Серуми за лице, коса и тяло

• 87 625
  • 637
  •   3
Отговори
# 555
Не всички съдържат киселините, които трябва да се ползват внимателно.Затова написах, че е хубаво да се знае кое какво е и как се ползва, какво му е действието, целта и тн.

# 556
Привет, момичета! Исках да питам дали някоя от вас има опит с Glow Recipe (всичко от тях), взех си един комплект с минита и пробвах Niacinamide drops, но съм още в началото. Heart

# 557
Привет, момичета! Исках да питам дали някоя от вас има опит с Glow Recipe (всичко от тях), взех си един комплект с минита и пробвах Niacinamide drops, но съм още в началото. Heart
Аз имам опит. От Niacinamide Drops не съм доволна, на моята кожа бяха по-скоро хайлайтър, при това силен, и не ми стояха добре. Но може би грешката беше моя и трябваше да ги смеся със серум или крем. В момента довършвам Plum Plump Hyaluronic Cream, който много ми харесва. Има супер лека, почти течна консистенция, прави кожата като сатен, отделно е голямо количество и стига за дълго време. Не знам откога го мъча да свършва. Ползвала съм и Watermelon Glow Pink Juice Oil-Free Moisturizer, който сякаш ми хареса най-много от всичко пробвано, беше най-най-лек и приятен за употреба,  но беше миниатюра от бюти кутия и вече не си спомням подробно впечатленията ми.
*С комбинирана кожа съм.

# 558
Много благодаря! Да не е спам-ампулата с пептиди (Bor Tox) на Medi Peel е много хубава, лесно попива и стои добре под грим. Кожата ми е комбинирана.

# 559
Аз ги обожавам.Серума с ниацинамид го комбинирам с този

# 560
Много благодаря! Да не е спам-ампулата с пептиди (Bor Tox) на Medi Peel е много хубава, лесно попива и стои добре под грим. Кожата ми е комбинирана.
Изразходила съм от този серум 4 и имам 1 резерв,не оставам без него,много го харесам, попива перфектно.

# 561
  • София
Минавам да похваля този лосион/серум с хиалуронова киселина. Много добре овлажнява, аз го слагам и сутрин и вечер.

# 562
  • София
Някой има ли впечатления от серумите на LaCabine ?
https://www.zlatnaribka.com/lacabine/serumi-za-litse

# 563
Някой използвал ли е това витамин ц?

И също мнения за витамин ц-то на The Ordinary – Ascorbyl Glucoside Solution 12

# 564
  • София
Вчера ползвах мостра на нощния серум на ЕЛ  и нещо ми се струва че ми идва леко като лепнене след това ,после сложих крем пак на ЕЛ ,но пак ми дойде лепкаво ....да им дам ли шанс или да приключа с тях?

# 565
ние как да решим вместо теб какво е подходящо и приятно за твоята кожа? особено от един опит?

# 566
  • София
Станислава, дайте им шанс с по-малко количество от серума. За мен са прекрасни и почти винаги имам наличен серума.

# 567
  • offshore & overseas
На мен на практика няма серум, който да не ми лепне първите 10-15 минути до половин час, но ако серумът е хубав и не съм прекалила с количеството, лепненето спира след това и кожата става гладка без да е лепкава.
Кой е този нощем серум на ЕЛ, впрочем? Нещо не успявам да го открия. Въобще не мога да зацепя за марката даже.Nerd

# 568
  • София
На мен на практика няма серум, който да не ми лепне първите 10-15 минути до половин час, но ако серумът е хубав и не съм прекалила с количеството, лепненето спира след това и кожата става гладка без да е лепкава.
Кой е този нощем серум на ЕЛ, впрочем? Нещо не успявам да го открия. Въобще не мога да зацепя за марката даже.Nerd

# 569
Един от най - добрите серуми въобще.

Общи условия

Активация на акаунт