Серуми за лице, коса и тяло

• 87 248
  • 633
  •   1
Отговори
# 585
И аз не мога да помогна с препоръка за България, за съжаление.

# 586
  • Mediterraneo
Аз ще похваля серумите, които ползвам вече 5 години, сменям ги, разнообразявам, но пак се връщам на тях-

Марката има разнообразна гама продукти, пробвала съм крема им с ретинол също, арганово олио, алое вера. Сега, колко са органик, не знам, не чета състав.

# 587
  • Sunshine state
Тамън се зарибих и виждам че ги няма никъде в нашите магазини. намирам само в makeup, но няма наличност. жалко!
https://www.notino.bg/elizabeth-arden/advanced-ceramide-serum-za-lice-v-kapsuli/
Има ги в Нотино, но и цената си я бива.

# 588
# 589
  • offshore & overseas
Дъщеря ми получи мострата като подарък в ДМ (6-7 ретинолови и 15-ина серамидени капсули+нощен крем), но също извън България. За жалост в българските магазини от веригата май ги няма засега. Поне онлайн със сигурност не ги откривам.

Откакто ми ги е донесла, минаха 2+ месеца и се бях засилила да ги изхвърля, но снощи ей така от нищото ми хрумна да взема да пробвам една капсулка от розовите, пък да видим.

Тая сутрин се престраших и за серамидените, които не ми допаднаха чааак толкова, но и те не са лоши, кожата ми още е мекичка и гладка.Relaxed

П.П. То и в Амазон не са кой знае колко евтини, но пък са доста като количество на тая цена. В Нотино не съм погледнала да видя колко бройки на каква цена се предлагат.

# 590
  • Sunshine state
На мен специфично серамидните ми допадат най-много, но са само за нощно ползване, абсурд на моята мазна кожа да ги сложа дневно време и още повече под грим. Просто ми харесва ефектът на мекота, гладкост и сочност, който имат. 🥰

# 591
Здравейте, аз забелязах нещо много странно при използване на серум. От няколко седмици 2-3 използвам серум за червени петънца на лицето от акне. Забелязах, че когато го ползвам следващите дни ме боли глава. Дали е възможно такова нещо или аз си въобразявам?

# 592
  • пустинята Гоби
Имате ли мигрена/ главоболие по принцип? Не е невъзможно да ви боли глава от серум, мажете ли около очите?

# 593
Имате ли мигрена/ главоболие по принцип? Не е невъзможно да ви боли глава от серум, мажете ли около очите?
Не нямам болки обикновенно. Появиха се след като започнах да се мажа. Мажа си цялото лице, но избягвам околоочната зона. Явно наистина е от серума. Той съдържа доста киселини, но въпреки това ми се стори доста странно как е възможно от нещо върху кожата да те боли главата🤔

# 594
  • София
Добър ден !
Препоръчайте ми серум за лице ,по висок клас-на 37 г съм.
Досега съм ползвала на the ordinary

# 595
Lancôme Genifique

# 596
Добър ден !
Препоръчайте ми серум за лице ,по висок клас-на 37 г съм.
Досега съм ползвала на the ordinary
Аз мога да ти препоръчвам много и скъпи,  но не си струва и не е честно. Може да си доволна, но може и да не си веднага. А хората търсят ефект веднага. Затова ти препоръчвам Медик8-серум с витамин С и серум с ретинил палмитат. И двете се въвеждат постепенно, има различни концентрации. Медик8 е марка, която не е евтина, но не е и скъпа. Но много от продуктите са ефикасни.

# 597
Shiseido Ultimune

# 598
Бихте ли препоръчали продуктите на Phytocode за ежедневна/вечерна грижа или е “по-безопасно” човек да заложи на нещо масово и изпитано като Lancôme, Dior?

# 599
Бихте ли препоръчали продуктите на Phytocode за ежедневна/вечерна грижа или е “по-безопасно” човек да заложи на нещо масово и изпитано като Lancôme, Dior?
phytocode на мен не ми е позната. А относно Диор и Ланком… Трябва първо да се знае какъв ефект търсите. Ланком за мен е безнадеждно остаряла марка, заедно с Ести Л. Диор… много важно е какво точно на Диор. Аз харесвам почистващите им продукти, ама серумите… Дори тези, които да по-висок клас серии на Диор не са нещо, което да е силно ефективно. Към Диор съм по-мека по принцип, защото от по- скъпите серии използвам продукти, да, но съчетани с други доста ефективни марки. Зависи много какво точно искате.

Общи условия

Активация на акаунт