не я очаква! 🥰

😭За най-тъжна сцена: аз се разплаках и даже хлипах на летището, след прощалното писмо на Еда, когато Серкан осъзна, че няма да я спре, защото няма билет. От това свръхнапрежение припада, а Еда усещайки със сърцето си нещо лошо се връща от ръкава на заминаващите. Виждайки падащия Серкан, така се затича към него, че аз почувствах сякаш е реална случка това. Не знам как да го обясня, но си поревах порядъчно. След това на новата серия, гледайки пак тичащата Еда нямах спряна буца на гърлото, но на предната серия изживях безнадеждното чувство на Серкан - "загубих я завинаги" и необяснимата болка на Еда, която я накара да се върне! 😢😥
Иначе съм съгласна с всички моменти, които сте споделили.

🍓Малко плодово-зекенчуков микс накрая за приятна вечер!

# 554
На бързо, че сме на почивка и обхватът е дефицит Wink
Инфо Wink
През 2-ри сезон Еда и Серкан ще станат родители. Обещават ни сладки, забавни и хумористични сцени.
Плакатът за сезон 2 ще бъде пуснат в края на май, а в началото на юни ще имаме и клип-промо на сезона Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт