Серуми за лице, коса и тяло

• 89 848
  • 641
  •   1
Отговори
# 540
Като стана въпрос за серума с витамин C, този на биотрейд дали е добър?
Не, прави кир и трудно попива. Задръсти ми порите, лицето ми изглеждаше ужасно замърсено. От тази серия харесвам много само почистващата пяна и дневния крем. Околоочният и нощния серум са 50/50. Този с витамин С и почистващия гел с въглен не ми харесаха изобщо.

# 541
Момичета, каква марка и какви киселини ползвате?
Аз привършвам на Инофарм, та се оглеждам евентуално да сменя с нещо по-добро.
Аз ползвам падове,някак си свикнах с тях и ми е по-удобно от течната форма
Преди ползвах на Celderma,мнооого си ги харесвах.Не ми изсушаваха кожата,оставяха я гладка и свежа.За жалост ги спряха,поне аз не ги намирам.Гледам че са пуснали с бифида и киселини,ще ги пробвам.

Сега ползвам на Неоген,винените,не са лоши.Идват ми обаче по-хард,тях не мога да ги ползвам често,че ми правят кожата като пергамент.

Иначе преди съм ползвала тези на ТО,бях голям фен на млечната.Учудващо,но червената,която я водят доста хард,на мен не ми правеше бели.Ползвах я веднъж седмично и кожата ми беше перфектно чиста.
Това тегаво мазане и клечане с нея ме отказаха.

# 542
Като стана въпрос за серума с витамин C, този на биотрейд дали е добър?
И при мен няма ефект - нито положителен, нито отрицателен. Поне ми попива бързо и не ми прави кир ефект, нито пък лепне. Със суха кожа съм, най-мразя лепнещи продукти.

# 543
Аз ползвам серуми отдавна - преди ползвах с витамин С, но от началото на годината ползвам този и съм леко объркана - не забелязвам да има някакъв ефект. Може би не го използвам правилно - слагам си вечер по цялото лице.  Не много голямо количество (не мога да кажа колко, защото не е с пипета, но колкото да си навлажня лицето) - свърших го за около 7 месеца, така че може би не слагам достатъчно?

# 544
Здравейте, момичета и благодаря за темата! Излиза ми във фб доста агресивна реклама на Gentle &Rose подмладяващ серум с бакучинол и роза дамасцена . Някой ползвал ли е продукта? Има оферта 3 за 2 опаковки и се чудя дали да се гръмна. Не съм ползвала серуми досега. На 38 съм и не ползвам кой знае какво за кожата..Дневен Крем с хиалуронова накройтеехоф ,нощен на балеа и разни околоочни.

# 545
Здравейте, извинявам се за лаишкия въпрос, но чух от познатаза тези серуми с киселини, видях някакви в Лили и ДМ, мисля на ревокс, къде да прочета как се ползват, видях, че има много видове с различни проценти, какъв е ефекта им. Тази позната каза,че заравнявали кожата на лицето, но тя спомена някакви  ,които поръчва от чуджи сайтове, може ли да ме насочите към тези масовите нещо да пробвам, благодаря предварително.

# 546
Здравейте, извинявам се за лаишкия въпрос, но чух от познатаза тези серуми с киселини, видях някакви в Лили и ДМ, мисля на ревокс, къде да прочета как се ползват, видях, че има много видове с различни проценти, какъв е ефекта им. Тази позната каза,че заравнявали кожата на лицето, но тя спомена някакви  ,които поръчва от чуджи сайтове, може ли да ме насочите към тези масовите нещо да пробвам, благодаря предварително.

Ревокс или Инофарм, като за начало AHA и BHA, това е комбинация. На опаковката пише как се използвам, но обикновенно 2-3 дни в седмицата вечер, нанасяте на чисто лице, стоите около 15 мин. и изплаквате, след това нанасете крема си. Задължително използвайте слънцезащита през деня.

# 547
Тези на Ревокс вярно са евтини, но нещо не ми допадат на мен. Ниацинамида например мирише неприятно, освен това при мен е комедогенен.
От серумите, които съм ползвала досега, най-осезателен ефект видях от серума с Витамин С на Goodly и този на La Roche Posay:

Съжалявам, че не поднових Витамин С-то на Goodly, а поръчах един от iHerb, на който миризмата му е ужасно изкуствена, а и не освежава така добре.

# 548
Тези два вида да взема заедно така ли, а проценти има ли някакви по тях?

# 549
  • София
Не измивам серума с киселини.

# 550
Аз редувам различни. Не казвам, че трябва да се комбинират непременно. Просто от тези съм доволна. Аз също не ги отмивам.

# 551
И аз не се мия след използване на серум.

# 552
Съветвам Ви да седнете и да прочетете малко по темата, а не да купувате, защото с киселините не бива шега без информация кое какво е и как се ползва.

# 553
Не, един продукт е.

# 554
Мисля, че всички серуми съдържат някаква киселина. Дори такива, които са предназначени за по-млади хора (примерно против акне, с витамин С и т.н. - не само серумите против бръчки).

Общи условия

Активация на акаунт