Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат фигуристката, нейните изпълнения в състезания като Световното първенство, Европейското първенство и американското национално първенство. Публикациите включват технически подробности, оценки и мнения за представянето на участниците. Те също така споменават предстоящи събития като Олимпийските игри в Пекин.
-
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
-
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са причините за оттеглянето на участниците?

. 

. Дори и тези които са ме приучили да очаквам нещо свежо, са се "забили" в досадната скука. Да вземем Нейт и програмите му, Суй -Хан също дори,.....
ама колко приятно ме изненада наш Бо. От кога, колко дъъълго чакахме чисто изпълнение от него да видим отново. Дочакахме. В чест на този факт, след края на кратките мъже се върнах и изгледах кратката му втори път. Един път не застраши дори бортика, евала. Ще продължа не по ред, след като се разсеях с Бо.
. Какво чудесно начало и преди бонус зоната като се почна...какво беше това?! Ей, голям шемет е Казуки. Прилича ми на казуса с Такахико Козука. Пребори се при прехода при сеньорите и придоби два четворни и от тогава все не стига физика за стабилен старт.
. Да не подпалвам сега. След ОИ.

,они не връщали часа.