Серуми за лице, коса и тяло

• 87 253
  • 633
  •   1
Отговори
# 570
Един от най - добрите серуми въобще.

Най-добър в какво?
Гледам целия състав свети в червено и кафяво. Пълно с консерванти. А и с огромни червени букви свети бутилхидрокситолуен като канцерогенна съставка.
И това чудо струва 200 лв?

# 571
Такааа, прочетох темата и тотално се обърках...хиляди марки и продукти. Все пак мисля, че се спрях поне на марка the ordinary и целта на продуктите - за свиване на пори, изравняване на тена и за изглаждане на фини бръчки (или поне да забави превъщането им в по-дълбоки).
Предполагам ми трябват 2 продукта - серум и крем или 2 серума... И сега въпросите:
- за порите - ниациамид или вит. Ц?
- за бръчките - ХК, ретинол 0.2% или пептид? Разбирам, че и трите засилват производството на колаген и са за бръчки, как да избера кое да взема?

Аз съм на 38, досега не съм ползвала такива неща, смесена кожа.

Линкове към продуктите, които гледам, но съм отворена за по-добри предложения.
https://theordinary.com/en-us/niacinamide-10-zinc-1-serum-100436.html
https://theordinary.com/en-us/hyaluronic-acid-2-b5-serum-with-ce … e=30ml&quantity=1
https://theordinary.com/en-us/retinol-02-in-squalane-serum-100439.html
https://theordinary.com/en-us/multi-peptide-ha-serum-100613.html

# 572
  • Sunshine state
Аз харесвам серума на ЕЛ също, ползвала съм го много. Не ми лепне и е много подходяща консистенция за мазна и комбинирана кожа. То ако тръгнем да гледаме съставките на всички големи марки козметика, ще ни стане лошо и темата трябва да се прекръсти на натурални серуми..

# 573
ambro за смесената кожа ще ти трябват 2 серума и крем,поне.
Щом до сега не си ползвала такива продукти,вземи си Витамин С за сутрин и пептиди за вечер и някакъв крем.
ХК и Ниацинамида на ТО не ги харесвам.ХК ми стои върху кожата,вероятно е с по-големи молекули,не съм се задълбочавала.Ниацинамидът е слаб,поне за мен.
На Ретинол не се хвърляй от веднага.
Влез в темата на ТО,там по-добре ще те насочат за продукти на марката.

# 574
Аз съм ползвала няколко серума на ТО. Матриксилът е приятен, няма кой знае какъв резултат, аминокиселини с В5 бяха доста мазни, подходящи са за студените месеци за хидратация. Пикногенол използвах като антиоксидант, но незнайно защо на средата на шишето направих ужасна реакция. Единственото, което поддържам винаги налично и с видими моментални резултати е аргилерин.

# 575
На мен Ниацимидът на The ordinary ми е много любим, пробвала съм и на други марки, но винаги се връщам към него. Виждам голям ефект.

# 576
  • offshore & overseas
Влизам да споделя, че тествах ретинолените капсули на Елизабет Арден и страшно ми допадна текстурата на серума -- една такава нежна и кадифена, не лепне и същевременно не е мазна и тежка. Другото им предимство е, че нямат абсолютно никакъв аромат, а също и че са дозирани. Със сигурност като ми свърши мострената опаковка, ще си купя още. За първи път попадам на толкова приятен серум.

# 577
  • Sunshine state
Аз ползвам серамидните (златните капсули) от няколко години и съм много доволна също. Винаги съм подценявала марката и съм ги подминавала. Сега се запасих с още 3 опаковки, защото не желая да оставам без тях. 😋😍

# 578
  • Somewhere far away
Аз ползвам серамидните (златните капсули) от няколко години и съм много доволна също. Винаги съм подценявала марката и съм ги подминавала. Сега се запасих с още 3 опаковки, защото не желая да оставам без тях. 😋😍
може ли снимка?

# 579
  • Sunshine state
Слагам по една вечер след ретинола и на сутринта лицето е мекичко като кадифе. 😻

# 580
Всички капсули са много приятни за ползване.

# 581
  • Somewhere far away
Мерси! а от къде ги купувате ?

# 582
  • Sunshine state
Аз лично си ги взимам от магазин в САЩ, може и онлайн. За България не мога да кажа. Мисля, че го мернах в Нотино.

# 583
  • Somewhere far away
Тамън се зарибих и виждам че ги няма никъде в нашите магазини. намирам само в makeup, но няма наличност. жалко!

# 584
Подкрепям! Винаги съм ги считала за по-"бабешки" бранд, нo нямам издънка с техен продукт - от червило през крем за очи до ампули.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 16:25 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт