Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 603
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Реших че има нещо сгодно като код...то пак кьорфишеци..Joy

Свирнете като се появи бъг. Тлъст и изгоден..........Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
  • Mostly in my mind
То и бъгове вече няма. Ех, спомени, спомени...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 527
  • БУРГАС

Здравейте, някой има ли тази рокля, дали стои добре ?

# 528
# 529
  • София
Хубаво е цялата картинка да се даде тука, защото инфото отново е подвеждащо, дадено по този начин.

# 530
Момичета, някоя от вас виждала ли е в магазините това яке?

# 531

Здравейте, някой има ли тази рокля, дали стои добре ?

Поръчах я,като дойде ако искаш ще споделя.

# 532
Някой, ако се втурне да поръчва тази рокля, да знае, че има дупка на кръста и е дебела. На сватба съм през август, това нещо дори и с дупка, е като скафандър. Ако лятото ще е като днес, ще е идеална. Само че, който първо поръчва, после търси още картинки - връща. Правилно жената на снимката е с ботуши.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0932047002.html
Скрит текст:

# 533
  • София
Търся еднакви рокли, уж писах mini me, но няма за 2 годишно и мама. Моля помагайте.... Може и еднакви цветове, десени. Ако знаете и друг магазин където да търся.

# 534
# 535
  • София
Кликнах на първият линк и се озовах в семейството на татко Барба. Ха- хаха! Laughing

# 536
Уайкики има, ама за нас не ги отделят в отделна секция, и е на късмет

# 537
  • София
Уайкики има, ама за нас не ги отделят в отделна секция, и е на късмет
А как, просто търся еднакви десен и ли?

# 538
Здравейте! В петък получих нещата, които бях поръчала от H&M, но не съм улучила размерите и в събота върнах пратката. Кога най-рано трябва да получа имейл известие от тях, че пратката е получена? Питам, защото чрез формата за проследяване на Еконт пише, че пратката е доставена, но предполагам, че и те имат някакъв срок за вземане на пратките от София-НЛЦ.

# 539
Здравейте! В петък получих нещата, които бях поръчала от H&M, но не съм улучила размерите и в събота върнах пратката. Кога най-рано трябва да получа имейл известие от тях, че пратката е получена? Питам, защото чрез формата за проследяване на Еконт пише, че пратката е доставена, но предполагам, че и те имат някакъв срок за вземане на пратките от София-НЛЦ.

Щом в събота сте ги изпратили предполагам, че вторник ще получите имейл, че са взети от тях. Връщат сумата много бързо, в рамките на 4-5 работни дни от получаване на имейла.

Общи условия

Активация на акаунт