Серуми за лице, коса и тяло

• 87 098
  • 633
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз също харесвам Ланком, но майка ми е с чувствителна кожа и при нея се получава страшна алергия от техни продукти. Така че си е индивидуално и трябва да се внимава. Задължително тестери преди покупка, дори и на дрогерийни кремове/серуми (почти всички имат).

# 616
От спиралата на Ланком Хипноз драма очите и носът ми течаха като чешма. Спирала съм по време на шофиране да я изтрия,за да спрат да ми сълзят очите и да мога да шофирам.
Откак ползвам корейска козметика на супер достъпни цени сравнено със скъпите марки,съм много доволна. Имат толкова много производители,разновидности на продукти,нови разработки и богат състав,това е важно,а не марката.

# 617
  • Orihuela Costa,Spain
От спиралата на Ланком Хипноз драма очите и носът ми течаха като чешма. Спирала съм по време на шофиране да я изтрия,за да спрат да ми сълзят очите и да мога да шофирам.
Откак ползвам корейска козметика на супер достъпни цени сравнено със скъпите марки,съм много доволна. Имат толкова много производители,разновидности на продукти,нови разработки и богат състав,това е важно,а не марката.
Еми ето ,че си е до човек.Аз съм  с алергичен конюнктивит, всяка пролет(тук от май до септември не пада капка дъжд)и от години пия Ebastina,но с тази спирала,нямам никакви проблеми,даже новата от тази година ,още повече ми харесва.На Шисейдо ползвам козметика от 15 г,не съм попадала на нито един крем със силен аромат.Въпрос на вкус и на избор🤗,а също и откъде се купува.На племенницата ми като пратя парфюм или крем или бебешка козметика Мустела,казва ,че нямат нищо общо с българските.Просто както се каза -има много цветове.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 17:26 от Danylony

# 618
Аз пък ползвам бяла козметика на Ланком от около 20 години и реакции не съм имала на моята много чувствителна кожа.

# 619
  • Orihuela Costa,Spain
Преди няколко години дерматоложка ми изписа един крем и серум на Sesdermа,испанка марка.Бях много скептична в началото,а и колежки се оплакваха,че не струва.Да ама,лицето ми се изчисти и буквално светна😊

# 620
Преди няколко години дерматоложка ми изписа един крем и серум на Sesdermа,испанка марка.Бях много скептична в началото,а и колежки се оплакваха,че не струва.Да ама,лицето ми се изчисти и буквално светна😊
Преди няколко седмици бяхме на почивка в Палма де Майорка и видях тази козметика  и си взех някои неща. Наистина е добра.

# 621
Barbella, кои неща си взе на Sesderma?

# 622
Ползвала съм Sesderma преди доста години, мисля серум с азелаинова киселина и някакъв крем, но беше много отдавна.

# 623
  • Orihuela Costa,Spain
Ползвала съм Sesderma преди доста години, мисля серум с азелаинова киселина и някакъв крем, но беше много отдавна.Azelac Ru? https://www.sesderma.com/es_es/azelac-ru-liposomal-serum-40000064.html

# 624
Barbella, кои неща си взе на Sesderma?
ето тези:

# 625
  • София
Откъде мога да поръчам серум за мазна кожа ?

# 626
Станислава , за каква кожа търсите серум и до какъв бюджет?

# 627
  • София
Станислава , за каква кожа търсите серум и до какъв бюджет?
Питам за sesderma

# 628
Някои продукти се предлагат в нотино

# 629
  • София
Здравейте, знаете ли от къде мога да си намеря (във физически магазин в София или да си поръчам) успокояващ измивен крем на Avene. Само, че тук има един трик. Търся си старата опаковка, а не вече новата такава. Благодаря предварително! Ще приложа снимка на новият и на старият измивен крем.
Новият:
Скрит текст:
Старият:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт