Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Лачената чанта много ми харесва, но ще се въздържа, че ми станаха много поръчките, а чанта не ми трябва.

Как определяте на кой размер отговаря този сутиен? Нося 85Б, М дали ще ми стане?

# 196
Лачената я поръчах, пък и едно рокле взех за плажната чанта и вече ..няма да ям, щото трябва да слабея, та ще спестявам се успокоявам, още е началото на месеца, ми..уж кодче..уж намаление..
То пък тоз код така глупаво го изразходих, сега видях в любими една рокля дето ме е чакала и нямам друг, само един ми дадоха, то и друго нямам вече, ама после ще го мисля.

# 197
Явно само аз си взех пуловер Joy

# 198
Кашмир ли? Simple Smile

# 199
Хепи, ти мислиш в перспектива))
Аз пуловери в близките 2-3 години мисля, че няма да взимам, стига да не мръдна пак нещо. Доволна съм от тези дето пуснаха миналите месеци с намалението и за по 15-17 лв си купих достатъчно. Не са нещо, но за работа да е прилично биват. Дънките и тях нагласих, доста се отпуснах, ама пък и имах нужда, а и намалението беше добро...доволна съм. Сега гледам с обувките съм зле, ама какво и да купя съм зле с краката и не знам.

# 200
Кой пуловер? Аз гледах един с паднали рамене, но сигурно ще ме дразнят (и се отказах).

# 201
Взех си мъжки, мериносова вълна,цвят шам фъстък. Simple Smile Кашмира се е поизчерпал. Имам от няколко години син мъжки алпака и ми е любим Simple Smile. Класическа кройка, хубав състав и цена...затова хвъргам по един белтък на мъжките Simple Smile

# 202
Е това е, появи се Фани и ми разбърка чакрите... Разтърсих се за профил, за код и намерих за не знам колко процента е 070, ама сламената чанта ми излезе 19,99лв!
Благодаря, Фани, че сподели! 🌺

# 203
Понеже плета, особено чанти, не могат да ме изкушат Simple Smile , макар че домашно оплетена не излиза по-евтино Simple Smile, но се радвам на модата де, поне моите ще са актуални Simple Smile

# 204
Понеже нищо не мога, троша пари за всичко, което уфатните жени могат и сами да си сътворят! 😆 А едно време даже дрехи шиех. Сега не знам ще мога ли да подкарам шевната машина, а имам 2.

# 205
Ох, няма ли да ми свършат кодовете вече 😂
Пуснах си едни гащури.

Пуснах и сутиена в размер М. Чакам някой, който го има да каже как вървят размерите. Че се чудя дали да го взема.
Между другото ми дойдоха белите дантелени бразилиани. По-удобно нещо не бях обувала!
Повече няма да си купувам прашки.

# 206
Оле, пък аз за машина мечтая
За бой си

# 207
Ами аз сламената я взех от намалението за чанти и обувки и толкова ми излезе. За код нямах за нея, ако сложиш може би ще стане и по-евтина или не хваща..не знам. Яд ме е за роклята дето съм запазила, как може да съм толкова смотана, ама ми изчезнаха любимите и после вече не гледах, мислех, че нищо не съм отразила((( Сега таз черна рокля кво да я правя, кат врана някаква ще бъда((( Бежовата нямаше моя номер, ама пусти код и исках нещо по-ефирно и ...все бързам((
Хепи, дай да метнем едно очо на тоз пуловер бре.

# 208
Ето де нищо особено, но според мен унисекс Simple Smile
То мъжките им дрехи са малко така, не винаги мъжки Simple Smile

# 209
Ми напълно си става и за жена, класически е. Харесва ми цвета много, супер е.))

Общи условия

Активация на акаунт