Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат фигуристката, нейните изпълнения в състезания като Световното първенство, Европейското първенство и американското национално първенство. Публикациите включват технически подробности, оценки и мнения за представянето на участниците. Те също така споменават предстоящи събития като Олимпийските игри в Пекин.
-
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
-
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са причините за оттеглянето на участниците?
, но поне снимането по - добре от миналата седмица.

. Кана е сенсея в дуета и цялото взаимодействие м/у партньорите в дуета ме
. Дайс напреднал с поддръжките, още се мъчи с туизлите, но като дойдат стъпки - стой и гледай. Аз два пъти го видях този танц от до. Браво.
. Eй го на , втори на волната. Рицо с второ хубаво изпълнение на волната си на моя екран в сезона , браво . Сота не е в добра кондиция видно и това бе явно максимума му към момента, дерза.
какво ужасно снимане в Гренобъл. Не помня кога съм гледала такова лошо снимане на гран-при етап
, получих световъртеж на показването на де що има пирует на кратката на дамите. Пълно безобразие, от къде са го взели тоз и екипа?! Кога ще се спасим от френския гран- при етап?!
4 дуета "забава" така. Добре че топ 4 го има качен от публиката , за което хиляди благодарности на човека.
това съвсем сериозно.
, задължително да се гледат на любителския запис. След луча и флипа на комбинацията с тулупа чак заподозрях как ще го броят , защото после пак последва този път соло тулуп но видях, че всичко е наред в протокола. Нека трупа опит и е здрав а аз ще чакам. Джейсън и неговата тактика на американския фронт- това гледахме на волната , нищо повече. Трудно го гледам в тази му не програма. Колкото добре е вписан в кратката си толкоз зле във волната си. Василевс също в борба с волната си с един четворен. Като свърши с четворния и акселите в началната партида му олекна и нататък. При Джейсън и Денис този сценарий е толкоз очевиден, че аз за Perfomans бих им дала еднаква оценка до последната стотица а в протокола ....Денис поне програма има за разлика от Джейсън. Трябваше по-рано Денис и Ламбиел да "настъпят" на полето на Джейсън така очевидно. Юма към края на волната се поразсея/умори , за финал и бабачка, трупа опит и увереност с пълна сила Кагияма. Голям гладиатор. 
, да го видя какви ще ги мъдри на волната тогава. Браво днес sb. Семененко и Коляда видяни, оценките им няма да коментирам, добре че не съм съдия. Морис реши днес да се изяви, да видим в такъв случай до края на сезона дали ще видим такава или подобна кратка или не. Браво за sb. Финал с Рицо на който днес не му беше ден.