Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Магийка, Честит рожден ден на най-скъпото нещо в живота на една майка, детенцето.
Пожелавам здраве, безоблачно и щастливо детство. Нека най-хубавите приказки за него започнат да се сбъдват от сега нататък.

Керем е отбелязъл в сторито си старта на СЧК в Италия.  На добър старт!

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2568906589956334634/

Ето как е отговорил Керем на една фенка в социалните медии

Скрит текст:
Nana: Знам, че правите детоксикация в социалните медии и това е много полезно за вас и вашето психично здраве, но не забравяйте, че ви обичаме, липсвате ни и винаги ще бъдем тук за вас.

Керем: Много ви обичам !!! От време на време трябва да правим детоксикация в социалните медии
.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 11:30 от БлагаВест

# 571
Магийка, да е живо и здраво юначето ти!

# 572
:
              Здравейте романтични Момичета,

Най-накрая и аз да се включа и да напиша нещичко, съжалявам, че напоследък не ми беше
               възможно да участвам в темата, но всичко, което сте написали го прочетох най-накрая.Доста-
               вихте ми страхотно удоволствие, много се смях на някои постове изгледах всички клипове,
               които сте публикували, всички снимки и цялата публикувана от вас информация,
               благодаря ви, че правите живота ми по-шарен и интересен. Имах да наваксвам цели 2 теми,
               че и отгоре, но успях и съм доволна, че ви настигнах.JoyHeart
               Гости, благодаря ти за хубавите клипове, за това как представяш всеки епизод, страхотна си.Flowers Hibiscus
               Магийка, всяка сутрин ни поздравяваш с чудесни любими гифчета и снимки, благодаря.Flowers Hibiscus
               Славена, много ми хареса поста с бебето Каан и робот Болат, много се смях и направо ми оправи
               настроението за дни напред, като се сетя и пак започвам да се смея, благодаря ти.HeartFlowers Hibiscus
               Сега да премина на любимите моменти, ами какво да напиша това, което сте публикували вие
               съвпада на 100% с моето мнение, нямам какво повече да добавя. Любими епизоди 3 - годежа,
               5 - Анталия, 7 - рождения ден на Серкан, 12 - началото на любовта, 28 - Любовта е във въздуха.
               Натъжих се много на 14 еп. когато Серкан разбра за родителите на Еда и на 29 еп. когато се върна
               с амнезията за ръчичка  със Селин, направо обезумях. Беше ми много тъжно, макар да знаех,че
               в края на краищата ще си върне паметта и всичко ще си дойде на мястото. Не мога да понеса
               страданието на хората, затова ми идва в повече.
               Поздравявам всички, които празнуваха този месец, макар и на патерици, но при мен така се случи.
               Пожелавам на всички цветя, Ирка, Мира и други ако има да бъдат здрави, весели и щастливи, да
               могат да сбъднат мечтите си.HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
               Магийка да ти е живо и здраво синчето, много да ви радва и да се гордеете с него, да има едно
               безоблачно детство.BalloonFlowers Four Leaf CloverHeart

Желая хубав и усмихнат ден.Smile

# 573
  • Плевен / София
Така ....да си кажа и аз любимите епизоди...4 нали?
Номер 1 Първи епизод...с който залепнах за сериала въпреки ядовете с робота и амнезията му

Номер 2 11 Епизод....Вопълът на Серкан, че му е писнало, но е влюбен и най после си го призна...

Номер 3 19 Епизод....Пияният Серкан искащ си Еда и когато тя дойде Селин пусна бомбата за родителите и...

Номер 4 28 серия...За съжаление както казват "много хубаво не е на добре"...Серкан тръгна за Италия, каза силни думи....но....

Както виждате всичко любимо ми е до 29 серия...Вече знаете защо...
Както виждам в Туитър инициативата за всеки ден по нещо различно от сериала е добър повод да си припомним сериала и аз спирам с моя преговор...още повече, че от понеделник ще бъда само с телефон и повече ще ви чета отколколкото ще коментирам...

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 12:43 от gostenka68

# 574
Магийке, да ви е жив и здрав малкият рожденик и много да ви радва! Hug

Wink

# 575
  • София
Гости, едно огромно благодаря за целия труд който положи за да ни припомниш всичко, което се случи през първият сезон на СЧК.
И аз като теб харесвам всички серии до 29-та. Във всяка имаше по нещо и весело и тъжно. Чакам си вторият сезон, с нескрита надежда за нещо много по-добро.

Една новина относно нашето момиче Бамби!

https://www.riri-nano.com/2021/05/hande-ercel-wins-lawsuit-for-insults.html

Hande Erçel печели дело за обиди по отношение на външния й вид!

Цитат
Както се случва на почти всички публични личности, Ханде Ерсел не е освободена от хейтъри в социалните си мрежи и с един от тях дори е имала повече от думи. Известно е че се сблъска с турски инфлуенсър, срещу когото заведе дело пред съда, тъй като твърди, че има „лице на хляб“. Точно днес успяхме да разберем първата резолюция на делото, която е в полза на туркинята. Акаунтът на Alp Kılınç в Instagram е спрян и той ще трябва да плати около 23 000 € за коментарите си. Най-любопитното в цялата тази афера е обосновката, дадена от адвоката на подсъдимия, твърдейки, че нараняването на актрисата никога не е било намерение на инфлуенсъра. „Тъй като хлябът "Баслама" е популярен хляб, т.е. благословия, използването на този израз никога не е имало за цел да обиди г-жа Ханде“, уверява той. По-нататък той заявява, че целта на тези коментари е, "Да се сравнява красотата на лицето на Ханде Ерчел, което е известно на всички, по хумористичен начин“.

# 576

08.05.1997г. Честит рожден ден на Еда ,най- любимият ми женски герой.

# 577
Здравейте ,момичета !☺❤🌷🍀

Магийка, честит рожден ден на синчето ти ! ☺❤🍀🍕🎂⭐ Да бъде  здрав, щастлив и благословен ! Безгрижно детство с много забавления и весели игри !

Специален поздрав за рожденника  с песничката  " На рожден ден ела !". Тра ла ла , тра ла ла , на рожден ден ела ....
https://youtu.be/dKesK9lWnQw

Flowers Hibiscus Честит рожден ден и на прекрасната ни героиня Еда Йълдъз! ❤🌷 Да и пожелаем да бъде много щастлива със Серкан , да  изживеят още много романтични и вълнуващи моменти двамата заедно ! Скоро младоженци да ги видим , а след това и родители !
Отправям пожеланията за рожденния ден на Еда  сякаш го правя за приятелка , която е чувствам близка до сърцето си. Ето такова
невероятно е  въздействието на героинята.

Flowers Hibiscus Любимите моменти в сериала...Да , признавам си наистина са много. Момичета, вие вече сте ги  споделили повечето и моето мнение  не се различава. За протокола :
1. Епизод 1 - запознанството.Всичко започна случайно, различно , комично с поставянето на белезниците.

2. Епизод 3 - фалшивия годеж. Зараждащия се интерес , любопитство между Еда и Серкан  и чувствения им танц като двойка  вечерта на годежа.

3. Епизод 7 - рождения ден на Серкан. Късно вечерта подаръкът на Еда "целият свят ". Когато двама души се влюбват / макар и да не го съзнават и все още признават/ " светът е за двама".

4. Епизод 11- признанието  на Серкан.
За да спре и задържи момичето , което харесва на влюбеният Робот Болат му се наложи да направи много различни и нетипични неща за него. Да каже на любимата " Не тръгвай !" , а после да избухне с "Лудо влюбен съм в теб !". Толкова  естествени думи за обикновен човек, но колко затрудниха и измъчиха Серкан.

Момичета, спокоен и хубав съботен ден !❤

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 13:22 от akvamarin007

# 578
Ясемин е изпратила това на Гамзе, за да я поздрави за Деня на майката,
 а Гамзе качи история, в която и благодари и я поздравява.

нова

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 15:10 от sani1212

# 579
  • София
Lollipop Здравейте, момичета! Lollipop

Първо, честит рожден ден на празнуващите - на мъника на Магия, да расте здрав, безгрижен и много щастлив, и на прекрасната ни героиня Еда Йълдъз, с пожелание през новия сезон да я очакват предимно усмивки и незабравим хепиенд! Balloon

Относно днешната задача... имам любими ЕдСер моменти във всеки епизод, но ми е чок трудно да избера любими ЕдСер епизоди. Затова ще посоча тези, в които имам най-много любими ЕдСер моменти, като ще ги карам в хронологичен ред:

1. Първи епизод, който ме заплени и зариби по сериала.

Обожавам първата (“не заслужаваш да знаеш името ми”) и втората среща (“коя си ти”, след като Еда сложи белезници на Серкан и му показа, че е отличен шофьор) на ЕдСер. Обожавам сцената, когато се качваха пеша, Серкан се задъха и Еда разкопча ризата му. Обожавам импровизираното “аз съм приятелката ти” и обяда с белезници, сцената в офиса, с любимото ми “ти си безчувствен робот”, случайната им среща в самолета, начина, по който Серкан успокои тогава Еда, после как я придърпа към себе си и я нарече “моята ягодка” пред Селин и Ферит. Обожавам предложението му за договор за годеж и шамара, който отнесе от Еда. И така... до самия край, когато Еда го целуна и приказката официално започна. Simple Smile Обожавам всичко в този епизод. Много силен, вълнуващ и изпипан старт беше!

2. Епизод 5 - добре дошли в Анталия!

Мисля, че всяка секунда от този епизод ми е любима. Но най-много обичам края, когато Серкан хвана Еда за ръка и я поведе към морето, вдигна я на ръце, качи я на лодка и заедно отплаваха към залеза на фона на Gold. Тогава си свалих песента и се зарекох, че тя ще бъде моят първи сватбен танц. Всичко в тази сцена беше просто перфектно - цветовете, облеклото и на двамата, погледите им, музикалният фон...

3. Епизод 11 - най-дългоочакваното признание.

Минахме през много, докато стигнем до Серкановото “лудо влюбен съм в теб”, но си заслужаваше. Този епизод беше много силен, макар и изпълнен с моменти на сбогуване и тъга. Разговорите между двамата бяха смислени и дълбоки. Като започнем от самото начало на епизода, когато Серкан показа коя избира и Еда го целуна по бузата (любима моя сцена по принцип), продължим с песента на Башак в колата, с разговорите им в офиса и в къщата на доктора, стигнем до вечерта, в която Серкан беше с треска и Еда му чете откъси от “Малкия принц”... и така до самия епичен финал на епизода.

4. Епизод 38 - най-после заедно след всичко.

Макар и тъжна, сцената на летището ми е любима. Начинът, по който сърцата им туптят като едно, е удивителен. Епизодът е наситен с прекрасни ЕдСер моменти - когато научиха в болницата, че детето на Селин не е от Серкан; когато си направиха татусите; танцът под дъжда; страстното сдобряване в апартамента на Серкан; бягството на Еда и Серкан с мотора; Мистър и Мисис Смит преобразяването и открадната целувка в къщата на “вдовицата”.

Ами това са моите топ 4. Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 19:58 от Бърборанка с розови очила

# 580
  • София
Керем също не е забравил да честити рожденият ден на Еда!    

Цитат
Честит ражден ден Еда Йълдъз!  Толкова се радвам, че те имам...

Яко се смесиха плодовете със зеленчуците      

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 17:26 от БлагаВест

# 581
След много чудене най-накрая избрах, защото са седем най, най-любимите ми епизода.
започвам с 5 серия - Анталия

след това 13

23 е следващата ми любима

27 - истинският годеж

# 582
  • Плевен / София
В денят на любимите епизоди аз ви казвам "довиждане"...Ще ви чета, когато мога ще пиша кратко от телефона, но в емоциите и вълненията на Еда и Серкан винаги ще бъда с вас....

Целувай ме както искаш да бъдеш обичан

превод на песента
Скрит текст:
Целуни ме

Заживей с мен.

Обгърни ме.

Прегърни ме.

Легни до мен

и ме задръж в прегръдките си.

Сърцето ти е срещу гърдите ми,

a устните ти са притиснати до врата ми.

Умирам за очите ти,

но те все още не ме познават.

И това усещане, ще го забравя,

защото сега съм влюбен.

Целуни ме сякаш искаш да бъдеш обичана.

Искаш да бъдеш обичана.

Усещането е сякаш съм влюбен.

Влюбен съм.

Заживей с мен,

аз ще бъда твоята закрила,

а ти ще бъдеш моята дама.

Създаден съм, за да стопля тялото ти,

но съм студен като бушуващ вятър,

затова ме задръж в прегръдките си.

Сърцето ти е срещу гърдите ми,

a устните ти са притиснати до врата ми.

Умирам за очите ти,

но те все още не ме познават.

И това усещане, ще го забравя,

защото сега съм влюбен.

Искаш да бъдеш обичана.

Влюбен съм.

Да, изпитвал съм всичко...

От омраза до любов,

от любов до похот,

от похот до вярност.

И предполагам, заради това съм те познал,

така че ще те държа близо, за да ти помогна да им се отдадеш.

Искаш да бъдеш обичана.

Влюбен съм.

Искаш да бъдеш обичана.

Влюбен съм.

# 583
Минавам да оставя Керем! Просто Керем!!! 💗

# 584
  • София
Момичета, аз съм в недоумение!  Какво иска да ни каже с това, Ханде? 

Общи условия

Активация на акаунт