Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, аз съм в недоумение!  Какво иска да ...
А сега де? За всеки случай няма да е това което си мисля 🤔

# 586
  • София
Славенче, не вярвам да са подписали. По-скоро ни намеква, нещо в този смисъл.
Ах тези ХанКер.  Толкова са непредсказуеми и самобитни. 
Сега пък гледам, че го е премахнала от сторито си....

# 587
На мен не ми излиза да е споделила нещо такова..

# 588
Ех, колко щеше да е хубаво, ако беше истина, но не е. Някой фен си е поиграл и го е направил, а снимката е взета от интернет.
Момичета, аз съм в недоумение!  Какво иска да ни каже с това, Ханде? 

# 589
Благавест,  не знам. Тези двамата са непредсказуеми, но си мисля, че е твърде рано. По скоро да не са тръгнали на някоя сватба.
Магия, здраве и весели игри на твоето момче!
Язък, пак се подведох 🤣😂

# 590
  • София
Благавест,  не знам. Тези двамата са непредсказуеми, но си мисля, че е твърде рано. По скоро да не са тръгнали на някоя сватба.
Магия, здраве и весели игри на твоето момче!
Язък, пак се подведох 🤣😂
И аз си мисля, че не са подписали. Чудя се и друго, как евентуално могат да направят монтаж, като използват нейния профил. Възможно ли е това. Защото тя може да ги съди.

# 591
Възможно е ,БлагаВест, феновете са способни на всичко... много често така споделят неща, които не са всъщност постнати от Керем или Ханде. Аз за това винаги проверявам.
Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Днес беше перфектен ден за нас, изпълнен с много усмивки и обич! ❤
Аз искам да честитя и на нашата Еда Йълдъз, момичето, което ни показа, че трябва да бъдем силни и независими! ❤
Красотата не е в лицето... красотата е
 светлината на сърцето!

Тя оставя малък блясък където и да отиде, а в усмивката й аз виждам нещо по-красиво и от звездите.

# 592
  • София
Прекрасна е Ханде. Невероятни снимки с този тоалет. Розовото много и отива.  

Честит рожден ден на най-красивото момиче - фея,  Еда! 

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 23:10 от БлагаВест

# 593
Магийка , късно се включвам, но няма как да пропусна да честитя рождения ден на моя зет Joy, да е жив и здрав, много щастлив и безгрижен , нека да се наслаждава на ергенството още малко JoyKissing HeartKissing HeartKissing Heart

С Гости и Бърборанка сме се нацелили на 75% с любимите епизоди в топ 4.
И моите са 1, 11, 28, 38. Няма да ги описвам, защото вие сте се справили чудесно,  обаче между тях слагам и 26ти епизод - двамата се ревуваха през цялото време, видяхме как Еда изхвърли Балджа по гол гъз Joy а след това прекара нощта със Серкан, после уж имала нужда от време бля бля, викам си ей сега отиде още 5 серии ще се прави на недостъпна ,а тя на финала взе, че му предложи и брак! Scream чудесен епизод беше просто Heart Eyes

Гости, приятна почивка! Hug

# 594
Магийкa, честит рожден ден на малкия! Желая му много здраве, усмивки и безгрижно детство! Hug Heart Birthday Balloon

Феновете наистина стават много изобретателни, понякога и аз се хващам за малко Joy

И... Честит рожден ден и на Еда Йълдъз Heart

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 23:45 от ally.yor

# 595
  • Пришълец

Магийка , късно се включвам, но няма как да пропусна да честитя рождения ден на моя зет Joy, да е жив и здрав, много щастлив и безгрижен , нека да се наслаждава на ергенството още малко JoyKissing HeartKissing HeartKissing Heart
...
Ох, Мики, точно такова включване очаквах от теб. Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 23:24 от Маргарита Н.

# 596
Честит да е рожденика! Relaxed Нека бъде много здрав, щастлив и детството му да е безгрижно. Cake

Слагам ви ги тези двама убавци и ви казвам лека нощ. Gift Heart

# 597
Магийка, честит празник! ❤
 На малкия юнак желая да е здрав, да има безгрижно и щастливо детство, да е вашата радост и гордост!

Момичета, здравейте!
Благодарение на вас успявам да направя кратък преговор и аз. Благодаря на всички ви за красотата и уюта който създавате!
Прегръщам ви! Лека нощ!

# 598
Магия,Честит рожден ден на твоето момченце! Да расте здраво, с усмивка и веселие!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Споделям моменти от епизоди, които не са ми най-любимите, но са ме докоснали много силно.

# 599
Идвам да споделя една клюка.😁 Вече на няколко места четох, че в новият сезон бързо ще разрешат проблема с болестта и след това ще има скок във времето от 2 години, а Серкан и Еда ще имат дете. Пишат, че новият сезон ще е бомба и ще е по-силен от първия. Освен това момчето, което играеше с Керем в "Şeref Meselesi"(може и да бъркам сериала) е качило това видео 👇 от въпросния сериал с Керем, като е написало "Да дойде ли една изненада?" и отдолу е сложил хаштага на сериала #sençalkapımı  , а също така и #mfyapım и #kerembursin.
https://www.instagram.com/p/COku1EfD7M6/?igshid=1tvamwuim21es

Това ме навежда на мисълта, че може и клюките да са верни и да видим детето на Еда и Серкан още в първите епизоди на 2-ри сезон, а не чак на финала(както в повечето ромкоми в Турция). Обаче си мисля дали пък няма да има наистина скок от 2 години, но детето всъщност да е на Пъръл и Енгин. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт